U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Sinterklaas Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


Bestuurbare Auto Bestuurbare Auto
Verzenden

Bent u op zoek naar een bestuurbare auto voor beginners of gevorderden, bij Monstercars bent u aan het juiste adres. We hebben meer dan 100 verschillende modellen op voorraad, of het nu gaat om elektrisch aangedreven bestuurbare auto's of juist met Nitro of benzine motor, u vindt het bij ons allemaal. Momenteel zijn de elektrische Brushless modellen zeer gewild, vanwege de enorme power die deze bestuurbare auto's kunnen leveren, zeker in combinatie met een LiPo accu. Het nadeel van conventionele brandstofmotoren, zoals Nitro- of benzinemotoren, is dat deze een maximaal koppel hebben bij een specifiek toerental, het zogenaamde bedrijfspunt. Meestal ligt dit, zeker bij Nitro motoren, bij een hoog toerental, met als gevolg dat vanuit stilstand het koppel voor dit soort motoren beperkt is. Bij elektro motoren is dit niet het geval, zeker de Brushless motoren geven een bestuurbare auto vanaf het begin het maximale koppel, wat een enorme acceleratie tot gevolg heeft. Deze motoren hebben de mogelijkheid om 11,1V LiPo accu's aan te sluiten en bij sommige zwaardere modellen soms zelfs 2 van deze accu's, waarmee je een spanningsbron hebt van ruim 22V. LiPo accu's kunnen in tegenstelling tot NiMH accu's zeer hoge stromen leveren tot wel 200 Ampere. Dit in combinatie met een spanning van 22V leidt tot een gigantisch vermogen waar geen enkele Brandstof motor tegen opgewassen is. Wilt u dus een zeer snelle bestuurbare auto dan raden wij aan voor een Brushless model te kiezen.

 

De modelbouwwereld groeit nog steeds en er komen bijna dagelijks nieuwe merken en modellen bij. Aan de ene kant is het goed dat er veel keuze in bestuurbare auto's is, maar soms maakt het grote aanbod het ook moeilijk om te kiezen. Onze medewerkers helpen u daarom graag verder bij het maken van deze keuze, door goed te kijken naar de eisen van u als klant. Tevens hebt u bij ons in de winkel de mogelijkheid om alle modellen eens rustig te bekijken en te zien welke verschillen er nu precies tussen de verscheidene merken en modellen bestuurbare auto's bestaan en waar u op dient te letten. U bent voor advies altijd van harte welkom in onze winkel in Herkenbosch en tevens kunt u voor info ook bellen met ons servicenummer dat bovenaan onze website vermeld staat.

 

U vindt een overzicht van al onze bestuurbare auto's onder de volgende link: Bestuurbare Auto.

 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, mailt u ons dan gerust op info@monstercars.nl of belt u ons servicenummer dat vermeld staat bovenaan deze pagina.

Volgende

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag helaas gesloten maar Maandag bereikbaar van 11.00 - 17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl


Aanmelden voor onze nieuwsbrief?Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


?