U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Bezorgservice Bezorgservice
Artikel 1 - Toepasselijkheid

Verzenden

De levering van produkten binnen Nederland en BelgiŽ wordt altijd uitgevoerd door GLS Pakketdienst. U kunt kiezen uit 3 manieren van verzenden, als Basispakket, onder Rembours of met Snelservice, welke hieronder nader worden uitgelegd.

 

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, de volgende dag in huis!

Wanneer u op werkdagen voor 18.00 uur besteld wordt uw bestelling de volgende dag afgeleverd. Wanneer u op vrijdag voor 18.00 uur besteld wordt uw bestelling met express verstuurd en gegarandeerd op zaterdag afgeleverd. Let op dat er op zondag niet wordt bezorgd.

 

Uw besteling altijd onherkenbaar verpakt

Omdat veel van de door ons aangeboden produkten ideaal zijn om kado te doen is het belangrijk dat uw bestelling onherkenbaar wordt afgeleverd en de inhoud niet zichtbaar is. Daarom levert Monstercars.nl al haar produkten zorgvuldig af in een stevige, blanco verpakking en wordt uw bestelling tevens goed beschermt tijdens transport.

 


Discrete verzendingen bij Monstercars.nl

GLS Basispakket

Bij het GLS Basispakket betaalt u de produkt- en verzendkosten vooruit en bedragen de verzendkosten Ä 7,95 zowel binnen Nederland als BelgiŽ (Traxxas produkten en metaaldetectoren boven de Ä150 uitgezonderd, deze worden gratis verzonden!). Voor bestellingen die per briefpost verzonden kunnen worden betaald u slechts Ä 3,95. In het geval van kleinere produkten of zeer kostbare onderdelen en dergelijke betaald u Ä 4,95 en wordt uw bestelling tevens traceerbaar. Na betaling wordt uw produkt op werkdagen dezelfde dag nog verstuurd, als de bestelling voor 18:00 uur is besteld. Uw bestelling zal dan in de meeste gevallen de volgende werkdag bij u thuis worden bezorgd (mits het betreffende produkt(en) op voorraad is en met uitzondering van bijzondere situaties en feestdagen). Wilt u er echter zeker van zijn dat uw bestelling de volgende dag wordt geleverd dan raden wij onze snelservice aan, u leest hier meer over onder het kopje "GLS 24 / 48 Uurs Snelservice". Wilt u uw bestelling snel in huis hebben dan raden we u aan te betalen met iDEAL/Credit Card.

 

Wat als u niet thuis bent?

Indien u niet thuis bent zal GLS het pakket op een door u aangegeven dag en tijd voor een tweede maal aanbieden. Indien u wederom niet thuis bent kunt u het pakket afhalen op een GLS-kantoor bij u in de buurt.

 

Afhalen

Afhalen van bestellingen in ons filiaal in Herkenbosch is ook mogelijk. U kunt onze openingstijden en bedrijfslokatie vinden onder "Bedrijfsinformatie". Tevens kunt u hier gebruik maken van de routeplanner om te zien wat voor u de snelste of kortste route is.

 

Retourneren

Wanneer u niet tevreden bent kunt u binnen 7 werkdagen na levering, indien aan de eisen die in artikel 12.1 van de algemene voorwaarden is voldaan, het produkt zonder opgaaf van reden terugsturen. U krijgt dan uw volledige aankoopbedrag binnen 30 dagen teruggestuurd, de verzendkosten die daarbij worden gemaakt zijn te allen tijde voor rekening van de klant. U dient dit dan wel via de email aan ons te melden binnen deze termijn.

 


Monstercars levert bij u aan de deur
Volgende

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl