U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Vandaag voor 18.00 uur besteld, morgen in huis!
Himoto 1:10 Brushless Eamba Truggy Pink Flames
[PRO TRUGGY]
€209,95 Bekijk beschikbare opties

De Himoto 1:10 Brushless Truggy is voor de echte off-road liefhebber. Met de zeer snelle 3500KV Brushless motor en regelaar van HobbyWing kun je maar liefst een maximale snelheid van wel 90 km/uur behalen! (Let op, voor deze snelheden heb je een 11.1V LiPo accu + LiPo lader nodig). De Himoto Truggy is 4 wiel aangedreven voor maximale controle op ieder terrein en door de grote noppenbanden is geen obstakel te gek. De Truggy rijdt met gemak door zand, hoog gras en grind, maar ook tegen hellingen omhoog rijden is absoluut geen probleem. De Himoto Truggy wordt geleverd met krachtige 2.4GHz pistoolzender voor een groot en optimaal bereik (NIEUW! De Himoto 2,4GHz PRO zenders zijn traploos te begrenzen in snelheid om op lage snelheid te kunnen leren rijden. Het is zelfs mogelijk om de snelheid terug te voeren naar stapvoets rijden, een uniek voordeel dat de Traxxas zenders bijvoorbeeld niet hebben en ideaal voor beginners en jonge coureurs!). Deze Truggies zijn ideaal voor het rijden op Off-Road terrein door de enorme grip die de speciale noppenbanden geven. De Truggy heeft iets kleinere banden dan de off-road Truck maar heeft door de tandwielratio van 10,3:1 een iets hogere topsnelheid. De auto heeft een duurzame body, dat gedeeltelijk opgebouwd is uit aluminium en hierdoor beter bestand tegen crashes dan standaard PVC bodies. De Brushless Motor kan worden aangesloten op verschillende spanningsbronnen, van 7,2-12 Volt accu's, zowel NiMH als LiPo. De hoge ontlaadstroom tot wel 150 Ampere van hoge capaciteit LiPo accu's maakt het mogelijk het maximale uit de motor te halen en de auto sneller te laten accelereren dan welke nitro auto ook, met snelheden tot wel 90 km/uur! Kortom een aanrader voor iedereen die houdt van extreme krachten en snelheden. Tevens zijn er zeer veel upgrades te krijgen voor dit model, zoals zwaardere accu's, snelladers, aluminium upgrade onderdelen en losse kappen. Dit model wordt volledig rijklaar geleverd inclusief 2.4GHz zender, 7,2V 2000mAh NiMH Accu, Acculader, Nederlandse handleiding en 1 jaar garantie.

 

Brushless VS Nitro Motoren

Nitro auto's hebben net als iedere brandstofmotor een koppel die maximaal is bij een specifiek toerental, waardoor bij lage toeren het koppel en dus ook de acceleratie beperkt is. Een Brushless motor heeft daarentegen een vast koppel, onafhankelijk van het toerental en overtreft een brandstofmotor wat betreft acceleratie met gemak. Bij het gebruik van een goede LiPo accu is de acceleratie zo hoog, dat het niet mogelijk is met de zender vol gas te geven, omdat de auto dan achterover zal klappen. Zoals hierboven ook al is vermeld kunnen zowel NiMH, NiCd en LiPo accu's worden gebruikt varierend van 7,2-12 Volt. Maximaal vermogen en snelheid worden geleverd bij hoge amperes (stroom) en hoge voltages (spanning), LiPo accu's kunnen een zeer hoge stroom leveren, tot wel 200A, terwijl dit bij normale NiMH accu's een stuk lager ligt. Voor maximaal vermogen dient u dus gebruik te maken van een LiPo accu. 


Over het merk Himoto

Himoto is een Chinees bedrijf en een opkomend merk in de RC-wereld, dat in Europa nog niet erg bekend is. Het merk richt zich op zowel elektrische als brandstof wagens. In China en Taiwan is Himoto inmiddels een bekende naam in de racewereld doordat dit merk bij enkele belangrijke races hoog is geeindigd in het klassement. Een recente ontwikkeling is de samenwerking tussen Himoto en de Finse top-coureur Joseph Quagraine om samen een nieuwe serie high-class rc-cars te bouwen.

