U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Privacybeleid Privacybeleid
Privacybeleid Monstercars.nl - Easy Trade BV
Privacy is meer dan ooit belangrijk in een wereld die alsmaar meer digitaliseert en de komst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Monstercars respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en zorgt er zo goed mogelijk voor dat de persoonlijke informatie die je aan ons geeft ook vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je persoonlijke gegevens op basis van de grondslag voor het verwerken van "gewone" persoonsgegevens en is "noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst" en wordt enkel en alleen gebruikt om je bestelling te kunnen verzenden en je betaling te kunnen verwerken. We zijn tevens belastingtechnisch verplicht deze gegevens gedurende 7 jaar te bewaren. Mochten wij je klantgegevens voor andere doeleinden willen gebruiken, dan zijn wij verplicht om je toestemming te vragen. Monstercars deelt je persoonlijke gegevens uitsluitend met derden die betrokken zijn bij het verwerken van je bestelling zoals het transportbedrijf die de bestelling aflevert. Wij zullen je gegevens nooit aan derden verkopen en delen je adresgegevens uitsluitend met partijen die wij inschakelen voor de levering van je bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.
Waarvoor gebruiken we jouw gegevens?
1) Als je een bestelling plaatst maak je een account aan. Hierbij hebben we je naam, e-mailadres, afleveradres, telefoonnummer en betaalgegevens nodig om je bestelling te verwerken en je op de hoogte te stellen van de voortgang. Tevens hebben we deze gegevens nodig mbt garantiezaken. We wissen je adresgegevens indien je langer dan 2 jaar geen aankoop meer hebt gedaan.

2) Wanneer je een bestelling plaatst volgt er ook ook een betaling waarbij je transactiegegevens van de bestelling worden opgeslagen. We zijn verplicht deze gegevens 7 jaar te bewaren ivm de bewaarplicht voor de belastingdienst.

3) Om je pakketje op de juiste plek af te leveren maken we gebruik van een extern transportbedrijf die het pakket aflevert op het adres die je hebt opgegeven, uiteraard dienen wij je adresgegevens door te geven aan hen om zorg te kunnen dragen voor het afleveren van je bestelling. Zij mogen jouw gegevens enkel gebruiken voor het leveren van de bestelling en niet zelfstandig gebruiken voor andere doeleinden.

4) Bij het aanmaken van je account maak je ook een gebruikersnaam en wachtwoord aan waarmee je kunt inloggen in je account en de voortgang van je bestelling kunt zien. Tevens is dit handig wanneer je een volgende aankoop wilt doen, zodat je niet alle gegevens opnieuw hoeft in te voeren. Indien je niet wilt dat je gegevens worden opgeslagen kun je contact met ons opnemen met het verzoek je gegevens te verwijderen of aan te passen.

5) Wij gebruiken je e-mailadres voor het versturen van onze nieuwsbrief alleen wanneer je je hier voor hebt aangemeld. Wanneer je je wilt uitschrijven kun je dit doen via de link onderaan onze nieuwsbrief of contact met ons opnemen met het verzoek om je uit te schrijven.

6) Tevens maken wij op onze website gebruik van cookies, meer hierover vindt je onder de volgende link: Cookiebeleid.
Vragen over ons Privacybeleid?
Indien er onduidelijkheden zijn omtrent het verwerken van je persoonlijke gegevens of overige privacy zaken, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via mail@monstercars.nl.
Volgende

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl