U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Vandaag voor 18.00 uur besteld, morgen in huis!
Peter Lynn Impulse Trainer 1,5mē
[Impulse Trai]
€169,00 Bekijk beschikbare opties

Om op een leuke en uitdagende manier beter te worden met powerkiten is de Impulse Trainer van Peter Lynn de ideale vlieger. Deze 3-lijn fixed bridle vlieger is veilig, gemakkelijk te gebruiken en daarnaast ook bij veel verschillende windomstandigheden te gebruiken. Omdat deze vlieger in een lichte wind goed te gebruiken is, is hij perfect voor beginners. Als de wind harder gaat waaien is het al uitdagender en kun je echt ervaren hoe het is om met een powerkite te vliegeren. Een ideale vlieger om je vrienden of familie te laten voelen hoe het is om te vliegeren zonder zelf een minder uitdagende ervaring met de vlieger te hebben. De Impulse Trainer is enorm stabiel in de lucht en is eenvoudig onder controle te houden met de 3-lijn control bar. Kortom een vlieger waarmee het vliegeren snel te leren is en die bovendien met meer ervaring nog steeds veel plezier zal bezorgen. De lijnen bij de 1,5m² Impulse Trainer zijn 18 meter lang en hebben een kracht om 150kg aan te kunnen met een brakeline die 100kg aan kan.


Peter Lynn Trainer vliegers

Omdat dit een zogenaamde Trainer vlieger is van Peter Lynn, is hij uitermate geschikt om het vliegeren op een leuke manier mee te leren. Dit soort vliegers zijn ontworpen om op een leuke manier te beginnen met vliegeren en tegelijkertijd een vlieger te hebben die ook met meer ervaring nog veel plezier zal bezorgen.


Fixed Bridle vliegers

Fixed bridle vliegers maken het vliegeren eenvoudiger door de vorm van de vlieger vast te zetten, in tegenstelling tot meer geavanceerde modellen. Dit maakt de controle over de vlieger dan ook eenvoudiger waardoor deze vliegers goed geschikt zijn voor het leren vliegeren. Hierdoor zijn deze vliegers toegankelijk voor een groter publiek en toch nog leuk en vaak uitdagend in gebruik doordat de controle bij de gebruiker zit en niet in de verschillende mogelijkheden in de vlieger.


Formaat

Deze vlieger, zoals veel modellen van Peter Lynn, is in verschillende formaten beschikbaar. De verschillen tussen de formaten zitten uiteraard in de grootte van de vlieger en daarnaast ook in de kracht en lengte van de lijnen en in de omstandigheden waarin de vlieger te gebruiken is. Deze omstandigheden kunt u in de grafiek onderaan zien. Hier is te zien in welke windsnelheid en windkracht de verschillende formaten te gebruiken zijn. Het formaat van deze vlieger kunt u in de titel en tekst van het product vinden, de andere formaten kunt u in de grafiek zien en deze zijn ook in de vlieger categorie op onze website terug te vinden als deze op voorraad zijn. Ook maakt Peter Lynn over het algemeen gebruik van verschillende kleuren voor de verschillende formaten zodat deze makkelijk te herkennen zijn. Zo is deze 1,5m² vlieger oranje gekleurd en hebben de andere formaten een andere kleur.


Over het merk Peter Lynn

Peter Lynn is een vliegerontwerper uit Nieuw Zeeland die vooral bekend is voor het uitvinden van buggyen met een vlieger. Tevens is hij een van de grondleggers van powerkiten en kitesurfen. Het Nederlandse bedrijf Peter Lynn is een van de grootste, oudste, en meest vertrouwde vliegerproducenten in de wereld en richt zich op het toegankelijk maken van alle vliegersporten voor iedereen. Bij Peter Lynn zult u dan ook modellen vinden voor iedereen van beginners tot professionals van kiteboarden tot powerkiten en alles ertussenin. Peter Lynn is steeds op zoek naar nieuwe oplossingen voor oude problemen en is altijd bezig met het verbeteren van al hun producten om altijd de beste vliegers te kunnen leveren. Met Peter Lynn kunt u dus zeker zijn van kwaliteit en een bedrijf dat passie heeft voor haar producten.


Dit pakket wordt geleverd inclusief

  • Impulse Trainer vlieger – oranje (1,5m² oppervlakte)
  • Impulse Trainer tas
  • 3-lijn control bar met safety leash
  • Dyneema vlieglijnen
  • Trainer vlieger handleiding

Harnas:
Harnas lijn:
Kite killers:
Spreader:
Spreader chestpad:
Bekijk hier alle youtube filmpjes over dit produkt.
Recente beoordelingen: 0
Beoordelingen Meer
Beoordeling schrijvenSchrijf een beoordeling over dit artikel!
Currently viewing:  Peter Lynn Impulse Trainer 1,5m² -

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl