U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Sinterklaas Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


Modelbouw Winkel Modelbouw Winkel
Verzenden

Welkom bij Monstercars, de grootste Modelbouwwinkel van Nederland met het grootste aanbod aan RC produkten. Door onze jarenlange ervaring is onze Modelbouwwinkel in Herkenbosch uitgegroeid tot een van de grootste en meest complete winkels op het gebied van modelbouw. Alle produkten die op onze website te vinden zijn hebben we in ruime mate op voorraad en zijn direct leverbaar, dit in tegenstelling tot vele andere Modelbouwwinkels. Monstercars biedt RC produkten voor jong en oud en voorzien u graag van goed advies zodat u een weloverwogen keuze kunt maken tussen de vele produkten die vandaag de dag op de markt te vinden zijn. Wij hebben in de loop der jaren in onze Modelbouwwinkel veel ervaring opgedaan en weten als geen ander wat belangrijk is voor onze klanten. Omdat u als klant uniek bent dient er specifiek naar uw wensen gekeken te worden om een zo goed mogelijk produkt te vinden dat het beste bij u past. Daarom laten we u graag zien welke verschillen er tussen de produkten bestaan en waar u bij uw keuze op dient te letten.

 

Monstercars Modelbouwwinkel is gelegen in Herkenbosch, vlakbij Roermond. In onze showroom staan alle modellen op een rij, zodat u precies kunt zien wat de onderlinge verschillen zijn. Er bestaan zeer veel verschillende RC modellen en het is soms lastig om een keuze te maken uit het grote aanbod, komt u daarom voor een deskundig advies gerust eens langs in onze Modelbouwwinkel, dan laten we precies zien wat er allemaal mogelijk is. Ook op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Brushless modellen en LiPo accu's bent u bij Monstercars aan het juiste adres. U kunt voor advies langskomen in onze Modelbouwwinkel in Herkenbosch of bellen met ons servicenummer dat bovenaan onze website vermeld staat.

 

U vindt een overzicht van de gegevens van onze winkel onder de volgende link: Monstercars Modelbouwwinkel.

 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, mailt u ons dan gerust op info@monstercars.nl of belt u ons servicenummer dat vermeld staat bovenaan deze pagina.

Volgende

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl


Aanmelden voor onze nieuwsbrief?Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


?