U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Vandaag voor 18.00 uur besteld, morgen in huis!
Peter Lynn Fury V3 6,0m
[Fury V3]
€999,00 Bekijk beschikbare opties

De nieuwste Fury is ontworpen voor mensen die de extremen willen opzoeken. De vlieger zal dan ook iedere keer voor fantastische ervaringen zorgen. Met maximale prestaties in gedachten is Peter Lynn aan deze vlieger gaan werken en dat is ook te merken. Maximale sprongen, lange tijd in de lucht, goed tegen de wind in en hoge snelheden, de Fury heeft het allemaal. En toch is de vlieger nog voorspelbaar en ook makkelijk en comfortabel in gebruik waardoor u altijd het gevoel zult hebben dat u de controle over de vlieger hebt en niet andersom. Als u er goed uit wilt zien op het water, ga dan voor de Fury!


LEI-/Tube vliegers

LEI kites, oftewel Leading Edge Inflatable vliegers, zijn single skin vliegers die opgeblazen worden om er meer structuur aan te geven. Ook heeft dit een duidelijk voordeel op het water doordat de vlieger blijft drijven en geen water binnen zal dringen. Doordat de structuur vaster is dan bij andere vliegers is het ontwerp extra belangrijk voor de stijl waar u naar op zoek bent in uw vlieger.


Navigator Control Bar

Standaard wordt de Fury V3 enkel als losse vlieger geleverd. Wel kunt u in de opties onderaan de bijbehorende Navigator control bar toevoegen voor de beste controle over uw Fury V3. Met bijna 20 jaar kiteboard ervaring achter de rug heeft Peter Lynn deze bar ontwikkeld. De nadruk is op vloeiende controle komen te liggen zonder in te leveren op veiligheid en comfort. De bar is sterk en comfortabel en ook extra duurzaam. Daarnaast is de bar eenvoudig te gebruiken zonder ingewikkelde en overbodige systemen. Perfect voor elk ervaringsniveau dus.


Formaat

Deze vlieger, zoals veel modellen van Peter Lynn, is in verschillende formaten beschikbaar. De verschillen tussen de formaten zitten uiteraard in de grootte van de vlieger en daarnaast ook in de kracht en lengte van de lijnen en in de omstandigheden waarin de vlieger te gebruiken is. Deze omstandigheden kunt u in de grafiek onderaan zien. Hier is te zien in welke windsnelheid en windkracht de verschillende formaten te gebruiken zijn. Het formaat van de vlieger kunt u in de titel en tekst van het product vinden, de andere formaten kunt u in de grafiek zien en deze zijn ook in de vlieger categorie op onze website terug te vinden als deze op voorraad zijn. Ook maakt Peter Lynn over het algemeen gebruik van verschillende kleuren voor de verschillende formaten zodat deze makkelijk te herkennen zijn. De Fury is hierop een uitzondering, u kunt de kleinere formaten van deze vlieger in de twee kleuren bestellen, kies in de opties onderaan uw voorkeur.


Over het merk Peter Lynn

Peter Lynn is een vliegerontwerper uit Nieuw Zeeland die vooral bekend is voor het uitvinden van buggyen met een vlieger. Tevens is hij een van de grondleggers van powerkiten en kitesurfen. Het Nederlandse bedrijf Peter Lynn is een van de grootste, oudste, en meest vertrouwde vliegerproducenten in de wereld en richt zich op het toegankelijk maken van alle vliegersporten voor iedereen. Bij Peter Lynn zult u dan ook modellen vinden voor iedereen van beginners tot professionals van kiteboarden tot powerkiten en alles ertussenin. Peter Lynn is steeds op zoek naar nieuwe oplossingen voor oude problemen en is altijd bezig met het verbeteren van al hun producten om altijd de beste vliegers te kunnen leveren. Met Peter Lynn kunt u dus zeker zijn van kwaliteit en een bedrijf dat passie heeft voor haar producten.


Dit pakket wordt geleverd inclusief

  • Fury V3 vlieger – kleur naar keuze (6,0m)
  • Fury V3 tas
  • Peter Lynn handleiding
  • Exclusief Navigator bar

Control Bar:
Harnas:
Harnas lijn:
Kite pomp:
Kleur:
Spreader:
Spreader chestpad:
Bekijk hier alle youtube filmpjes over dit produkt.
Recente beoordelingen: 0
Beoordelingen Meer
Beoordeling schrijvenSchrijf een beoordeling over dit artikel!
Currently viewing:  Peter Lynn Fury V3 6m -

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl