U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Vandaag voor 18.00 uur besteld, morgen in huis!
Himoto Brushless Truck Blue Atlas 2.4GHz AANBIEDING!
[brushlesstru]
€259,95 €209,95 Bekijk beschikbare opties

Deze indrukwekkende Himoto 1:10 Off-Road Brushless Truck is 4 wiel aangedreven en uitgerust met een krachtige 3210KV brushless moter en 80 Ampere snelheidsregelaar. Hierdoor is hij geschikt voor 11.1V Lipo accu's (optioneel) waardoor snelheden van wel 80-90 km/uur mogelijk worden! Tevens is deze brushless truck voorzien van 2.4GHz pistoolzender ( NIEUW! De Himoto 2,4GHz PRO zenders (optioneel) zijn traploos te begrenzen in snelheid om op lage snelheid te kunnen leren rijden. Het is zelfs mogelijk om de snelheid terug te voeren naar stapvoets rijden, een uniek voordeel dat de Traxxas zenders bijvoorbeeld niet hebben en ideaal voor beginners en jonge coureurs!). De Brushless truck is zeer stevig gebouwd en uitgevoerd met impact resistente onderdelen zoals 8 aluminium olie gevulde schokdempers in plaats van 4, een forse bumper en een body dat gedeeltelijk uit aluminium is opgebouwd. De Monster Truck is volledig geassembleerd, Ready to Run en u kunt nu uw eigen pakket samenstellen en zelf kiezen welk type accu en lader u voor de Truck wilt gebruiken. De grote banden geven de Monster Truck de mogelijkheid om over obstakels te rijden, zoals takken en kleine boomstammetjes. Deze wagens zijn ideaal om Off-Road mee te rijden en gras is voor deze monsters geen probleem. De auto heeft een duurzame body, dat gedeeltelijk opgebouwd is uit aluminium (zoals de radio tray) en hierdoor beter bestand is tegen crashes dan standaard PVC bodies. Verder kan deze Truck volledig geupgrade worden met aluminium onderdelen om hem een stuk robuuster te maken. Door de hoge acceleratie van de Truck kunnen er met gemak wheelies mee worden gemaakt. De Brushless Motor kan worden aangesloten op verschillende spanningsbronnen, van 7,2-12 Volt accu's, zowel NiMH als LiPo. De hoge ontlaadstroom tot wel 100 Ampere van hoge capaciteit LiPo accu's maakt het mogelijk het beest in de motor los te maken en de auto sneller te laten accelereren dan welke nitro auto ook. Kortom een aanrader voor iedereen die houdt van extreme krachten en snelheden. De Himoto 1:10 Brushless Truck wordt geleverd met 2.4GHz Pistoolzender, basislader, 7,2V 2000 mAh NiMH ACCU en 1 jaar garantie.

Brushless VS Nitro Motoren

Nitro auto's hebben net als iedere brandstofmotor een koppel die maximaal is bij een specifiek toerental, waardoor bij lage toeren het koppel en dus ook de acceleratie beperkt is. Een Brushless motor heeft daarentegen een vast koppel, onafhankelijk van het toerental en overtreft een brandstofmotor wat betreft acceleratie met gemak. Bij het gebruik van een goede LiPo accu is de acceleratie zo hoog, dat het niet mogelijk is met de zender vol gas te geven, omdat de auto dan achterover zal klappen. Zoals hierboven ook al is vermeld kunnen zowel NiMH, NiCd en LiPo accu's worden gebruikt varierend van 7,2-12 Volt. Maximaal vermogen en snelheid worden geleverd bij hoge amperes (stroom) en hoge voltages (spanning), LiPo accu's kunnen een zeer hoge stroom leveren, tot wel 200A, terwijl dit bij normale NiMH accu's een stuk lager ligt. Voor maximaal vermogen dient u dus gebruik te maken van een LiPo accu.

Over het merk Himoto

Himoto is een snel opkomend merk in de RC-wereld, dat in Europa nog niet erg bekend is. Het merk richt zich op zowel elektrische als brandstof wagens. In Japan en Taiwan is Himoto inmiddels een bekende naam in de racewereld doordat dit merk bij enkele belangrijke races hoog is geeindigd in het klassement. Een recente ontwikkeling is de samenwerking tussen Himoto en de Finse top-coureur Joseph Quagraine om samen een nieuwe serie high-class rc-cars te bouwen. Tevens gebruikt het merk Himoto zeer vernieuwende technieken zoals de mogelijkheid tot het traploos kunnen regelen van de maximale snelheid (optioneel), wat bij weinig andere merken gevonden wordt maar zeer handig is voor beginners.

Technische Specificaties

 • Lengte x Breedte x Hoogte: 40 x 31 x 18,5 cm

 • Wielbasis : 27,5 cm
 • Tandwielratio: 10,3:1
 • Wiel diameter : 11,8 cm Breedte: 5,2 cm
 • Ground clearance: 3 cm
 • Accu: 7.2V 2000 mAh
 • Chrome stijl velgen
 • Volledig gelagerd
 • Dubbele, verstelbare aluminium schokdempers
 • Motortype: 3210KV Pulse Brushless Motor
 • 80A Brushless Snelheidsregelaar (volledig te programmeren zoals EZRun)

Dit pakket wordt geleverd inclusief

 • 7,2V 2000mAh NiMH Accu

 • 0,5 Ampere Acculader 220V
 • Afstandbediening (2.4GHz zonder snelheidbegrenzing)
 • Schokdemper stelklemmen
 • Nederlandse Gebruiksaanwijzing
 • 1 Jaar Garantie

Verschillen tussen de 2,4GHz en 27MHz zenders

Conventionele en inmiddels verouderde zenders werken veelal op de 27MHz frequentie. Tegenwoordig worden deze zenders steeds vaker vervangen door de nieuwere en betere 2,4GHz zenders. De 5 grote voordelen van deze 2,4GHz zenders ten op zichte van de 27MHz zenders zijn 1) het grotere zendbereik, 2,4GHz zenders hebben een bereik dat al snel 2 x zo groot is en soms wel 300 meter ver reiken. 2) De 2,4GHz zenders hebben minder last van storingen door omgevingsruis en andere bronnen, terwijl 27MHz zenders hier nogal vaak last van hadden, zeker in dicht bewoonde gebieden. 3) 2,4GHz zenders verbruiken over het algemeen minder energie, u hoeft dus minder vaak de batterijen te verwisselen wat op de lange termijn aardig wat kosten kan besparen. 4) Als vierde voordeel is de lange, metalen antenne afwezig en is hier vaak een klein kunststof topje te zien of is zelfs helemaal afwezig. De lange metalen antennes bij de 27MHz modellen zijn vaak kwetsbaar en buigen en breken gemakkelijk. 5) NIEUW! De Himoto 2,4GHz PRO zenders (optioneel) zijn traploos te begrenzen in snelheid om op lage snelheid te kunnen leren rijden. Het is zelfs mogelijk om de snelheid terug te voeren naar stapvoets rijden, een uniek voordeel dat de Traxxas zenders bijvoorbeeld niet hebben en ideaal voor beginners en jonge coureurs! Kortom 5 grote voordelen ten aanzien van de 27MHz zenders en het overwegen waard!

Maak deze Brushless Truck waterdicht met de protection cover!

Bescherm dit model nu met deze beschermhoes tegen water/sneeuw/modder/zand. De beschermhoes sluit goed af en beschermd goed tegen het meeste vuil en modder zodat uw auto schoon blijft, zelfs in de meest Extreme situaties! De hoes beschermt de elektronica tegen waterschade en wordt geleverd met een extra hoesje om de ontvanger in de auto af te schermen om schade aan de ontvanger te voorkomen. De onderkant wordt goed afgeschermd via een aparte cover die bevestigd wordt aan de onderkant van de frame van de auto. De beschermhoes is via klittenband bevestigd en kan dus gemakkelijk ook weer verwijderd worden van de auto indien gewenst. De Hoes is makkelijk in gebruik en zeer praktisch! Tip!


2.4GHz zender incl begrenzing:
Aktieve Motorkoeling met korting:
Batterijen voor de handzender:
Beschermhoes met korting:
Extra accu met korting:
Extra kap met korting:
Extra lader met korting:
Extra Reserve Onderdelen Set:
Gereedschapset met korting:
LED Kapverlichting met korting:
Onboard Mini Camera met korting:
Waterdichte RC Draagtas -20%:
Hier vindt u alle onderdelen voor dit RC Model Hier vindt u alle Upgrade onderdelen voor dit RC Model Hier vindt u alle Accessoires voor dit RC Model Hier vindt u de Nederlandse Handleiding voor dit RC Model HSP, Himoto, Maverick Manual Handleiding English
Hieronder vindt je alle youtube filmpjes over dit produkt.
Recente beoordelingen: 78
Beoordelingen Meer
Himoto Brushless Truck Blue Atlas 2.4GHz AANBIEDING!
Ik heb nog even getwijfeld of ik wel voor de brushless wilde ..
5 van 5 sterren!
Currently viewing:  Brushless Truck Atlas AANBIEDING! -
Klanten die dit artikel hebben gekocht kochten ook
Himoto Brushless Truck Dakar Rally 2.4GHz AANBIEDING!
Himoto Brushless Truck Dakar Rally 2.4GHz AANBIEDING!
IMax B6 AC LiPo, Lion, NiMH, NiCd Snellader 220V
IMax B6 AC LiPo, Lion, NiMH, NiCd Snellader 220V
102212 / 02013 Aluminium Left / Right Rear Hub Carriers
102212 / 02013 Aluminium Left / Right Rear Hub Carriers
Cross Wrench / Kruissleutel
Cross Wrench / Kruissleutel

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl