U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Vandaag voor 18.00 uur besteld, morgen in huis!
Peter Lynn Hype Trainer 2,6m €169,00 Bekijk beschikbare opties

De Hype Trainer is een vriendelijke vlieger die makkelijk in zijn gebruik is. Deze 2-lijn fixed bridle powerkite is dan ook geschikt voor iedereen, onafhankelijk van leeftijd of ervaring. Deze vlieger is makkelijk onder controle te houden en toch nog uitdagend genoeg om het leuk te houden. Een perfecte vlieger als instapmodel of om het eens wat rustiger aan te doen. De verschillende spanwijdten die beschikbaar zijn bieden verschillende kracht en snelheden die u in de grafiek onderaan terug kunt vinden. De lijnen bij de 2,6m Hype Trainer zijn 20 meter lang en hebben een kracht om 150kg aan te kunnen.


Peter Lynn Trainer vliegers

Omdat dit een zogenaamde Trainer vlieger is van Peter Lynn, is hij uitermate geschikt om het vliegeren op een leuke manier mee te leren. Dit soort vliegers zijn ontworpen om op een leuke manier te beginnen met vliegeren en tegelijkertijd een vlieger te hebben die ook met meer ervaring nog veel plezier zal bezorgen.


Fixed Bridle vliegers

Fixed bridle vliegers maken het vliegeren eenvoudiger door de vorm van de vlieger vast te zetten, in tegenstelling tot meer geavanceerde modellen. Dit maakt de controle over de vlieger dan ook eenvoudiger waardoor deze vliegers goed geschikt zijn voor het leren vliegeren. Hierdoor zijn deze vliegers toegankelijk voor een groter publiek en toch nog leuk en vaak uitdagend in gebruik doordat de controle bij de gebruiker zit en niet in de verschillende mogelijkheden in de vlieger.


Formaat

Deze vlieger, zoals veel modellen van Peter Lynn, is in verschillende formaten beschikbaar. De verschillen tussen de formaten zitten uiteraard in de grootte van de vlieger en daarnaast ook in de kracht en lengte van de lijnen en in de omstandigheden waarin de vlieger te gebruiken is. Deze omstandigheden kunt u in de grafiek onderaan zien. Hier is te zien in welke windsnelheid en windkracht de verschillende formaten te gebruiken zijn. Het formaat van deze vlieger kunt u in de titel en tekst van het product vinden, de andere formaten kunt u in de grafiek zien en deze zijn ook in de vlieger categorie op onze website terug te vinden als deze op voorraad zijn. Ook maakt Peter Lynn over het algemeen gebruik van verschillende kleuren voor de verschillende formaten zodat deze makkelijk te herkennen zijn. Zo is deze 2,6m vlieger limoen gekleurd en hebben de andere formaten een andere kleur.


Over het merk Peter Lynn

Peter Lynn is een vliegerontwerper uit Nieuw Zeeland die vooral bekend is voor het uitvinden van buggyen met een vlieger. Tevens is hij een van de grondleggers van powerkiten en kitesurfen. Het Nederlandse bedrijf Peter Lynn is een van de grootste, oudste, en meest vertrouwde vliegerproducenten in de wereld en richt zich op het toegankelijk maken van alle vliegersporten voor iedereen. Bij Peter Lynn zult u dan ook modellen vinden voor iedereen van beginners tot professionals van kiteboarden tot powerkiten en alles ertussenin. Peter Lynn is steeds op zoek naar nieuwe oplossingen voor oude problemen en is altijd bezig met het verbeteren van al hun producten om altijd de beste vliegers te kunnen leveren. Met Peter Lynn kunt u dus zeker zijn van kwaliteit en een bedrijf dat passie heeft voor haar producten.


Dit pakket wordt geleverd inclusief

  • Hype Trainer vlieger – limoen (2,6m spanwijdte)
  • Hype Trainer tas
  • Trainer control bar
  • Vooraf bevestigde Dyneema vlieglijnen met kleurcode
  • 2-lijn bridled foil handleiding

Handgrepen en bars:
Harnas:
Harnas lijn:
Kite killers:
Spreader:
Spreader chestpad:
Bekijk hier alle youtube filmpjes over dit produkt.
Recente beoordelingen: 0
Beoordelingen Meer
Beoordeling schrijvenSchrijf een beoordeling over dit artikel!
Currently viewing:  Peter Lynn Hype Trainer 2,6m -
Klanten die dit artikel hebben gekocht kochten ook

Charger Leads Imax B6 Lader

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl