U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden
Veilig betalen
Veilig online kunnen betalen is een van de belangrijkste punten voor een webshop. Daarom betaald u bij Monstercars via het bekende Multisafepay. Multisafepay is de grootste online betaalprovider van Nederland, waarbij uw online betaling met de grootste zorgvuldigheid behandelt wordt. We bieden u een groot aantal betaalmogelijkheden welke hieronder worden aangegeven en worden uitgelegd.

Multisafepay
iDEAL
iDEAL is de meest gebruikte methode om via internet uw betaling te doen. De grootste banken hebben deze betaalmethode ontwikkeld om de betaling van onlineproducten en -diensten gemakkelijk te maken. iDEAL is online betalen via internetbankieren met uw eigen bank. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:
  • U bestelt een product
  • Kies iDEAL als betaalmethode
  • Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
  • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
  • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
  • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
  • U ontvangt een bevestiging van uw bank
  • U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

IDeal
Betalen via bankoverschrijving
Deze methode kunt u kiezen wanneer u het aankoopbedrag zelf wilt overmaken door middel van een acceptgiro of internet bankieren, u maakt het aankoopbedrag dan vooraf over naar onze rekening. Indien u deze methode wilt gebruiken kiest u bij het afrekenen voor de optie "Betaal via een overschrijving". U krijgt nadat u besteld hebt een bevestigingsmail met daarin alle gegevens omtrent uw bestelling. U kunt het totaalbedrag dat hierin vermeld staat overmaken naar de rekening die vermeld staat onder Bedrijfsgegevens en in deze bevestigingsmail. Vermeld u duidelijk het ordernummer van uw bestelling als omschrijving bij uw betaling.

IDeal
Betalen onder Rembours / Betalen bij aflevering
Bij GLS Cash Service / Rembours betaalt u de produkt- en verzendkosten pas wanneer het produkt bij u thuis afgeleverd wordt en loopt u geen onnodig risico. De kosten voor deze service bedragen 14.95. Deze service is enkel beschikbaar binnen Nederland en is helaas NIET te combineren met onze Snelservice. Uw produkt wordt na bestelling binnen 1 werkdag verstuurd en zal binnen 2 werkdagen bij u thuis worden bezorgd (met uitzondering van bijzondere situaties en feestdagen). U dient het aankoopbedrag contant en gepast te betalen, zorgt u er daarom voor dat u hier rekening mee houdt.

Rembours
Betalen met Paypal
Paypal is een betaalsysteem dat waarbij een Paypal rekening geopend dient te worden. Wanneer u een Paypal rekening hebt bent u in staat geld dat op deze rekening staat te gebruiken, maar ook via deze Paypal Account met behulp van uw Credit Card te betalen. Het grote voordeel van Paypal is dat het snel en veilig is, doordat het aankoopbedrag verzekerd is wanneer een order niet wordt geleverd door de verkopende partij.

Paypal
CreditCard / MasterCard / VisaCard
U kunt uiteraard ook betalen met CreditCard, geeft u bij de betaalmethodes aan met welk type CreditCard u wilt betalen. Er wordt een toeslag berekent over het totaal bedrag.

Visa Mastercard
Bancontact / Mister Cash
Speciaal voor onze Belgische klanten hebben we ook de mogelijkheid om te betalen met Bancontact / Mister Cash, de Belgische marktleider op gebied van elektronische kaartbetalingen.

Visa Mastercard
Volgende

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl