U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Sinterklaas Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


Modelbouw Modelbouw
Verzenden

Al vele jaren is Monstercars een bekende naam als het gaat om Modelbouw, door onze jarenlange ervaring hebben wij een ruim assortiment aan produkten weten op te bouwen die allen geselecteerd zijn om de goede prijs/kwaliteit verhouding. Omdat de Modelbouw wereld nog steeds groeit en daarmee ook het aanbod in produkten steeds groter wordt, is het voor onze klanten steeds moeilijker om een keuze te maken uit het grote aanbod Modelbouw artikelen. U kunt bij Monstercars altijd terecht voor deskundig advies op maat, zodat er uitgebreid gekeken kan worden naar de wensen van u als klant.

 

Of het nu gaat om een Modelbouw Auto, Boot, Tank of Vliegtuig, wij kunnen u precies laten zien wat de verschillen zijn en welke mogelijkheden u hebt. We hebben een zeer ruim aanbod aan Modelbouw produkten en hebben alle produkten in zeer ruime mate op voorraad. U kunt voor advies langskomen in onze winkel in Herkenbosch of bellen met ons servicenummer dat bovenaan onze website vermeld staat.

 

U vindt een overzicht van al onze Modelbouw onder de volgende link: Modelbouw.

 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, mailt u ons dan gerust op info@monstercars.nl of belt u ons servicenummer dat vermeld staat bovenaan deze pagina.

Volgende

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl


Aanmelden voor onze nieuwsbrief?Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


?