U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Vandaag voor 18.00 uur besteld, morgen in huis!
Peter Lynn Aero 20,0mē €3.129,00 Bekijk beschikbare opties

Peter Lynn gelooft dat prestaties niet alleen in snelheid of pure kracht gemeten moeten worden. Prestaties gaan over meer zoals gevoeligheid, precisie, controle, balans, en het belangrijkste is de ervaring van de vliegeraar. De Aero is geïnspireerd door de Vapor van Peter Lynn, de meest succesvolle fixed bridle vlieger van de afgelopen 10 jaar. De Aero is gemaakt met de beste lichtgewicht materialen en de nieuwste technieken. Deze vlieger geeft u de ultieme race prestaties en tegelijkertijd gemak in het gebruik om alles achter u te kunnen laten. Zelfs in de lichtste wind kan deze vlieger u een goede rit bezorgen. Of u nu op het water wilt gaan, door de sneeuw of over het zand, de Aero is veelzijdig genoeg om het allemaal te kunnen. Een geweldige race vlieger van Peter Lynn die u niet wilt missen.


Water relaunch

De Aero kan in het water opnieuw worden gelanceerd. Het design zorgt dat water uit de vlieger blijft. Het worden aangeraden om dit in ondiep water eerst te oefenen voordat u verder het water op gaat.


Niveau

Deze vlieger is geschikt voor mensen met meer ervaring. Voor beginners raden we deze vlieger af. Bij de grafieken onderaan de pagina van Peter Lynn vliegers op onze website kunt u een weergave vinden voor de geschiktheid van elke vlieger, zo kunt u precies de juiste vlieger voor uw ervaringsniveau uitzoeken.


Veelzijdig gebruik

De Aero is in veel verschillende omstandigheden in te zetten. Of u nu op het strand wilt vliegeren,met een buggy, kitesurfen of snowkiten, deze vlieger is in bijna alle omstandigheden ideaal.


Depower vliegers

Bij depower vliegers is de kracht te regelen met een bar die u aan uw harnas kunt haken. De bar kunt u gebruiken om de invalshoek van de vlieger aan te passen om zo meer kracht te ontwikkelen. Doordat de kracht te regelen is hebben depower vliegers vaak een groter windbereik waardoor ze in wisselvallige omstandigheden beter in te zetten zijn. Ook zijn depower vliegers beter geschikt bij boarden met een vlieger vanwege de controle die u kunt uitoefenen met de bar.


Aviator Control Bar

Bij het complete pakket ontvangt u de Aviator Control Bar van Peter Lynn. Deze control bar is speciaal ontworpen voor de Aero om te racen. Met deze bar kunt u heel snel kleine aanpassingen maken om de competitie voor te blijven. Deze bar zal u functionaliteit en veiligheid bieden, zelfs bij de meest extreme prestaties.


Formaat

Deze vlieger, zoals veel modellen van Peter Lynn, is in verschillende formaten beschikbaar. De verschillen tussen de formaten zitten uiteraard in de grootte van de vlieger en daarnaast ook in de kracht en lengte van de lijnen en in de omstandigheden waarin de vlieger te gebruiken is. Deze omstandigheden kunt u in de grafiek onderaan zien. Hier is te zien in welke windsnelheid en windkracht de verschillende formaten te gebruiken zijn. Het formaat van de vlieger kunt u in de titel en tekst van het product vinden, de andere formaten kunt u in de grafiek zien en deze zijn ook in de vlieger categorie op onze website terug te vinden als deze op voorraad zijn. Ook maakt Peter Lynn over het algemeen gebruik van verschillende kleuren voor de verschillende formaten zodat deze makkelijk te herkennen zijn. Zo is deze 20,0m² vlieger rood gekleurd en hebben de andere formaten een andere kleur.


Over het merk Peter Lynn

Peter Lynn is een vliegerontwerper uit Nieuw Zeeland die vooral bekend is voor het uitvinden van buggyen met een vlieger. Tevens is hij een van de grondleggers van powerkiten en kitesurfen. Het Nederlandse bedrijf Peter Lynn is een van de grootste, oudste, en meest vertrouwde vliegerproducenten in de wereld en richt zich op het toegankelijk maken van alle vliegersporten voor iedereen. Bij Peter Lynn zult u dan ook modellen vinden voor iedereen van beginners tot professionals van kiteboarden tot powerkiten en alles ertussenin. Peter Lynn is steeds op zoek naar nieuwe oplossingen voor oude problemen en is altijd bezig met het verbeteren van al hun producten om altijd de beste vliegers te kunnen leveren. Met Peter Lynn kunt u dus zeker zijn van kwaliteit en een bedrijf dat passie heeft voor haar producten.


Dit pakket wordt geleverd inclusief

  • Aero vlieger – rood (20,0m² oppervlakte)
  • Aero tas
  • Peter Lynn Aero handleiding
  • Aviator control bar bij de complete versie
  • 350/350daN Dyneema vlieglijnen bij de complete versie
  • Safety leash bij de complete versie

Harnas:
Harnas lijn:
Spreader:
Spreader chestpad:
Bekijk hier alle youtube filmpjes over dit produkt.
Recente beoordelingen: 0
Beoordelingen Meer
Beoordeling schrijvenSchrijf een beoordeling over dit artikel!
Currently viewing:  Peter Lynn Aero 7,0m² -

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl