U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

White's Spectra V3i + Pinpointer AANBIEDING! €1.849,00 €1.795,00 Bekijk beschikbare opties

De White's Spectra V3i wordt alleen bij Monstercars nu tijdelijk geleverd met GRATIS Actiepakket naar keuze! Onderaan kunt u een afbeelding van de verschillende actiepakketten vinden en in de opties kunt u er een uitkiezen. White's Electronics heeft na vijf jaar ontwikkeling weer een revolutionaire metaaldetector in handen!!! Het menu bestaat na opstarten uit 6 keuzes: Hieronder worden deze keuzes in het kort stuk voor stuk besproken. De Programs kunt u onderaan de technische specificaties vinden. Een restore functie zorgt ervoor dat alle programma's nadat ze zijn aangepast gemakkelijk kunnen worden teruggezet naar de fabrieksinstellingen. In de Sensitivity optie kan de gevoeligheid ingesteld worden. De keuzes zijn: Rx Gain - Hiermee wordt de versterking van het ontvangen signaal ingesteld. Deze instelling beïnvloed de gevoeligheid, de diepte en de externe ruis. Tx Boost - Kan gebruikt worden in grond met weinig mineralen en versterkt het uitgezonden signaal (goed voor vage/diepe signalen). Let op: landurig gebruik versnelt het batterij gebruik! Discrimination - Aanpassen van de signaalsterkte na discriminatie. All Metal - Aanpassen van het detectie signaal in de alle metalen stand. Beïnvloed de diepte en breedte van de respons van het signaal. In de Audio optie kan het geluid (veroorzaakt door de vondst) ingesteld worden. De keuzes zijn: Target Volume - Aanpassen van de sterkte van het geluid. Audio Treshold - Aanpassen van de basistoon (achtergrond geluid). Tone - Instellen van de toonsoort. Tone ID - Bij selectie geeft de vondst een hogere toon naarmate de geleiding van de vondst hoger is In de Discrimination optie kan de mate van afwijzing van rommel ingesteld worden. De keuzes zijn: Discrimination Accept/Reject - Hiermee wordt ingesteld welke VDI getallen worden geaccepteerd of genegeerd. Bottle Cap Reject - Aanpassen van de discriminatie van flessendoppen. Hot Rock - Aanpassen van de discriminatie van Cokes die niet worden weggefilterd door de grond balance en dus als vondsten klinken. Ground Filter - Instelling voor de zwaaisnelheid en de mate van mineralisatie van de grond. In de Frequency optie kunnen de verschillende frequenties gekozen worden. De keuzes zijn: Three Frequencies - Voor normaal gebruik. De Spectra V3 zend en ontvangt tegelijkertijd drie frequenties
Salt compensation - Gebruikt ook de drie frequenties maar houdt rekening met de "achtergrond ruis" van zout water. 2,5 kHz - één frequentie, geschikt voor vondsten met hoge geleiding zoals zilver en koper. 7,5 kHz - één frequentie, geschikt voor alle typen metalen. 22,5 kHz - één frequentie, geschikt voor kleine vondsten en vondsten met een lage geleiding (goud). Frequency offset - De frequentie(s) die is/zijn ingesteld kunnen licht gewijzigd worden (5 stappen in de min of plus) om storingen op te vangen die veroorzaakt worden door andere detectoren, hoogspanningsmasten en bv treinen. In de Ground balance optie kunnen de verschillende opties voor het omgaan met moeilijke grond gekozen worden. De keuzes zijn: Report ON - Laat een indicator zien die de ground tracking in beeld brengt. Je kunt dus (live) de mate van mineralisatie zien verhogen/verlagen. Inhibit ON- Vertraagd de automatische grond tracking. Handig in sterk ijzer vervuilde gebieden. gebruik OFF in grond met weinig ijzer vervuiling zodat de tracking gewoon zijn werk kan doen. Speed - Instellen van de mate van ground tracking. Bij hoge nummers wordt de grond sneller gescand op veranderingen. Offset - Handmatige verschuiving van het balans punt vanaf het punt van een perfecte grondbalans. Een positieve verschuiving wordt vaak gebruikt in hoog gemineraliseerde gronden om de geleidbaarheid van de vondsten te verhogen. Locktrac - Hiermee wordt de grond tracking uitgezet. Een handmatige grondbalans moet uitgevoerd worden. De handmatige grondbalans kan het beste uitgevoerd worden als de detector net is opgestart. Hiervoor moet de pinpoint schakelaar naar je toe getrokken en de Enter knop ingedrukt worden. Daarna de schotel "pompend" naar de grond (en eraf) bewegen tot een stabiele basistoon hoorbaar is. Daarna schakelaar en Enter knop loslaten (en zoeken).


Technische Specificaties

 • De Spectra V3 heeft drie frequenties: 2,5 kHz, 7,5 kHz en 22,5 kHz die tegelijk werken
 • Er kan ook gekozen worden voor gebruik van één frequentie
 • Kleuren LCD scherm met nieuwe behuizing voor het display
 • Het kleurenscherm toont de respons van elke frequentie afzonderlijk
 • Scherm heeft grafische weergaves
 • 10 voor instelbare programma's
 • Draadloze hoofdtelefoon (White's verkoopt draadloze hoofdtelefoons maar je kunt ook je eigen gebruiken)
 • Dezelfde steel- en kastconstructie als de White's DFX, dezelfde matzwarte kleur als de DFX300
 • 2D (oftewel wide-scan) schotel van 10 inch
 • Interne Bluetooth data ontvanger
 • Uitwisseling van programma's via Bluetooth is mogelijk tussen detectors in een straal van 9 meter
 • Uitgebreide Ground tracking en grondbalans mogelijkheden
 • Gebruikt een NiMH accu (extra backup set wordt bijgeleverd)
 • Er wordt gewerkt aan een uitwisseling van programma's via USB (computer)
 • Er is geen andere schotel nodig als er gekozen wordt voor een andere frequentie
 • Transmit boost functie zorgt voor nog meer diegang (gebruikt wel veel stroom)
 • Kleuren, geluiden en icoontjes kunnen worden aangepast aan persoonlijke wensen
 • In de Programs optie is er een keuze voor 10 voor ingestelde programma's:
 • Coin: Wijst rommel en trekringen af. Pakt de meeste munten en sommige ringen
 • Coin & Jewelry: Minder discriminatie van rommel, pakt aluminium en de meeste munten en sieraden
 • Salt Beach: Zout wordt afgewezen evenals ijzer en een beetje rommel, pakt aluminium en de meeste munten en sieraden
 • Relic: Klein ijzer wordt afgewezen, groot ijzer wordt wel gedetecteerd
 • Prospecting: Sterke afwijzing van grond mineralen, accepteert gouden nuggets
 • Deep Silver: Voor de maximale detectiediepte op zilveren munten
 • High Trash: Veel rommel wordt afgewezen, programma goed te gebruiken in parken etc.
 • Hi Pro: Minimale discriminatie en een hoge versterking. Dit programma kan instabiel zijn in sommige situaties
 • Mixed Mode Pro: Combineert drie modes
 • Meteorite: Detecteert nikkel/ijzer verhoudingen die specifiek zijn voor meteorieten door negatieve VDI nummers te accepteren. De meeste andere voorwerpen worden afgewezen.

ACTIEPAKKET NAAR KEUZE:
Extra reserve batterijen:
Pinpointer met korting:
Schep met korting:
Bekijk hier alle youtube filmpjes over dit produkt.
Recente beoordelingen: 0
Beoordelingen Meer
Beoordeling schrijvenSchrijf een beoordeling over dit artikel!
Currently viewing:  White's Spectra V3i -

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl