U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Himoto 1:10 Katana Truggy Black
[E10]
€139,95 Bekijk beschikbare opties

De Katana Truggy van Himoto is een stoere combinatie van een truck en een buggy die de beste aspecten van beide modellen combineert. Net als alle Himoto modellen is de truggy uitermate geschikt voor zowel jong als oud en beschikt hij over de vertrouwde Himoto technologie. De prijs-kwaliteitverhouding maakt Himoto een zeer aantrekkelijk merk dat erg gewild is in de RC-wereld. Dit heeft vooral ook te maken met de speciale kenmerken die normaal alleen in duurdere modellen te vinden zijn, zo heeft de Katana vierwielaandrijving, een stevig frame en een aantal aluminium onderdelen voor extra stevigheid. De vierwielaandrijving in combinatie met de grote banden en sterke elektronica maakt deze truggy uitermate geschikt voor veel verschillende ondergronden. Zowel off-road als op de weg is hij dus goed in te zetten. Deze brushed variant heeft veel kracht en zal voor veel rijplezier zorgen. De Himoto Katana wordt volledig Ready to Run en gemonteerd geleverd inclusief 7,2V 2000mAh accu, acculader, Nederlandse handleiding en 1 jaar garantie.


Off-road en on-road

Deze truggy beschikt over vierwielaandrijving waardoor hij een stuk meer grip heeft dan vergelijkbare modellen met tweewielaandrijving. De Katana zal dan ook minder snel uit de bocht schieten en op ruwe ondergrond een stuk meer grip hebben en het terrein overmeesteren. De truggy is dan ook echt in te zetten op elk terrein. Off-road en op verharde ondergrond komt deze wagen volledig tot zijn recht. Voor iedereen is hij dus ideaal te gebruiken, of u de wagen nu wilt gebruiken op een stuk verharde weg of op bospaadjes, hij kan het allemaal.


Elektronica

Door de specifieke tandwielratio heeft de truggy een geweldige acceleratie en power. Dit heeft hij natuurlijk ook te danken aan de sterke 550 brushed motor en snelheidsregelaar die meteen een grote hoeveelheid kracht op de wielen kunnen overdragen. Bij de wagen krijgt u standaard een 2,4GHz pistoolzender. Door de hoge frequentie is deze zender goed te gebruiken in combinatie met andere RC modellen zonder dat hierbij storing zal plaatsvinden. Verder is het bereik ongeveer 140 meter en dus erg groot met een 2,4GHz zender zodat de wagen op een groot gebied ingezet kan worden en echt het meeste uit de krachtige elektronica te halen is. De standaard accu bij de Katana is een 7,2V 2000mAh NiMH accu, u kunt ook in de opties een of meerdere sterkere accu's toevoegen.


Onderdelen beschikbaar

Bij modellen van Himoto zijn onderdelen eenvoudig te vervangen als deze een keer stuk gaan. Voor veel modellen kunt u zelfs aluminium onderdelen krijgen zodat de onderdelen meteen nog een stuk steviger zijn. Ook is het eenvoudig om de elektronica te vervangen wanneer deze verouderd is of als u de wagen wilt upgraden naar een brushless variant voor nog meer power. Losse onderdelen, aluminium onderdelen en elektronica zijn ook op onze site te vinden.


Opties

Naast extra accu's kunt u bij dit model nog een aantal andere interessante extra's krijgen. Zo kunt u een upgrade voor de 2,4GHz zender toevoegen waardoor deze traploos te begrenzen is. Zo kunt u dan op een lage snelheid leren rijden met de auto. Het is zelfs mogelijk om de snelheid terug te voeren naar stapvoets rijden, een uniek voordeel dat de meeste merken niet aanbieden en iets dat ideaal is voor beginners en jonge coureurs! Ook bieden wij extra's als motorkoeling, LED kapverlichting, mini camera's of een gereedschapset aan. U kunt deze opties onderaan zelf met korting toevoegen aan uw bestelling.


Verschil met speelgoedmodellen

Dit Himoto model is niet zomaar een speelgoedauto. De wagen is veel steviger gebouwd om zonder problemen 60 km/u aan te kunnen en ook een stuk groter. Onderdelen zijn te vervangen, speelgoedmodellen zijn vaak niet meer bruikbaar als er iets stuk gaat, deze onderdelen zijn op veel verschillende plekken verkrijgbaar zodat een mankement snel verholpen is. Het zenderbereik is enorm groot. De elektronica is veel sterker en geeft betere acceleratie en kracht. Ook zijn onderdelen zoals de kap of de velgen simpel te vervangen om de wagen persoonlijker te maken, dit is makkelijk zelf te doen. Ook reparaties zijn vaak makkelijk zelf uit te voeren waardoor het model een stuk prettiger is in gebruik. Kortom, een heel aantal aspecten die de auto tot meer maken dan een simpel speelgoedmodel.


Over het merk Himoto

Himoto is een snel opkomend merk in de RC-wereld, dat in Europa nog niet erg bekend is. Het merk richt zich op zowel elektrische als brandstof wagens. In Japan en Taiwan is Himoto inmiddels een bekende naam in de racewereld doordat dit merk bij enkele belangrijke races hoog is geeindigd in het klassement. Een recente ontwikkeling is de samenwerking tussen Himoto en de Finse top-coureur Joseph Quagraine om samen een nieuwe serie high-class rc-cars te bouwen. Himoto is steeds bezig met het ontwerpen van nieuwe modellen die net als de bestaande modellen allemaal eenvoudig te onderhouden zijn en waar onderdelen te vervangen zijn als dit nodig is. Ook zijn voor de meeste van deze wagens aluminium onderdelen te krijgen die ze nog steviger maken. Zo kan een Himoto wagen jarenlang gebruikt worden en aangepast worden voor persoonlijk gebruik. Ook zijn onze monteurs zeer ervaren experts met Himoto en kunt u reparaties bij ons laten uitvoeren.


Technische Specificaties

 • Lengte: 42 cm
 • Breedte: 32,5 cm
 • Hoogte: 15 cm
 • Wielbasis: 29,8 cm
 • 2,4GHz zender
 • 550 brushed motor
 • 120A snelheidsregelaar
 • 6kg race servo
 • Inclusief 7,2V 2000mAh accu en lader
 • Exclusief 4 x AA batterijen voor de handzender

2.4GHz zender ipv 27MHz:
2.4GHz zender met begrenzing:
Aktieve Motorkoeling met korting:
Batterijen voor de handzender:
Beschermhoes met korting:
Draagtas met korting:
Extra accu met korting:
Extra lader met korting:
Extra Reserve Onderdelen Set:
Gereedschapset met korting:
Gratis Onderdelenset twv 39,95:
LED Kapverlichting met korting:
Onboard Mini Camera met korting:
Bekijk hier alle youtube filmpjes over dit produkt.
Recente beoordelingen: 36
Beoordelingen Meer
Himoto 1:10 Katana Truggy Black
Geweldig cadeau voor onze zoon!! Echte kwaliteit en gegarand ..
5 van 5 sterren!
Currently viewing:  Himoto 1:10 Katana Truggy Black -
Klanten die dit artikel hebben gekocht kochten ook
Himoto 1:10 Buggy Hot Shot
Himoto 1:10 Buggy Hot Shot
Himoto 1:18 Spino Buggy 2.4GHz + 1uur snellader
Himoto 1:18 Spino Buggy 2.4GHz + 1uur snellader
Himoto 1:10 Buggy Blue Yellow Atlas
Himoto 1:10 Buggy Blue Yellow Atlas
Himoto 1:10 Katana Truggy Black Red
Himoto 1:10 Katana Truggy Black Red

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl