U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Sinterklaas Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


Modelbouw Truck Modelbouw Truck
Verzenden

Welkom bij Monstercars, de grootste RC site als het om Modelbouw Trucks gaat, maar ook vindt u bij ons vele andere RC produkten zoals boten, tanks, werkvoertuigen en vliegtuigen. Indien u op zoek bent naar een Modelbouw Truck dient u met een aantal zaken rekening te houden. Ten eerste voor wie is de Truck bedoeld, is dit voor een kind, een volwassen beginner of hebt u juist al veel ervaring met het rijden van Modelbouw Trucks. Afhankelijk van de gebruiker kunt u kijken naar welk type aandrijving u wilt. Er zijn een aantal verschillende mogelijkheden voor de aandrijving van Modelbouw Trucks, zoals elektrische brushed motoren, elektrische brushless motoren, nitro motoren en benzine motoren. Nitro motoren hebben relatief veel onderhoud nodig, zo dienen deze motoren bij verandering van luchtvochtigheid etc opnieuw afgesteld te worden, waardoor we dit type aandrijving voor Modelbouw Trucks afraden voor jongeren. Voor beginners is het goed eens te oefenen met een elektro model, en dan bij voorkeur met een RC540 motor. Wanneer u al wat ervaring hebt en meer snelheid en kracht wilt kunt u overstappen naar Nitro of benzine modellen.

 

Het grote voordeel van Nitro en benzine modellen is dat je achter elkaar door kunt blijven rijden, als je maar genoeg benzine hebt. Voor Modelbouw Trucks op accu geldt dat je al gauw 2 tot 3 accu's nodig hebt om een uur te kunnen rijden. Daar staat tegenover dat Nitro benzine best prijzig is, waardoor je al gauw 10 euro/uur kwijt bent. Vroeger gold dat je voor veel power een Modelbouw Truck op Nitro of benzine koos, tegenwoordig is de nieuwste techniek op het gebied van elektro motoren echter veel krachtiger en geeft dit je Modelbouw Truck meer acceleratie en een hogere topsnelheid dan brandstofmotoren, zeker bij het gebruik van een krachtige LiPo accu. Wilt u meer weten over de verschillen of wilt u graag advies bij uw keus, u bent van harte welkom in onze winkel in Herkenbosch, maar u kunt voor informatie ook altijd bellen met het servicenummer dat bovenaan deze site staat vermeld.

 

U vindt een overzicht van alle Modelbouw Trucks onder de volgende link: Modelbouw Truck.

 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, mailt u ons dan gerust op info@monstercars.nl of belt u ons servicenummer dat vermeld staat bovenaan deze pagina.

Volgende

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl


Aanmelden voor onze nieuwsbrief?Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


?