U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Sinterklaas Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


Auto op Afstandbediening Auto op Afstandbediening
Verzenden

Bent u op zoek naar een kwalitatief goede Auto op Afstandbediening of bent u juist op zoek naar een model voor beginners? Dan bent u bij Monstercars aan het juiste adres. Monstercars heeft in de jaren een zeer ruim aanbod opgebouwd als het gaat om RC Produkten en met name Auto's op Afstandbediening. Er is steeds meer aanbod op het gebied van Auto's op Afstandbediening en we horen steeds vaker het probleem dat onze klanten het moeilijk vinden om de juiste keuze te maken binnen het ruime aanbod. Door onze jarenlange ervaring weten onze medewerkers als geen ander wat belangrijk is voor u als klant en waar u rekening mee dient te houden als u een keuze maakt uit een Auto op Afstandbediening. Zo dient u te letten op het type aandrijving dat voor u geschikt is, dus kiest u voor Nitro, Elektrisch of juist een Benzinemotor, maar ook of u kiest voor On-road of juist een Off-Road model.

 

Monstercars heeft een zeer ruim assortiment en we hebben alle modellen volop op voorraad in onze winkel in Herkenbosch. We bieden onze klanten de mogelijkheid om alle Auto's op Afstandbediening volledig te testen en van dichtbij te komen bekijken om te zien welke verschillen er zijn. Ook nodigen we u van harte uit in onze winkel zodat we u uitvoerig kunnen voorlichten over welke Auto op Afstandbediening het beste bij u past, en om u uit te leggen waar u precies rekening mee dient te houden en hoe u uw auto het beste onderhoudt. U kunt voor informatie altijd langskomen in onze winkel in Herkenbosch of bellen met ons servicenummer dat bovenaan onze website vermeld staat.

 

U vindt een overzicht van al onze Auto's op Afstandbediening onder de volgende link: Auto op Afstandbediening.

 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, mailt u ons dan gerust op info@monstercars.nl of belt u ons servicenummer dat vermeld staat bovenaan deze pagina.

Volgende

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag helaas gesloten maar Maandag bereikbaar van 11.00 - 17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl


Aanmelden voor onze nieuwsbrief?Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


?