U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Vandaag voor 18.00 uur besteld, morgen in huis!
Peter Lynn Leopard 7,0mē
[Leopard]
€839,00 Bekijk beschikbare opties

Voor grote jumps bij het snowkiten zijn goede prestaties en finesse nodig. De Leopard geeft u zowel prestaties als finesse en dat in grote hoeveelheden. Hij heeft heel veel lift, waanzinnige zweef mogelijkheden en natuurlijk hoge snelheden. Maar deze vlieger is meer dan alleen kracht, hij is ook nog betrouwbaar, stabiel, veilig en makkelijk onder controle te houden. Ten opzichte van de voorganger is het ontwerp van de vlieger aardig aangepast. Zo is hij nu nog aerodynamischer om betere stabiliteit te bieden en is hij sneller in de bochten om nog makkelijker die berg te beklimmen. De Leopard is een extreem krachtige depower vlieger met superieure vliegprestaties. In lichte wind is hij snel en krachtig genoeg om aan de slag te gaan en in sterkere winden is dat alleen nog maar beter. Als u op zoek bent naar een vlieger die sneller of verder gaat dan de rest of naar grote sprongen bij het snowkiten dan hoeft u niet meer verder te zoeken!


Niveau

Deze vlieger is geschikt voor mensen met meer ervaring. Hoewel een beginner de vlieger zou kunnen gebruiken is eerdere ervaring eigenlijk wel nodig. Bij de grafieken onderaan de pagina van Peter Lynn vliegers op onze website kunt u een weergave vinden voor de geschiktheid van elke vlieger, zo kunt u precies de juiste vlieger voor uw ervaringsniveau uitzoeken.


Depower vliegers

Bij depower vliegers is de kracht te regelen met een bar die u aan uw harnas kunt haken. De bar kunt u gebruiken om de invalshoek van de vlieger aan te passen om zo meer kracht te ontwikkelen. Doordat de kracht te regelen is hebben depower vliegers vaak een groter windbereik waardoor ze in wisselvallige omstandigheden beter in te zetten zijn. Ook zijn depower vliegers beter geschikt bij boarden met een vlieger vanwege de controle die u kunt uitoefenen met de bar.


Alleen vlieger of compleet pakket

Deze vlieger wordt standaard geleverd als losse vlieger met tas. Als u liever een compleet pakket wilt met alles dat u nodig hebt om te beginnen met vliegeren dan kunt u hier in de opties voor kiezen. Eventueel kunt u ook een eigen pakket samenstellen in de opties. Onderaan in de tekst kunt u zien waar een losse vlieger en een compleet pakket uit bestaan.


Magnet Control Bar

Bij het complete pakket ontvangt u de Magnet Control Bar van Peter Lynn. Deze control bar is speciaal ontworpen voor depower vliegers om te gebruiken in de sneeuw maar zonder daarbij prestaties op andere gebieden in te leveren. Gebaseerd op de Navigator bar zal deze bar u functionaliteit en veiligheid bieden, zelfs bij de meest extreme prestaties.


Formaat

Deze vlieger, zoals veel modellen van Peter Lynn, is in verschillende formaten beschikbaar. De verschillen tussen de formaten zitten uiteraard in de grootte van de vlieger en daarnaast ook in de kracht en lengte van de lijnen en in de omstandigheden waarin de vlieger te gebruiken is. Deze omstandigheden kunt u in de grafiek onderaan zien. Hier is te zien in welke windsnelheid en windkracht de verschillende formaten te gebruiken zijn. Het formaat van de vlieger kunt u in de titel en tekst van het product vinden, de andere formaten kunt u in de grafiek zien en deze zijn ook in de vlieger categorie op onze website terug te vinden als deze op voorraad zijn. Ook maakt Peter Lynn over het algemeen gebruik van verschillende kleuren voor de verschillende formaten zodat deze makkelijk te herkennen zijn. Zo is deze 7,0m² vlieger rood gekleurd en hebben de andere formaten een andere kleur.


Over het merk Peter Lynn

Peter Lynn is een vliegerontwerper uit Nieuw Zeeland die vooral bekend is voor het uitvinden van buggyen met een vlieger. Tevens is hij een van de grondleggers van powerkiten en kitesurfen. Het Nederlandse bedrijf Peter Lynn is een van de grootste, oudste, en meest vertrouwde vliegerproducenten in de wereld en richt zich op het toegankelijk maken van alle vliegersporten voor iedereen. Bij Peter Lynn zult u dan ook modellen vinden voor iedereen van beginners tot professionals van kiteboarden tot powerkiten en alles ertussenin. Peter Lynn is steeds op zoek naar nieuwe oplossingen voor oude problemen en is altijd bezig met het verbeteren van al hun producten om altijd de beste vliegers te kunnen leveren. Met Peter Lynn kunt u dus zeker zijn van kwaliteit en een bedrijf dat passie heeft voor haar producten.


Dit pakket wordt geleverd inclusief

  • Leopard depower vlieger – rood (7,0m² oppervlakte)
  • Leopard tas
  • Peter Lynn 5th line depower handleiding
  • Magnet control bar bij de complete versie (zie opties onderaan)
  • 350/350daN Dyneema vlieglijnen bij de complete versie (zie opties onderaan)
  • Safety leash bij de complete versie (zie opties onderaan)

Compleet pakket:
Harnas:
Harnas lijn:
Spreader:
Spreader chestpad:
Bekijk hier alle youtube filmpjes over dit produkt.
Recente beoordelingen: 0
Beoordelingen Meer
Beoordeling schrijvenSchrijf een beoordeling over dit artikel!
Currently viewing:  Peter Lynn Leopard 7,0m² -

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl