U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Himoto 1:10 Brushless Buggy Blue Canon
[PRO BUGGY]
€209,95 Bekijk beschikbare opties

De Himoto 1:10 Brushless Buggy is voor iedereen die van snelheid houdt. Met de zeer snelle 3500KV Brushless motor en regelaar van HobbyWing kun je maar liefst een maximale snelheid van wel 90 km/uur behalen! (Let op, voor deze snelheden heb je een 11.1V LiPo accu + LiPo lader nodig). Tevens is het grote voordeel van brushless motoren dat deze veel langer mee gaan dan de goedkopere brushed motoren(met koolstofborstels) door minder slijtagegevoelige onderdelen. De Himoto Brushless Buggy is 4 Wiel aangedreven voor maximale grip op ruw terrein en is uitgerust met 4 olie gevulde schokbrekers om de zwaarste klappen op te kunnen vangen. Ook de noppenbanden zorgen voor maximale controle op ieder terrein en met de krachtige 2.4GHz zender heb je een bereik van ruim 100 meter zonder storingen van omgevingssignalen en kun je zonder problemen met meerdere auto's tegelijk rijden (NIEUW! De Himoto 2,4GHz PRO zenders (optioneel) zijn traploos te begrenzen in snelheid om op lage snelheid te kunnen leren rijden. Het is zelfs mogelijk om de snelheid terug te voeren naar stapvoets rijden, een uniek voordeel dat de Traxxas zenders bijvoorbeeld niet hebben en ideaal voor beginners en jonge coureurs!). De Buggy accelereert zeer snel door zijn lage gewicht en relatief kleine banden maar heeft ook een enorme topsnelheid door de 8,038:1 tandwiel verhouding. Doordat de Buggy relatief laag bij de grond ligt kun je met extreem hoge snelheden scherpe bochten maken zonder de controle over de wagen te verliezen of over de kop te slaan. Deze wagens zijn ideaal voor het rijden in bijvoorbeeld gras zand, grind, maar ook op de weg hebben ze maximaal vermogen. De auto heeft een duurzame body, dat gedeeltelijk opgebouwd is uit aluminium en hierdoor beter bestand is tegen crashes dan standaard PVC bodies. De Brushless Motor kan worden aangesloten op verschillende spanningsbronnen, van 7,2-12 Volt accu's, zowel NiMH als LiPo. De hoge ontlaadstroom tot wel 150 Ampere van hoge capaciteit LiPo accu's maakt het mogelijk het maximale uit de motor te halen en de auto sneller te laten accelereren dan welke nitro auto ook, met snelheden tot wel 90 km/uur! Kortom een aanrader voor iedereen die houdt van extreme krachten en snelheden. Tevens zijn er zeer veel upgrades te krijgen voor dit model, zoals zwaardere accu's, snelladers, aluminium upgrade onderdelen en losse kappen. Dit model wordt volledig rijklaar geleverd inclusief 2.4GHz zender, 7,2V 2000mAh NiMH Accu, Acculader, Nederlandse handleiding en 1 jaar garantie.

 

Brushless VS Nitro Motoren VS Brushed motoren

Nitro auto's hebben net als iedere brandstofmotor een koppel die maximaal is bij een specifiek toerental, waardoor bij lage toeren het koppel en dus ook de acceleratie beperkt is. Een Brushless motor heeft daarentegen een vast koppel, onafhankelijk van het toerental en overtreft een brandstofmotor wat betreft acceleratie met gemak. Bij het gebruik van een goede LiPo accu is de acceleratie zo hoog, dat het niet mogelijk is met de zender vol gas te geven, omdat de auto dan achterover zal klappen. Zoals hierboven ook al is vermeld kunnen zowel NiMH, NiCd en LiPo accu's worden gebruikt varierend van 7,2-12 Volt. Maximaal vermogen en snelheid worden geleverd bij hoge amperes (stroom) en hoge voltages (spanning), LiPo accu's kunnen een zeer hoge stroom leveren, tot wel 200A, terwijl dit bij normale NiMH accu's een stuk lager ligt. Voor maximaal vermogen dient u dus gebruik te maken van een LiPo accu (zie de opties hieronder in het optie-menu).


Over het merk Himoto

Himoto is een Chinees bedrijf en een opkomend merk in de RC-wereld, dat in Europa nog niet erg bekend is. Het merk richt zich op zowel elektrische als brandstof wagens. In China en Taiwan is Himoto inmiddels een bekende naam in de racewereld doordat dit merk bij enkele belangrijke races hoog is geeindigd in het klassement. Een recente ontwikkeling is de samenwerking tussen Himoto en de Finse top-coureur Joseph Quagraine om samen een nieuwe serie high-class rc-cars te bouwen.


Technische Specificaties

 • Lengte x Breedte x Hoogte: 40 x 25 x 16 cm

 • Wielbasis: 27,5 cm
 • Tandwielratio: 8,038:1
 • Diameter van het wiel: 8,6 x 3,2 cm (voor), 8,6 x 4 cm (achter)
 • Accu: 7.2V 2000 mAH
 • Volledig kogelgelagerd
 • Aluminium olie gevulde schokdempers
 • Aluminium upgrades mogelijk
 • Motortype : Hobby Wing 3652SL-3500KV-BLACK
 • Snellheidsregelaar: Hobby Wing WP-10BL50
 • Stuurservo: 6Kg Digital Servo

 

Dit pakket wordt geleverd inclusief

 • 7,2V 2000mAh NiMH Accu

 • 0,5A Acculader
 • 2.4GHz Pisoolzender (Snelheidsbegrenzing is optioneel hieronder bij de opties)
 • Nederlandse Gebruiksaanwijzing
 • 1 jaar Garantie


Verschillen tussen de 2,4GHz en 27MHz zenders

Conventionele en inmiddels verouderde zenders werken veelal op de 27MHz frequentie. Tegenwoordig worden deze zenders steeds vaker vervangen door de nieuwere en betere 2,4GHz zenders. De 5 grote voordelen van deze 2,4GHz zenders ten op zichte van de 27MHz zenders zijn 1) het grotere zendbereik, 2,4GHz zenders hebben een bereik dat al snel 2 x zo groot is en soms wel 300 meter ver reiken. 2) De 2,4GHz zenders hebben minder last van storingen door omgevingsruis en andere bronnen, terwijl 27MHz zenders hier nogal vaak last van hadden, zeker in dicht bewoonde gebieden. 3) 2,4GHz zenders verbruiken over het algemeen minder energie, u hoeft dus minder vaak de batterijen te verwisselen wat op de lange termijn aardig wat kosten kan besparen. 4) Als vierde voordeel is de lange, metalen antenne afwezig en is hier vaak een klein kunststof topje te zien of is zelfs helemaal afwezig. De lange metalen antennes bij de 27MHz modellen zijn vaak kwetsbaar en buigen en breken gemakkelijk. 5) NIEUW! De Himoto 2,4GHz PRO zenders zijn traploos te begrenzen in snelheid om op lage snelheid te kunnen leren rijden. Het is zelfs mogelijk om de snelheid terug te voeren naar stapvoets rijden, een uniek voordeel dat de Traxxas zenders bijvoorbeeld niet hebben en ideaal voor beginners en jonge coureurs! Kortom 5 grote voordelen ten aanzien van de 27MHz zenders en het overwegen waard!


Maak deze RC Auto waterdicht met de protection cover!

Bescherm dit model nu met deze beschermhoes tegen water/sneeuw/modder/zand. De beschermhoes sluit goed af en beschermd goed tegen het meeste vuil en modder zodat uw auto schoon blijft, zelfs in de meest Extreme situaties! De hoes beschermt de elektronica tegen waterschade en wordt geleverd met een extra hoesje om de ontvanger in de auto af te schermen om schade aan de ontvanger te voorkomen. De onderkant wordt goed afgeschermd via een aparte cover die bevestigd wordt aan de onderkant van de frame van de auto. De beschermhoes is via klittenband bevestigd en kan dus gemakkelijk ook weer verwijderd worden van de auto indien gewenst. De Hoes is makkelijk in gebruik en zeer praktisch! Tip!

 

2.4GHz zender met begrenzing:
Aktieve Motorkoeling met korting:
Batterijen voor de handzender:
Beschermhoes met korting:
Draagtas met korting:
Extra accu met korting:
Extra lader met korting:
Extra Reserve Onderdelen Set:
Gereedschapset met korting:
LED Kapverlichting met korting:
Onboard Mini Camera met korting:
Bekijk hier alle youtube filmpjes over dit produkt.
Recente beoordelingen: 4
Beoordelingen Meer
Himoto 1:10 Brushless Buggy Blue Canon
Dit is een buggy met flink wat pit! Het verschil tussen brus ..
5 van 5 sterren!
Currently viewing:  Himoto 1:10 Brushless Buggy Blue Canon -

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl