U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Peter Lynn Twister 7,5mē €495,00 Bekijk beschikbare opties

Flinke sprongen maken met een vlieger is geweldig! En met die gedachte heeft Peter Lynn de Twister ontworpen. Deze 4-lijn fixed bridle airtime kampioen van het vliegeren is al bijna 10 jaar een van de leukste vliegers op de markt. De Twister is in al die jaren steeds opnieuw ontworpen en verbeterd om tot deze nieuwste en beste versie tot nu toe te komen. De beroemde mogelijkheid voor grote sprongen in combinatie met directe controle over de vlieger zorgen voor een krachtige en geweldige ervaring voor elke vliegeraar. Met deze vlieger ervaar je het vliegeren op een volledig nieuwe manier. Verder is de Twister in veel verschillende omstandigheden in te zetten. Of het nu gewoon gebruik is of met een buggy of een snowboard, deze vlieger kan het allemaal aan. Voor beginners tot meer geavanceerde vliegeraars en zelfs experts is dit een perfecte keuze dankzij zijn betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Door de grote kracht en airtime is deze vlieger niet aan te raden als allereerste vlieger, hij is wel geschikt voor beginners maar eerdere ervaring is een grote aanrader. De lijnen bij de 7,5m² Twister zijn 20 meter lang en hebben een kracht om 200kg aan te kunnen met een brakeline die 100kg aan kan.


Veelzijdig gebruik

De Twister is in veel verschillende omstandigheden in te zetten. Of u nu op het strand wilt vliegeren, met een buggy of een snowboard, deze vlieger is in bijna alle omstandigheden ideaal en bovendien voor beginners en meer geavanceerde vliegeraars toegankelijk.


Fixed Bridle vliegers

Fixed bridle vliegers maken het vliegeren eenvoudiger door de vorm van de vlieger vast te zetten, in tegenstelling tot meer geavanceerde modellen. Dit maakt de controle over de vlieger dan ook eenvoudiger waardoor deze vliegers goed geschikt zijn voor het leren vliegeren. Hierdoor zijn deze vliegers toegankelijk voor een groter publiek en toch nog leuk en vaak uitdagend in gebruik doordat de controle bij de gebruiker zit en niet in de verschillende mogelijkheden in de vlieger.


Formaat

Deze vlieger, zoals veel modellen van Peter Lynn, is in verschillende formaten beschikbaar. De verschillen tussen de formaten zitten uiteraard in de grootte van de vlieger en daarnaast ook in de kracht en lengte van de lijnen en in de omstandigheden waarin de vlieger te gebruiken is. Deze omstandigheden kunt u in de grafiek onderaan zien. Hier is te zien in welke windsnelheid en windkracht de verschillende formaten te gebruiken zijn. Het formaat van deze vlieger kunt u in de titel en tekst van het product vinden, de andere formaten kunt u in de grafiek zien en deze zijn ook in de vlieger categorie op onze website terug te vinden als deze op voorraad zijn. Ook maakt Peter Lynn over het algemeen gebruik van verschillende kleuren voor de verschillende formaten zodat deze makkelijk te herkennen zijn. Zo is deze 7,5m² vlieger groen gekleurd en hebben de andere formaten een andere kleur.


Over het merk Peter Lynn

Peter Lynn is een vliegerontwerper uit Nieuw Zeeland die vooral bekend is voor het uitvinden van buggyen met een vlieger. Tevens is hij een van de grondleggers van powerkiten en kitesurfen. Het Nederlandse bedrijf Peter Lynn is een van de grootste, oudste, en meest vertrouwde vliegerproducenten in de wereld en richt zich op het toegankelijk maken van alle vliegersporten voor iedereen. Bij Peter Lynn zult u dan ook modellen vinden voor iedereen van beginners tot professionals van kiteboarden tot powerkiten en alles ertussenin. Peter Lynn is steeds op zoek naar nieuwe oplossingen voor oude problemen en is altijd bezig met het verbeteren van al hun producten om altijd de beste vliegers te kunnen leveren. Met Peter Lynn kunt u dus zeker zijn van kwaliteit en een bedrijf dat passie heeft voor haar producten.


Dit pakket wordt geleverd inclusief

  • Twister vlieger – groen (7,5m² oppervlakte)
  • Twister tas
  • 4-lijn handgrepen of 4-lijn control bar
  • Dyneema vlieglijnen met kleurcode
  • Veiligheidssysteem
  • Ground stake
  • 4-lijn bridled foil handleiding

Handgrepen en bars:
Handgrepen of bar:
Harnas:
Harnas lijn:
Kite killers:
Spreader:
Spreader chestpad:
Bekijk hier alle youtube filmpjes over dit produkt.
Recente beoordelingen: 0
Beoordelingen Meer
Beoordeling schrijvenSchrijf een beoordeling over dit artikel!
Currently viewing:  Peter Lynn Twister 7,5m² -

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl