U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Vandaag voor 18.00 uur besteld, morgen in huis!
Peter Lynn Skim 2,8mē
[Skim]
€255,00 Bekijk beschikbare opties

De Skim is door Peter Lynn ontworpen om de eerste stappen in het kitesurfen leuk, gemakkelijke, maar ook uitdagend te maken. Deze 3-lijn fixed bridle Trainer vlieger is voorzien van alle technieken die je als beginner nodig hebt om het vliegeren onder de knie te krijgen. Peter Lynn gelooft dat iedereen moet kunnen ervaren hoe leuk watersport met vliegers kan zijn en deze vlieger is dan ook ontworpen om dat mogelijk te maken door een eenvoudige maar toch uitdagende leercurve te bieden. Dit is vooral belangrijk voor de eerste stappen in het leren van kitesurfen. De fantastische vliegervaring met deze vlieger en de derde veiligheidslijn maken de Skim tot de perfecte vlieger om de basis mee te leren met veel controle en zelfvertrouwen. De lijnen bij de 2,8m² Skim zijn 18 meter lang en hebben een kracht om 150kg aan te kunnen met een brakeline die 100kg aan kan.


Relaunch techniek

De Peter Lynn Skim beschikt over zogenaamde relaunch technieken die ervoor zorgen dat deze vlieger eenvoudig in de lucht te krijgen is, zelfs vanuit het water. Zo is het voor beginners extra makkelijk om door te gaan als de vlieger naar beneden is gekomen. Op die manier kun je door blijven gaan met het onder de knie krijgen van de techniek van kitesurfen of vliegeren over het algemeen.


Peter Lynn Trainer vliegers

Omdat dit een zogenaamde Trainer vlieger is van Peter Lynn, is hij uitermate geschikt om het vliegeren op een leuke manier mee te leren. Dit soort vliegers zijn ontworpen om op een leuke manier te beginnen met vliegeren en tegelijkertijd een vlieger te hebben die ook met meer ervaring nog veel plezier zal bezorgen.


Fixed Bridle vliegers

Fixed bridle vliegers maken het vliegeren eenvoudiger door de vorm van de vlieger vast te zetten, in tegenstelling tot meer geavanceerde modellen. Dit maakt de controle over de vlieger dan ook eenvoudiger waardoor deze vliegers goed geschikt zijn voor het leren vliegeren. Hierdoor zijn deze vliegers toegankelijk voor een groter publiek en toch nog leuk en vaak uitdagend in gebruik doordat de controle bij de gebruiker zit en niet in de verschillende mogelijkheden in de vlieger.


Formaat

Deze vlieger, zoals veel modellen van Peter Lynn, is in verschillende formaten beschikbaar. De verschillen tussen de formaten zitten uiteraard in de grootte van de vlieger en daarnaast ook in de kracht en lengte van de lijnen en in de omstandigheden waarin de vlieger te gebruiken is. Deze omstandigheden kunt u in de grafiek onderaan zien. Hier is te zien in welke windsnelheid en windkracht de verschillende formaten te gebruiken zijn. Het formaat van deze vlieger kunt u in de titel en tekst van het product vinden, de andere formaten kunt u in de grafiek zien en deze zijn ook in de vlieger categorie op onze website terug te vinden als deze op voorraad zijn. Ook maakt Peter Lynn over het algemeen gebruik van verschillende kleuren voor de verschillende formaten zodat deze makkelijk te herkennen zijn. Zo is deze 2,8m² vlieger oranje gekleurd en hebben de andere formaten een andere kleur.


Over het merk Peter Lynn

Peter Lynn is een vliegerontwerper uit Nieuw Zeeland die vooral bekend is voor het uitvinden van buggyen met een vlieger. Tevens is hij een van de grondleggers van powerkiten en kitesurfen. Het Nederlandse bedrijf Peter Lynn is een van de grootste, oudste, en meest vertrouwde vliegerproducenten in de wereld en richt zich op het toegankelijk maken van alle vliegersporten voor iedereen. Bij Peter Lynn zult u dan ook modellen vinden voor iedereen van beginners tot professionals van kiteboarden tot powerkiten en alles ertussenin. Peter Lynn is steeds op zoek naar nieuwe oplossingen voor oude problemen en is altijd bezig met het verbeteren van al hun producten om altijd de beste vliegers te kunnen leveren. Met Peter Lynn kunt u dus zeker zijn van kwaliteit en een bedrijf dat passie heeft voor haar producten.


Dit pakket wordt geleverd inclusief

  • Skim vlieger – oranje (2,8m² oppervlakte)
  • Skim tas
  • 3-lijn control bar met safety leash
  • Dyneema vlieglijnen
  • Trainer vlieger handleiding

Harnas:
Harnas lijn:
Kite killers:
Spreader:
Spreader chestpad:
Bekijk hier alle youtube filmpjes over dit produkt.
Recente beoordelingen: 0
Beoordelingen Meer
Beoordeling schrijvenSchrijf een beoordeling over dit artikel!
Currently viewing:  Peter Lynn Skim 2,8m² -

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl