U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Vandaag voor 18.00 uur besteld, morgen in huis!
Peter Lynn UNIQ Quad 4,5mē €239,00 Bekijk beschikbare opties

Met de UNIQ serie vliegers van Peter Lynn maak je kennis met een nieuwe soort power kite die alle moderne eigenschappen van fixed bridle foils heeft en toch het vliegeren toegankelijker en eenvoudiger maakt voor een veel groter publiek dan voorheen. Het ontwerp van de vliegers is vrij eenvoudig, de vliegers zijn eenvoudig in gebruik, erg gebruiksvriendelijk en vooral ook erg veilig om te gebruiken.


UNIQ Quad

De UNIQ Quad is een enorm efficiënte en krachtige 4-lijns single skin vlieger voor beginners die op zoek zijn naar een uitdaging en ook voor vliegeraars met meer ervaring die op zoek zijn naar een leuke uitbreiding voor hun lichtgewicht arsenaal. Deze lichte en compacte vlieger is ideaal om overal mee naar toe te nemen. Verder zorgen de 4 lijnen ervoor dat u altijd veel controle hebt, vergelijkbaar met 'normale' fixed bridle vliegers. De lijnen bij de 4,5m² UNIQ Quad zijn 18 meter lang en hebben een kracht om 200kg aan te kunnen met een brakeline die 100kg aan kan.


UNIQ Serie eigenschappen

De UNIQ serie bestaat uit 3 verschillende modellen en voor elk model geldt dat het makkelijk in gebruik is en voor een enorme kracht zorgt, zelfs bij een licht briesje. Ze zijn allemaal erg stabiel en betrouwbaar zonder een ingewikkeld systeem te hebben om de vlieger onder controle te houden. Maar het allergrootste voordeel van UNIQ vliegers van Peter Lynn is dat deze praktisch onverwoestbaar zijn. De vliegers zijn tevens compact op te bergen en wegen erg weinig; niet alleen omdat er minder materiaal in de vliegers is gebruikt maar ook omdat deze vliegers maar liefst 40-60% meer kracht bieden dan andere vliegers van dezelfde grootte. Ten slotte is het probleem van zand op de vlieger verleden tijd waardoor de ervaring met UNIQ vliegers altijd het beste is. Kortom de ideale vliegers voor elke beginner of kenner die op zoek is naar een leuke en eenvoudige vlieger.


Single Skin vliegers

In tegenstelling tot de meeste vliegers hebben single skin kites van Peter Lynn maar één vel materiaal in plaats van twee. Het voordeel is dat de vlieger bij veel of plotselinge kracht niet snel stuk zal gaan. Daarnaast zijn deze vliegers makkelijk onder controle te houden en hebben ze geen complex besturingssysteem. Dit alles maakt single skin vliegers ideaal om het vliegeren op een leuke en veilige manier te leren.


Formaat

Deze vlieger, zoals veel modellen van Peter Lynn, is in verschillende formaten beschikbaar. De verschillen tussen de formaten zitten uiteraard in de grootte van de vlieger en daarnaast ook in de kracht en lengte van de lijnen en in de omstandigheden waarin de vlieger te gebruiken is. Deze omstandigheden kunt u in de grafiek onderaan zien. Hier is te zien in welke windsnelheid en windkracht de verschillende formaten te gebruiken zijn. Het formaat van deze vlieger kunt u in de titel en tekst van het product vinden, de andere formaten kunt u in de grafiek zien en deze zijn ook in de vlieger categorie op onze website terug te vinden als deze op voorraad zijn. Ook maakt Peter Lynn over het algemeen gebruik van verschillende kleuren voor de verschillende formaten zodat deze makkelijk te herkennen zijn. Zo is deze 4,5m² vlieger paars gekleurd en hebben de andere formaten een andere kleur.


Over het merk Peter Lynn

Peter Lynn is een vliegerontwerper uit Nieuw Zeeland die vooral bekend is voor het uitvinden van buggyen met een vlieger. Tevens is hij een van de grondleggers van powerkiten en kitesurfen. Het Nederlandse bedrijf Peter Lynn is een van de grootste, oudste, en meest vertrouwde vliegerproducenten in de wereld en richt zich op het toegankelijk maken van alle vliegersporten voor iedereen. Bij Peter Lynn zult u dan ook modellen vinden voor iedereen van beginners tot professionals van kiteboarden tot powerkiten en alles ertussenin. Peter Lynn is steeds op zoek naar nieuwe oplossingen voor oude problemen en is altijd bezig met het verbeteren van al hun producten om altijd de beste vliegers te kunnen leveren. Met Peter Lynn kunt u dus zeker zijn van kwaliteit en een bedrijf dat passie heeft voor haar producten.


Dit pakket wordt geleverd inclusief

  • UNIQ Quad vlieger – paars (4,5m² oppervlakte)
  • UNIQ Quad tas
  • 4-lijn handgrepen
  • Kite-killers
  • Vooraf uitgerekte Dyneema vlieglijnen met kleurcode
  • 4-lijn bridled foil handleiding

Handgrepen en bars:
Harnas:
Harnas lijn:
Kite killers:
Spreader:
Spreader chestpad:
Bekijk hier alle youtube filmpjes over dit produkt.
Recente beoordelingen: 0
Beoordelingen Meer
Beoordeling schrijvenSchrijf een beoordeling over dit artikel!
Currently viewing:  Peter Lynn UNIQ Quad 4,5m² -

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl