U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Garantie en defekten Garantie en defekten
Altijd minimaal 1 jaar Garantie bij Monstercars!
Monstercars is een bedrijf dat zijn uiterste best doet haar klanten zo goed mogelijk te bedienen. Zo hebben we een uitgebreide winkel met kundig personeel, snelle levering, worden uw mailtjes binnen een werkdag beantwoord en hebben wij een vast servicenummer om al uw vragen te beantwoorden. Naast verkopen in onze winkel zijn er steeds meer vaste Monstercars klanten die gebruik maken van onze online diensten, daarom begrijpen wij als geen ander dat u zich als klant zorgen kunt maken over garantie, wanneer er onverhoopt iets mankeert aan een geleverd produkt. Om u ervan te overtuigen dat wij naast bovengenoemde ook een zeer goede service bieden wat betreft garantie lichten we hieronder enkele belangrijke punten toe.
Garantieperiode
Op iedere aankoop bij Monstercars heeft u minimaal 1 jaar garantie. De exacte garantietijden staan in de produktomschrijvingen, voor metaaldetectoren is dit vaak 2 tot 5 jaar! Volledige fabrieksgarantie geldt voor elektronische componenten, maar NIET voor slijtende onderdelen zoals tandwielen etc.
Eigen Reparatieservice
Monstercars heeft eigen reparateurs, waardoor u zeker kunt zijn van een snelle reparatieservice, mocht dit onverhoopt nodig zijn. In het algemeen worden produkten binnen 1 a 2 weken gerepareerd.
Monstercars heeft een eigen reparatieservice
Schade bij ontvangst
De door ons verstuurde produkten worden zeer zorgvuldig verpakt om te voorkomen dat er tijdens de verzending schade aan het produkt kan ontstaan. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat een pakket onderweg beschadigd raakt. Mocht dit het geval zijn, dan kunt u contact met ons opnemen en wordt er voor gezorgd dat u binnen enkele dagen een vervangend produkt toegezonden krijgt.
Elektronische onderdelen
Veel van onze produkten bestaan uit elektronische elementen van hoge kwaliteit. Mocht er een probleem zijn met een van de elektronische onderdelen, sturen wij u in de regel kosteloos een vervangend onderdeel toe, waarna u ons het kapotte onderdeel terugstuurt. Zo bent u op een snelle manier geholpen! De uitzondering hierop zijn heel dure elektronische componenten van bijvoorbeeld Traxxas. Deze ruilen we na ontvangst van het defecte onderdeel voor een nieuw onderdeel. Tevens is het mogelijk om langs te komen in onze winkel in Herkenbosch om uw produkt te laten repareren, dit zal echter vaak niet direct kunnen worden gedaan, maar uw produkt zal worden ingenomen waarna u bericht krijgt wanneer uw produkt is gerepareerd. Voor meer informatie kunt u in onze algemene voorwaarden kijken of contact met ons opnemen.
Volgende

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl