U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Assortiment en voorraad Assortiment en voorraad
Alle produkten direct uit voorraad leverbaar
Monstercars heeft een zeer breed assortiment produkten en is een voorraad houdende winkel en webshop. Dit houdt in dat wij niet afhankelijk zijn van leveranciers en uw bestelling zeer snel geleverd kan worden. Wanneer u op werkdagen voor 18.00 uur besteld, wordt uw bestelling de volgende dag geleverd. Ook wanneer u onze winkel in Herkenbosch bezoekt hebben we alle produkten op voorraad.
Produkt uitverkocht?
Wanneer een produkt is uitverkocht wordt dit bij de produktinformatie aangegeven. Ook wordt er aangegeven wanneer het produkt weer verwacht wordt voorradig te zijn. Let op, het gaat hier om een richtdatum en geen exacte datum. Wanneer er geen verwachte datum bekent is of het produkt gedurende langere periode niet leverbaar is wordt er geen datum vermeld.
Een produkt reserveren?
Er is niets vervelender dan een produkt dat in onze winkel net voor uw neus is uitverkocht. Om dit te voorkomen is het altijd mogelijk om een produkt te reserveren. Neemt u voor reserveringen contact op met onze helpdesk, dan zorgen we er voor dat het produkt van uw keuze voor u wordt vastgehouden.

Monstercars levert alle produkten direct uit voorraad!
Volgende

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl