U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Vandaag voor 18.00 uur besteld, morgen in huis!
Peter Lynn Hornet 2,0mē
[Hornet]
€209,00 Bekijk beschikbare opties

Vliegen met een 4-lijn fixed bridle powerkite is erg leuk, uitdagend, en zeker krachtig! Om ervoor te zorgen dat iedereen met zelfvertrouwen kan leren vliegen met 4-lijn besturing, heeft Peter Lynn met de Hornet de ultieme all-round vlieger gemaakt die in alle omstandigheden te gebruiken is. De kracht die de Hornet kan bieden is voorspelbaar, hij is stabiel, makkelijk te besturen en bovendien zal de vlieger voor veel plezier zorgen. De Hornet is al lange tijd een bekende naam in de wereld van het vliegeren. In de meer dan 10 jaar van de geschiedenis van deze vlieger is hij steeds weer opnieuw ontworpen en verbeterd en dit is de nieuwste versie die op de markt te krijgen is. In alle vormen van het vliegeren is de Hornet in te zetten. Of het nu gewoon gebruik is of met een buggy of een snowboard, deze vlieger kan het allemaal aan. Voor beginners tot meer geavanceerde vliegeraars is dit een perfecte keuze dankzij zijn betrouwbaarheid en veelzijdigheid. De lijnen bij de 2,0m² Hornet zijn 18 meter lang en hebben een kracht om 200kg aan te kunnen met een brakeline die 100kg aan kan.


Veelzijdig gebruik

De Hornet is in veel verschillende omstandigheden in te zetten. Of u nu op het strand wilt vliegeren, met een buggy of een snowboard, deze vlieger is in bijna alle omstandigheden ideaal en bovendien voor beginners en meer geavanceerde vliegeraars toegankelijk.


Fixed Bridle vliegers

Fixed bridle vliegers maken het vliegeren eenvoudiger door de vorm van de vlieger vast te zetten, in tegenstelling tot meer geavanceerde modellen. Dit maakt de controle over de vlieger dan ook eenvoudiger waardoor deze vliegers goed geschikt zijn voor het leren vliegeren. Hierdoor zijn deze vliegers toegankelijk voor een groter publiek en toch nog leuk en vaak uitdagend in gebruik doordat de controle bij de gebruiker zit en niet in de verschillende mogelijkheden in de vlieger.


Formaat

Deze vlieger, zoals veel modellen van Peter Lynn, is in verschillende formaten beschikbaar. De verschillen tussen de formaten zitten uiteraard in de grootte van de vlieger en daarnaast ook in de kracht en lengte van de lijnen en in de omstandigheden waarin de vlieger te gebruiken is. Deze omstandigheden kunt u in de grafiek onderaan zien. Hier is te zien in welke windsnelheid en windkracht de verschillende formaten te gebruiken zijn. Het formaat van deze vlieger kunt u in de titel en tekst van het product vinden, de andere formaten kunt u in de grafiek zien en deze zijn ook in de vlieger categorie op onze website terug te vinden als deze op voorraad zijn. Ook maakt Peter Lynn over het algemeen gebruik van verschillende kleuren voor de verschillende formaten zodat deze makkelijk te herkennen zijn. Zo is deze 2,0m² vlieger oranje gekleurd en hebben de andere formaten een andere kleur.


Over het merk Peter Lynn

Peter Lynn is een vliegerontwerper uit Nieuw Zeeland die vooral bekend is voor het uitvinden van buggyen met een vlieger. Tevens is hij een van de grondleggers van powerkiten en kitesurfen. Het Nederlandse bedrijf Peter Lynn is een van de grootste, oudste, en meest vertrouwde vliegerproducenten in de wereld en richt zich op het toegankelijk maken van alle vliegersporten voor iedereen. Bij Peter Lynn zult u dan ook modellen vinden voor iedereen van beginners tot professionals van kiteboarden tot powerkiten en alles ertussenin. Peter Lynn is steeds op zoek naar nieuwe oplossingen voor oude problemen en is altijd bezig met het verbeteren van al hun producten om altijd de beste vliegers te kunnen leveren. Met Peter Lynn kunt u dus zeker zijn van kwaliteit en een bedrijf dat passie heeft voor haar producten.


Dit pakket wordt geleverd inclusief

  • Hornet vlieger – oranje (2,0m² oppervlakte)
  • Hornet tas
  • 4-lijn handgrepen of 4-lijn control bar
  • Dyneema vlieglijnen met kleurcode
  • Veiligheidssysteem
  • Ground stake
  • 4-lijn bridled foil handleiding

Handgrepen en bars:
Handgrepen of bar:
Harnas:
Harnas lijn:
Kite killers:
Spreader:
Spreader chestpad:
Bekijk hier alle youtube filmpjes over dit produkt.
Recente beoordelingen: 0
Beoordelingen Meer
Beoordeling schrijvenSchrijf een beoordeling over dit artikel!
Currently viewing:  Peter Lynn Honret 2,0m² -
Klanten die dit artikel hebben gekocht kochten ook
821001B Zwarte Velgen E8 Shootout
821001B Zwarte Velgen E8 Shootout
11133 1.0 Module Hard Ionised Pinion Tandwiel Staal (13T) E8
11133 1.0 Module Hard Ionised Pinion Tandwiel Staal (13T) E8

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl