U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Peter Lynn Reactor 2,2mē
[Reactor]
€319,00 Bekijk beschikbare opties

Bent u op zoek naar veel snelheid? Dan is de Reactor de perfecte vlieger voor u! Sinds de allereerste versie van de Reactor is het doel al geweest om een echte race vlieger te maken zonder daarbij in te leveren op het gemak in het gebruik. In deze nieuwste versie komen de beste elementen uit de eerdere varianten samen. De vlieger kan voor snelheid zorgen om een race te winnen en is tevens makkelijk onder controle te houden. De Reactor is stabiel, makkelijk te gebruiken en heeft weinig lift. Dit maakt deze vlieger uitermate geschikt voor het opzoeken van de grenzen bij het buggyen en zal het rijden met een buggyen naar een hoger niveau tillen. De Reactor is daarnaast ook voor ander gebruik zoals met een snowboard of voor normaal gebruik goed in te zetten maar met een buggy komt hij echt tot zijn recht. Voor beginners met al wat ervaring tot de echte expert is deze vlieger te gebruiken dus daarmee is hij zeer veelzijdig.


Niveau

Deze vlieger is geschikt voor mensen met meer ervaring. Hoewel een beginner de vlieger zou kunnen gebruiken is eerdere ervaring eigenlijk wel nodig. Bij de grafieken onderaan de pagina van Peter Lynn vliegers op onze website kunt u een weergave vinden voor de geschiktheid van elke vlieger, zo kunt u precies de juiste vlieger voor uw ervaringsniveau uitzoeken.


Veelzijdig gebruik

De Reactor is in veel verschillende omstandigheden in te zetten. Of u nu op het strand wilt vliegeren, met een buggy of een snowboard, deze vlieger is in bijna alle omstandigheden ideaal en bovendien voor beginners met ervaring tot aan experts toegankelijk.


Fixed Bridle vliegers

Fixed bridle vliegers maken het vliegeren eenvoudiger door de vorm van de vlieger vast te zetten, in tegenstelling tot meer geavanceerde modellen. Dit maakt de controle over de vlieger dan ook eenvoudiger waardoor deze vliegers goed geschikt zijn voor het leren vliegeren. Hierdoor zijn deze vliegers toegankelijk voor een groter publiek en toch nog leuk en vaak uitdagend in gebruik doordat de controle bij de gebruiker zit en niet in de verschillende mogelijkheden in de vlieger.


Alleen vlieger of compleet pakket

Deze vlieger wordt standaard geleverd als losse vlieger met tas. Als u liever een compleet pakket wilt met alles dat u nodig hebt om te beginnen met vliegeren dan kunt u hier in de opties voor kiezen. Eventueel kunt u ook een eigen pakket samenstellen in de opties. Onderaan in de tekst kunt u zien waar een losse vlieger en een compleet pakket uit bestaan.


Formaat

Deze vlieger, zoals veel modellen van Peter Lynn, is in verschillende formaten beschikbaar. De verschillen tussen de formaten zitten uiteraard in de grootte van de vlieger en daarnaast ook in de kracht en lengte van de lijnen en in de omstandigheden waarin de vlieger te gebruiken is. Deze omstandigheden kunt u in de grafiek onderaan zien. Hier is te zien in welke windsnelheid en windkracht de verschillende formaten te gebruiken zijn. Het formaat van de vlieger kunt u in de titel en tekst van het product vinden, de andere formaten kunt u in de grafiek zien en deze zijn ook in de vlieger categorie op onze website terug te vinden als deze op voorraad zijn. Ook maakt Peter Lynn over het algemeen gebruik van verschillende kleuren voor de verschillende formaten zodat deze makkelijk te herkennen zijn. De Reactor is hierop een uitzondering, u kunt elk formaat van deze vlieger in de drie kleurencombinaties bestellen, kies in de opties onderaan uw voorkeur.


Over het merk Peter Lynn

Peter Lynn is een vliegerontwerper uit Nieuw Zeeland die vooral bekend is voor het uitvinden van buggyen met een vlieger. Tevens is hij een van de grondleggers van powerkiten en kitesurfen. Het Nederlandse bedrijf Peter Lynn is een van de grootste, oudste, en meest vertrouwde vliegerproducenten in de wereld en richt zich op het toegankelijk maken van alle vliegersporten voor iedereen. Bij Peter Lynn zult u dan ook modellen vinden voor iedereen van beginners tot professionals van kiteboarden tot powerkiten en alles ertussenin. Peter Lynn is steeds op zoek naar nieuwe oplossingen voor oude problemen en is altijd bezig met het verbeteren van al hun producten om altijd de beste vliegers te kunnen leveren. Met Peter Lynn kunt u dus zeker zijn van kwaliteit en een bedrijf dat passie heeft voor haar producten.


Dit pakket wordt geleverd inclusief

  • Reactor vlieger – kleurencombinatie naar keuze (2,2m² oppervlakte)
  • Reactor tas
  • 4-lijn handgrepen bij de complete versie (zie opties onderaan)
  • Dyneema vlieglijnen met kleurcode bij de complete versie (zie opties onderaan)
  • Ground stake bij de complete versie (zie opties onderaan)
  • 4-lijn bridled foil handleiding

Compleet pakket:
Handgrepen en bars:
Harnas:
Harnas lijn:
Kite killers:
Kleur:
Spreader:
Spreader chestpad:
Bekijk hier alle youtube filmpjes over dit produkt.
Recente beoordelingen: 0
Beoordelingen Meer
Beoordeling schrijvenSchrijf een beoordeling over dit artikel!
Currently viewing:  Peter Lynn Reactor 10,8m² -

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl