U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Speelgoed
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


Metaaldetector Metaaldetector
Verzenden

Of u nu op zoek bent naar een metaaldetecor voor beginners, voor gevorderden of voor professionele doeleinden, u bent bij Monstercars aan het juiste adres. Het zoeken met een metaaldetector wordt met de dag populairder, wat mede veroorzaakt wordt doordat er zeer regelmatig bijzondere vondsten worden gedaan. Wat dacht u van de enorme Romeinse goudvondst in Worcestershire (Engeland), waar met een metaaldetector ruim 3874 Romeinse munten werden gevonden, welke stammen uit 280 - 282 na Christus. Maar ook in Nederland worden regelmatig bijzondere en belangrijke vondsten gedaan. Zo werd er in 2009 in Friesland een gouden Vikingring gevonden uit 800-1200 na Christus, welke zeer zeldzaam is. Er zijn met een metaaldetector wel vaker Vikingringen gevonden in Nederland, maar deze waren tot nu toe altijd van zilver.

 

Lijkt het zoeken met een metaaldetector u ook een leuke Hobby, kom dan gerust eens langs in onze winkel voor informatie. Er bestaan zeer veel verschillende merken en het is soms lastig om een goed beeld te krijgen van welke metaaldetector het beste bij u past. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar u op moet letten bij het maken van een keuze en hebt u bij ons altijd de mogelijkheid om verschillende metaaldetectoren te testen en onderling te vergelijken. Tevens leggen we onze klanten graag precies uit hoe u de detector bedient om er zeker van te zijn dat u het maximale uit uw detector haalt. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een metaaldetector. Indien u een kostbaar metalen voorwerp bent verloren, dan is het meestal zeer eenvoudig om het voorwerp op te sporen. Zo zijn u al vele mensen voor gegaan die op deze wijze hun kostbare bezit hebben teruggevonden. U bent voor informatie van harte welkom in onze winkel in Herkenbosch, maar u kunt voor informatie ook bellen met ons servicenummer dat bovenaan onze website vermeld staat.

 

U vindt een overzicht van al onze Metaaldetectors onder de volgende link: Metaaldetector.

 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, mailt u ons dan gerust op info@monstercars.nl of belt u ons servicenummer dat vermeld staat bovenaan deze pagina.

Volgende

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl


Aanmelden voor onze nieuwsbrief?Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


?