U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Monster Truck / Monster Trucks Monster Truck / Monster Trucks
Verzenden

Monstercars heeft zich in de jaren met name gericht op een ruim aanbod aan RC Monster Trucks. Daardoor hebben we momenteel ruim 50 verschillende Monster Trucks is ons assortiment. Het grote voordeel van dit model is dat de ground clearance en de banden groot zijn, waardoor Monster Trucks uitermate geschikt zijn voor Off-Road terrein en niet zo snel vast komen te zitten zoals bijvoorbeeld Buggies.

 

Er bestaan vele verschillende Monster Trucks maar allemaal zijn ze door Monstercars uitvoerig getest op kwaliteit en duurzaamheid, zodat u als klant er zeker van kunt zijn dat u altijd een hoogwaardig produkt geleverd krijgt. Tevens hebt u op iedere Monster Truck minimaal 1 jaar garantie en wordt de elektronika bij een defekt direkt door ons vervangen. Monstercars heeft meer dan 60 verschillende type Monster Trucks op voorraad en we begrijpen dat het maken van een keuze soms lastig kan zijn, daarom bent u van harte welkom voor advies over welke Monster Truck het beste bij u past. U kunt langskomen in onze winkel in Herkenbosch of bellen met ons servicenummer dat bovenaan onze website vermeld staat.

 

U vindt een overzicht van al onze Monster Trucks onder de volgende link: Monster Trucks.

 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, mailt u ons dan gerust op info@monstercars.nl of belt u ons servicenummer dat vermeld staat bovenaan deze pagina.

Volgende

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl