U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Himoto 1:10 Brushless Slash Rally Short Course Blue Sting
[PRO SLASH]
€209,95 Bekijk beschikbare opties

De Himoto 1:10 Brushless Slash is een zeer snelle short course truck met een prachtige vormgeving. Met de zeer snelle 3500KV Brushless motor en regelaar van HobbyWing kun je maar liefst een maximale snelheid van wel 90 km/uur behalen! (Let op, voor deze snelheden heb je een 11.1V LiPo accu + LiPo lader nodig). Door de 4-wielaandrijving heeft deze Slash veel meer grip dan een 2 wiel aangedreven RC Auto en breekt dus bijvoorbeeld minder snel uit in bochten. De Slash heeft een grote, robuuste bumper, wat hem bestand maakt tegen flinke stoten en crashes. Door het lage zwaartepunt wordt het mogelijk zeer hard door bochten te rijden, zonder dat de wagen omslaat, wat bijvoorbeeld bij een hoger model zoals een Monster Truck eerder zal gebeuren. Deze wagens zijn de ideale all-rounder en inzetbaar bij zowel On-Road als het zwaardere off-road werk. Door de tandwielratio van 10,3:1 heeft de Himoto Slash een extreme acceleratie en power. Met de krachtige 2.4GHz zender heb je een bereik van ruim 120 meter zonder storingen van omgevingssignalen en kun je zonder problemen met meerdere auto's tegelijk rijden. ( NIEUW! De Himoto 2,4GHz PRO zenders (optioneel) zijn traploos te begrenzen in snelheid om op lage snelheid te kunnen leren rijden. Het is zelfs mogelijk om de snelheid terug te voeren naar stapvoets rijden, een uniek voordeel dat de Traxxas zenders bijvoorbeeld niet hebben en ideaal voor beginners en jonge coureurs!) De Slash heeft een duurzame body, dat gedeeltelijk opgebouwd is uit aluminium en hierdoor beter bestand tegen crashes dan standaard PVC bodies. Alle onderdelen in deze wagen zijn te vervangen en zijn altijd bij ons op voorraad. Tevens zijn er ook aluminium onderdelen verkrijgbaar waarmee de Slash naar eigen smaak te upgraden is voor nog meer stevigheid. Samen rijden met deze modellen is mogelijk tot maximaal 40 personen vanwege de uitgebreide 2.4 GHz zender. De Brushless Motor kan worden aangesloten op verschillende spanningsbronnen, van 7,2-12 Volt accu's, zowel NiMH als LiPo. De hoge ontlaadstroom tot wel 150 Ampere van hoge capaciteit LiPo accu's maakt het mogelijk het maximale uit de motor te halen en de auto sneller te laten accelereren dan welke nitro auto ook, met snelheden tot wel 90 km/uur! Kortom een aanrader voor iedereen die houdt van extreme krachten en snelheden. Tevens zijn er zeer veel upgrades te krijgen voor dit model, zoals zwaardere accu's, snelladers, aluminium upgrade onderdelen en losse kappen. Dit model wordt volledig rijklaar geleverd inclusief 2.4GHz zender, 7,2V 2000mAh NiMH Accu, Acculader, Nederlandse handleiding en 1 jaar garantie.

 

Brushless VS Nitro Motoren

Nitro auto's hebben net als iedere brandstofmotor een koppel die maximaal is bij een specifiek toerental, waardoor bij lage toeren het koppel en dus ook de acceleratie beperkt is. Een Brushless motor heeft daarentegen een vast koppel, onafhankelijk van het toerental en overtreft een brandstofmotor wat betreft acceleratie met gemak. Bij het gebruik van een goede LiPo accu is de acceleratie zo hoog, dat het niet mogelijk is met de zender vol gas te geven, omdat de auto dan achterover zal klappen. Zoals hierboven ook al is vermeld kunnen zowel NiMH, NiCd en LiPo accu's worden gebruikt varierend van 7,2-12 Volt. Maximaal vermogen en snelheid worden geleverd bij hoge amperes (stroom) en hoge voltages (spanning), LiPo accu's kunnen een zeer hoge stroom leveren, tot wel 200A, terwijl dit bij normale NiMH accu's een stuk lager ligt. Voor maximaal vermogen dient u dus gebruik te maken van een LiPo accu. (zie de opties hieronder in het optie-menu).


Over het merk Himoto

Himoto is een Chinees bedrijf en een opkomend merk in de RC-wereld, dat in Europa nog niet erg bekend is. Het merk richt zich op zowel elektrische als brandstof wagens. In China en Taiwan is Himoto inmiddels een bekende naam in de racewereld doordat dit merk bij enkele belangrijke races hoog is geeindigd in het klassement. Een recente ontwikkeling is de samenwerking tussen Himoto en de Finse top-coureur Joseph Quagraine om samen een nieuwe serie high-class rc-cars te bouwen.


Technische Specificaties

 • Lengte: 40 cm

 • Breedte:31 cm
 • Hoogte: 18,5 cm
 • Wielbasis: 27,5 cm
 • Tandwiel Ratio: 10,3:1
 • Wieldiameter : 11,8 cm
 • Wielbreedte: 5,2 cm
 • Accu: 7.2V 2000 mAH
 • Volledig kogelgelagerd
 • Aluminium olie gevulde schokdempers
 • Aluminium upgrades mogelijk
 • Motortype : Hobby Wing 3652SL-3500KV-BLACK
 • Snellheidsregelaar: Hobby Wing WP-10BL50
 • Stuurservo: 6Kg Digital Servo


Dit pakket wordt geleverd inclusief

 • 7,2V 2000mAh NiMH Accu

 • 0,5A Acculader
 • 2.4GHz Pisoolzender (Snelheidsbegrenzing is optioneel hieronder bij de opties)
 • Nederlandse Gebruiksaanwijzing
 • 1 jaar Garantie


Verschillen tussen de 2,4GHz en 27MHz zenders

Conventionele en inmiddels verouderde zenders werken veelal op de 27MHz frequentie. Tegenwoordig worden deze zenders steeds vaker vervangen door de nieuwere en betere 2,4GHz zenders. De 5 grote voordelen van deze 2,4GHz zenders ten op zichte van de 27MHz zenders zijn 1) het grotere zendbereik, 2,4GHz zenders hebben een bereik dat al snel 2 x zo groot is en soms wel 300 meter ver reiken. 2) De 2,4GHz zenders hebben minder last van storingen door omgevingsruis en andere bronnen, terwijl 27MHz zenders hier nogal vaak last van hadden, zeker in dicht bewoonde gebieden. 3) 2,4GHz zenders verbruiken over het algemeen minder energie, u hoeft dus minder vaak de batterijen te verwisselen wat op de lange termijn aardig wat kosten kan besparen. 4) Als vierde voordeel is de lange, metalen antenne afwezig en is hier vaak een klein kunststof topje te zien of is zelfs helemaal afwezig. De lange metalen antennes bij de 27MHz modellen zijn vaak kwetsbaar en buigen en breken gemakkelijk. 5) NIEUW! De Himoto 2,4GHz PRO zenders zijn traploos te begrenzen in snelheid om op lage snelheid te kunnen leren rijden. Het is zelfs mogelijk om de snelheid terug te voeren naar stapvoets rijden, een uniek voordeel dat de Traxxas zenders bijvoorbeeld niet hebben en ideaal voor beginners en jonge coureurs! Kortom 5 grote voordelen ten aanzien van de 27MHz zenders en het overwegen waard!


Maak deze RC Auto waterdicht met de protection cover!

Bescherm dit model nu met deze beschermhoes tegen water/sneeuw/modder/zand. De beschermhoes sluit goed af en beschermd goed tegen het meeste vuil en modder zodat uw auto schoon blijft, zelfs in de meest Extreme situaties! De hoes beschermt de elektronica tegen waterschade en wordt geleverd met een extra hoesje om de ontvanger in de auto af te schermen om schade aan de ontvanger te voorkomen. De onderkant wordt goed afgeschermd via een aparte cover die bevestigd wordt aan de onderkant van de frame van de auto. De beschermhoes is via klittenband bevestigd en kan dus gemakkelijk ook weer verwijderd worden van de auto indien gewenst. De Hoes is makkelijk in gebruik en zeer praktisch! Tip!


2.4GHz zender met begrenzing:
Aktieve Motorkoeling met korting:
Batterijen voor de handzender:
Beschermhoes met korting:
Draagtas met korting:
Extra accu met korting:
Extra lader met korting:
Extra Reserve Onderdelen Set:
Gereedschapset met korting:
LED Kapverlichting met korting:
Onboard Mini Camera met korting:
Bekijk hier alle youtube filmpjes over dit produkt.
Recente beoordelingen: 3
Beoordelingen Meer
Himoto 1:10 Brushless Slash Rally Short Course Blue Sting
Eindelijk begint weer het seizoen om op de buitenbaan te rij ..
5 van 5 sterren!
Currently viewing:  Himoto 1:10 Brushless Slash Rally Short Course Blue Sting -

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl