U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Info voor Bedrijven Info voor Bedrijven
Zakelijke bestellingen
Monstercars levert rechtstreeks aan bedrijven, of het nu gaat om een enkele bestelling, om grotere partijen of waardebonnen voor uw werknemers, Monstercars biedt u vele mogelijkheden. Antwoorden op de meest voorkomende vragen vindt u hieronder, mocht u meer willen weten neemt u dan gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.
Contact Monstercars zakelijk
Telefoon: 0475-785418 [ma t/m vr 11.00-17.00 uur]
Email: zakelijk@monstercars.nl
Aankoop en Verhuur van partijen artikelen
Monstercars biedt de mogelijkheid aan bedrijven en particulieren om (grote) partijen goederen in te kopen tegen een zeer gunstig tarief. Wij kunnen u dit gunstige tarief bieden omdat we vaak direct bij de fabrikant inkopen. Naast de prijs doen we ook altijd een selectie op kwaliteit waardoor u de garantie heeft dat dit goed zit. Houdt u een actie voor uw klanten/werknemers of wilt u onze producten doorverkopen, neem dan contact met ons op, zodat we u een offerte op maat kunnen geven tegen een gunstige prijs.
Verhuur van bestuurbare auto's
Monstercars biedt de mogelijkheid om radiografisch bestuurbare auto's te huren voor evenementen/partijen. De standaard auto's die hiervoor gebruikt worden zijn de 1:10 Himoto Trucks. Dit zijn zeer snelle en grote radiografisch bestuurbare Monster Trucks. De huurprijs is inclusief snellader en hoge capaciteit accu's zodat er urenlang mee kan worden gereden. Deze auto's kunnen tegelijkertijd gebruikt worden zonder op elkaar storen. De prijzen zijn als volgt:
  • Huur 3-5 Auto's inclusief accu's en laders: 90 per auto ex BTW
  • Huur 6-8 Auto's inclusief accu's en laders: 77,50 per auto ex BTW
  • Huur 9 of meer Auto's inclusief accu's en laders: 70,- per auto ex BTW
Tevens is het mogelijk om een evenement/race te laten begeleiden door een van onze medewerkers tegen een meerprijs die afhankelijk is van het aantal uren begeleiding en de afstand tot ons bedrijf in Herkenbosch.
Verkoop van grotere hoeveelheden artikelen
Bij aankoop van grotere aantallen is het mogelijk om flinke kortingen te krijgen op onze artikelen. Monstercars heeft veel ervaring en kennis opgebouwd in de modelsport en Metaaldetectie markt. We helpen u dan ook graag om de juiste producten te vinden die voldoen aan uw specifieke eisen. Belangrijke aandachtspunten zoals de mogelijkheid tot gebruik van de artikelen zonder dat deze op elkaar storen, snelheidbegrenzing, gebruikerstijden, laadtijden etc zullen allemaal worden besproken, indien hier behoefte aan is. Wilt u een actie voeren met uw producten of uw werknemers een kado doen dan heeft u bij ons de keuze uit meer dan 500 verschillende artikelen varierend van speelgoed tot hobby artikelen. Allemaal tegen de scherpste prijzen.
Verkoop aan Winkels
Wij verkopen ook artikelen direct naar bedrijven toe voor wederverkoop. Met uitzondering van Traxxas Modellen en onze metaaldetectors. Wij maken geen onderscheid tussen internetbedrijven en reguliere winkels, dus u kunt bij ons terecht voor uw hobby/speelgoed artikelen als u een bedrijf heeft met een winkel of een website. Dropshipping voor online shops die geen voorraad aanhouden is momenteel niet mogelijk. Voor meer info kunt u contact met ons opnemen op het volgende email adres: zakelijk@monstercars.nl.
Volgende

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl