U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Vandaag voor 18.00 uur besteld, morgen in huis!
Peter Lynn Vapor II 16,6mē €1.399,00 Bekijk beschikbare opties

De Vapor van Peter Lynn is de ultieme high performance fixed bridle vlieger. Hij is ontworpen voor het hoogste niveau van kite buggy racen. De Vapor is in elk aspect beter dan de competitie, van de prestaties tot aan de kwaliteit van het design. Deze nieuwe versie van de wereldberoemde Peter Lynn Vapor is niet alleen sneller dan zijn voorganger maar ook stabieler, betrouwbaarder, behendiger, heeft betere prestaties tegen de wind in en maakt het meester worden van de vlieger een grotere en leukere uitdaging. Met de Vapor is het makkelijk om snel te gaan en tegelijkertijd is het steeds weer uitdagend om u rijstijl te perfectioneren. Een vlieger vinden die de Vapor kan verslaan zal geen makkelijke taak zijn.


Gebalanceerde brake line input

De nieuwe Vapor werkt iets anders dan zijn voorganger. Bij de eerdere Vapor diende de rem voornamelijk voor het sturen, in de nieuwe versie bepalen de remmen ook de kracht van de vlieger. Als u dit bij verschillende windsnelheden onder de knie krijgt zult u begrijpen dat de competitie dit niet kan evenaren. Om dit onder de knie te krijgen moet u echt goed de vlieger kunnen aanvoelen maar als het lukt is er niets zo indrukwekkend als de prestatie van de Vapor. De Vapor heeft deze mogelijkheid zonder daarbij controle in te leveren of de vlieger naar beneden te halen.


Ongeëvenaarde stabiliteit

Om een race te winnen moet u zich natuurlijk niet voortdurend zorgen maken om de vlieger. Daarom is de Vapor ontworpen om onafhankelijk van omstandigheden de vorm te behouden. Zelfs een upwind turn zal geen probleem zijn met deze vlieger.


Adaptive cross-vents

Voor een goede luchtstroom en snel herstel beschikt de Vapor over cross-vents. Deze cross-vents behouden de luchtdruk in de vlieger zodat hij niet ineen zakt en snel herstelt.


Niveau

Deze vlieger is geschikt voor mensen met meer ervaring. Hoewel een beginner de vlieger zou kunnen gebruiken is eerdere ervaring eigenlijk wel nodig. Bij de grafieken onderaan de pagina van Peter Lynn vliegers op onze website kunt u een weergave vinden voor de geschiktheid van elke vlieger, zo kunt u precies de juiste vlieger voor uw ervaringsniveau uitzoeken.


Fixed Bridle vliegers

Fixed bridle vliegers maken het vliegeren eenvoudiger door de vorm van de vlieger vast te zetten, in tegenstelling tot meer geavanceerde modellen. Dit maakt de controle over de vlieger dan ook eenvoudiger waardoor deze vliegers goed geschikt zijn voor het leren vliegeren. Hierdoor zijn deze vliegers toegankelijk voor een groter publiek en toch nog leuk en vaak uitdagend in gebruik doordat de controle bij de gebruiker zit en niet in de verschillende mogelijkheden in de vlieger.


Formaat

Deze vlieger, zoals veel modellen van Peter Lynn, is in verschillende formaten beschikbaar. De verschillen tussen de formaten zitten uiteraard in de grootte van de vlieger en daarnaast ook in de kracht en lengte van de lijnen en in de omstandigheden waarin de vlieger te gebruiken is. Deze omstandigheden kunt u in de grafiek onderaan zien. Hier is te zien in welke windsnelheid en windkracht de verschillende formaten te gebruiken zijn. Het formaat van de vlieger kunt u in de titel en tekst van het product vinden, de andere formaten kunt u in de grafiek zien en deze zijn ook in de vlieger categorie op onze website terug te vinden als deze op voorraad zijn. Ook maakt Peter Lynn over het algemeen gebruik van verschillende kleuren voor de verschillende formaten zodat deze makkelijk te herkennen zijn. De Vapor II is hierop een uitzondering, u kunt elk formaat van deze vlieger in de twee kleurencombinaties bestellen, kies in de opties onderaan uw voorkeur.


Over het merk Peter Lynn

Peter Lynn is een vliegerontwerper uit Nieuw Zeeland die vooral bekend is voor het uitvinden van buggyen met een vlieger. Tevens is hij een van de grondleggers van powerkiten en kitesurfen. Het Nederlandse bedrijf Peter Lynn is een van de grootste, oudste, en meest vertrouwde vliegerproducenten in de wereld en richt zich op het toegankelijk maken van alle vliegersporten voor iedereen. Bij Peter Lynn zult u dan ook modellen vinden voor iedereen van beginners tot professionals van kiteboarden tot powerkiten en alles ertussenin. Peter Lynn is steeds op zoek naar nieuwe oplossingen voor oude problemen en is altijd bezig met het verbeteren van al hun producten om altijd de beste vliegers te kunnen leveren. Met Peter Lynn kunt u dus zeker zijn van kwaliteit en een bedrijf dat passie heeft voor haar producten.


Dit pakket wordt geleverd inclusief

  • Vapor vlieger – kleurencombinatie naar keuze (16,6m² oppervlakte)
  • Vapor tas
  • 4-lijn bridled foil handleiding

Handgrepen en bars:
Harnas:
Harnas lijn:
Kite killers:
Kleur:
Spreader:
Spreader chestpad:
Bekijk hier alle youtube filmpjes over dit produkt.
Recente beoordelingen: 0
Beoordelingen Meer
Beoordeling schrijvenSchrijf een beoordeling over dit artikel!
Currently viewing:  Peter Lynn Vapor II 2,7m² -

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl