U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Ozone Access V7 10,0m €859,00 Bekijk beschikbare opties

De Access is het instapmodel van de-power foil kites van Ozone. Deze vlieger is speciaal ontworpen om het leerproces van vooral snowkiten zo veilig en gemakkelijk mogelijk te maken. Met alweer de zevende versie van deze vlieger is hij weer aangepast om hem nog beter te maken. Het voornaamste doel van de nieuwste versie is om het comfortabeler en makkelijker te maken voor nieuwkomers. Ook is de V7 minder bol dan zijn voorgangers waardoor hij in meer verschillende omstandigheden gebruikt kan worden en meer kracht kan leveren. De besturing is in de nieuwe versie ook beter gemaakt waardoor hij nog comfortabeler is dan voorheen. Als de vlieger ooit naar beneden stort, heeft hij zogenaamde blowout valves die ervoor zorgen date er zo weinig mogelijk en het liefst zelfs geen schade is. Met het nieuwe re-ride release systeem van Ozone kunt u, als dat nodig is, de vlieger veilig naar beneden laten komen en vervolgens ook weer gemakkelijk de lucht in brengen zonder problemen te hebben met lijnen die in de knoop raken. Het complete pakket van de Access V7 bevat een controle systeem met een bar om de vlieger te besturen, dit systeem is ergonomisch en ook uitermate functioneel. De lijnen bij de 10,0m Access V7 hebben aan de voorzijde een kracht om 500kg aan te kunnen en aan de achterzijde een kracht om 300kg aan te kunnen.


Geschikt voor iedereen van beginner tot expert

Voor beginners is de Access een goede vlieger om het snowkiten mee te leren. Deze nieuwste versie is speciaal ontworpen om dit mogelijk te maken. Dit heeft Ozone gedaan door de vlieger stabieler te maken, de controle voorspelbaar te maken en de vlieger bruikbaar te maken in een groot bereik aan windkrachten. Hoewel de vlieger dus vooral met beginners in gedachte is ontworpen is hij toch populair onder mensen met meer ervaring. Dit heeft vooral te maken met de stabiliteit, zelfs in turbulente winden in de bergen. Daardoor is deze vlieger veilig te gebruiken en toch ook leuk en vaak uitdagend.


Re-ride release systeem

Met het innovatieve re-ride release systeem van Ozone kunt u zonder problemen de vlieger naar de grond brengen als dat nodig is. Met behulp van een lijn in de vlieger verliest de vlieger alle kracht en komt naar beneden zonder dat de lijnen in de knoop raken. Zo kunt u de vlieger ook weer snel opnieuw de lucht in krijgen. Dit is niet enkel handig voor noodgevallen maar ook wanneer u klaar bent en de vlieger veilig, gemakkelijk en vooral ook vlug wilt opbergen.


Bar control systeem

Het bar control systeem heeft een aantal erg handige functies waaronder een push away quick release en twee verschillende release modes. De eerste release mode is de standaard versie die de vlieger altijd naar beneden haalt wanneer u de bar los laat, het re-ride release systeem wordt dan in gang gezet, na het systeem opnieuw te hebben klaargemaakt kunt u weer verder met de vlieger. De tweede release mode is de expert versie die de vlieger naar beneden haalt wanneer u hebt vastgehaakt, deze mode wordt enkel voor experts aangeraden. Verder zorgt het controle systeem er voor dat lijnen niet snel door elkaar gaan lopen, gaat het toch mis dan zijn ze met deze bar weer makkelijk los te halen. De bar beschikt ook over een handrem hendel en een magnetische trim hendel die bij de-power knopen tegengaat. Het is een erg uitgebreid systeem dat makkelijk in gebruik is en er voornamelijk voor zorgt dat u zo veel mogelijk tijd aan het vliegeren kunt besteden en een stuk minder aan het onderhoud.


Alleen vlieger of compleet pakket

Bij veel vliegers van Ozone heeft u de optie om enkel de vlieger te bestellen of een compleet pakket inclusief bar control systeem. Zo kunt u, als u al een geschikt control systeem heeft, goedkoper een extra vlieger aanschaffen. De vlieger die hier wordt aangeboden is zonder control systeem. Wilt u wel een control systeem bij de vlieger ontvangen dan kunt u dit in de opties onderaan toevoegen om een compleet pakket te ontvangen.


Formaat

Deze vlieger, zoals veel modellen van Ozone, is in verschillende formaten beschikbaar. De verschillen tussen de formaten zitten uiteraard in de grootte van de vlieger en daarnaast ook in de kracht en in de omstandigheden waarin de vlieger te gebruiken is. Deze omstandigheden kunt u in de grafiek onderaan zien. Hier is te zien in welke windsnelheid en windkracht de verschillende formaten te gebruiken zijn. Het formaat van deze vlieger kunt u in de titel en tekst van het product vinden, de andere formaten kunt u in de grafiek zien en deze zijn ook in de vlieger categorie op onze website terug te vinden als deze op voorraad zijn.


Kleur

Veel vliegers van Ozone zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Onderaan kunt u een afbeelding vinden met de verschillende kleuren, in de opties onderaan kiest u vervolgens eenvoudig de gewenste kleur.


Over het merk Ozone

Ozone is een van 's werelds grootste en beste fabrikanten van vliegers en paragliders. De ontwerpers achter deze vliegers en fabrikanten hebben allemaal passie voor de sport en willen dan ook de beste producten maken. Ze doen dit dan ook niet enkel door te ontwerpen maar ook door hun ontwerpen zelf uitvoerig te testen om zo de beste vliegers en paragliders te kunnen produceren. Bij Ozone staat de kwaliteit van de producten voorop, ze maken dan ook gebruik van goede materialen en gaan hier zorgvuldig mee om om er zeker van te zijn dat al hun producten van even hoge kwaliteit zijn. Elk jaar weer testen ze hun producten en materialen zorgvuldig om deze steeds steviger en duurzamer te maken. Dankzij passie voor het vak en de nadruk op goede kwaliteit heeft Ozone een groot aantal vliegers op de markt gebracht die vernieuwend zijn en door professionele sporters gebruikt worden om wereldtitels te winnen. Ozone wil met haar producten het “Ozone gevoel” creëren en met hun unieke design en hoge kwaliteit lukt dat keer op keer weer.


Dit pakket wordt geleverd inclusief

  • Access V7 vlieger 10,0m (kies kleur in opties onderaan)
  • Access V7 tas
  • Control bar (alleen bij de compleet pakket versie)
  • Vlieglijnen
  • Handleiding

Compleet pakket:
Kleur:
Bekijk hier alle youtube filmpjes over dit produkt.
Recente beoordelingen: 0
Beoordelingen Meer
Beoordeling schrijvenSchrijf een beoordeling over dit artikel!
Currently viewing:  Ozone Access V7 10,0m -

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl