U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Sinterklaas Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


Model Bouw Model Bouw
Verzenden

Monstercars staat al jaren bekend als het gaat om kwaliteit, ervaring en service binnen de Model Bouw wereld, door de jaren heen hebben wij een zeer ruim assortiment opgebouwd, met enkel artikelen van hoge kwaliteit. Er komen steeds meer produkten bij in de Model Bouw waardoor het ook steeds lastiger wordt voor onze klanten om een weloverwogen keuze te maken uit de vele produkten die er te krijgen zijn. Monstercars weet door ervaring precies welke zaken voor u als klant belangrijk zijn, maar onze medewerkers kunnen u ook uitleggen op welke punten u dient te letten bij het bepalen van uw keus. U kunt bij ons altijd terecht voor deskundig advies op maat, samen kijken we dan naar welk Model Bouw produkt het beste bij u past.

 

In onze Model Bouw winkel in Herkenbosch hebben we een zeer ruim assortiment aan produkten staan, welke allemaal te bewonderen zijn in onze showroom. Tevens kunt u deze modellen zelf vergelijken en zo zien welk Model Bouw produkt het beste bij u past. Tevens staan onze medewerkers altijd klaar om u een demo te geven van de verschillende produkten, om u zo te laten zien welke verschillen er precies in de Model Bouw bestaan. U kunt voor advies langskomen in onze winkel in Herkenbosch of bellen met ons servicenummer dat bovenaan onze website vermeld staat.

 

U vindt een overzicht van al onze Model Bouw onder de volgende link: Model Bouw.

 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, mailt u ons dan gerust op info@monstercars.nl of belt u ons servicenummer dat vermeld staat bovenaan deze pagina.

Volgende

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl


Aanmelden voor onze nieuwsbrief?Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


?