 

Technische Specificaties

 • Lengte: 40 cm

 • Breedte:30 cm
 • Hoogte: 16 cm
 • Wielbasis: 27,5 cm
 • Tandwiel Ratio: 10,3:1
 • Wieldiameter : 10,5 cm
 • Accu: 7.2V 2000 mAH
 • Volledig kogelgelagerd
 • Aluminium olie gevulde schokdempers
 • Aluminium upgrades mogelijk
 • Motortype : Hobby Wing 3652SL-3500KV-BLACK
 • Snellheidsregelaar: Hobby Wing WP-10BL50
 • Stuurservo: 6Kg Digital Servo


Dit pakket wordt geleverd inclusief

 • 7,2V 2000mAh NiMH Accu

 • 0,5A Acculader
 • 2.4GHz Pisoolzender (Snelheidsbegrenzing is optioneel hieronder bij de opties)
 • Nederlandse Gebruiksaanwijzing
 • 1 jaar Garantie


Verschillen tussen de 2,4GHz en 27MHz zenders

Conventionele en inmiddels verouderde zenders werken veelal op de 27MHz frequentie. Tegenwoordig worden deze zenders steeds vaker vervangen door de nieuwere en betere 2,4GHz zenders. De 5 grote voordelen van deze 2,4GHz zenders ten op zichte van de 27MHz zenders zijn 1) het grotere zendbereik, 2,4GHz zenders hebben een bereik dat al snel 2 x zo groot is en soms wel 300 meter ver reiken. 2) De 2,4GHz zenders hebben minder last van storingen door omgevingsruis en andere bronnen, terwijl 27MHz zenders hier nogal vaak last van hadden, zeker in dicht bewoonde gebieden. 3) 2,4GHz zenders verbruiken over het algemeen minder energie, u hoeft dus minder vaak de batterijen te verwisselen wat op de lange termijn aardig wat kosten kan besparen. 4) Als vierde voordeel is de lange, metalen antenne afwezig en is hier vaak een klein kunststof topje te zien of is zelfs helemaal afwezig. De lange metalen antennes bij de 27MHz modellen zijn vaak kwetsbaar en buigen en breken gemakkelijk. 5) NIEUW! De Himoto 2,4GHz PRO zenders zijn traploos te begrenzen in snelheid om op lage snelheid te kunnen leren rijden. Het is zelfs mogelijk om de snelheid terug te voeren naar stapvoets rijden, een uniek voordeel dat de Traxxas zenders bijvoorbeeld niet hebben en ideaal voor beginners en jonge coureurs! Kortom 5 grote voordelen ten aanzien van de 27MHz zenders en het overwegen waard!


Maak deze RC Auto waterdicht met de protection cover!

Bescherm dit model nu met deze beschermhoes tegen water/sneeuw/modder/zand. De beschermhoes sluit goed af en beschermd goed tegen het meeste vuil en modder zodat uw auto schoon blijft, zelfs in de meest Extreme situaties! De hoes beschermt de elektronica tegen waterschade en wordt geleverd met een extra hoesje om de ontvanger in de auto af te schermen om schade aan de ontvanger te voorkomen. De onderkant wordt goed afgeschermd via een aparte cover die bevestigd wordt aan de onderkant van de frame van de auto. De beschermhoes is via klittenband bevestigd en kan dus gemakkelijk ook weer verwijderd worden van de auto indien gewenst. De Hoes is makkelijk in gebruik en zeer praktisch! Tip!


2.4GHz zender met begrenzing:
Aktieve Motorkoeling met korting:
Batterijen voor de handzender:
Beschermhoes met korting:
Draagtas met korting:
Extra accu met korting:
Extra lader met korting:
Extra Reserve Onderdelen Set:
Gereedschapset met korting:
LED Kapverlichting met korting:
Onboard Mini Camera met korting:
Bekijk hier alle youtube filmpjes over dit produkt.
Recente beoordelingen: 0
Beoordelingen Meer
Beoordeling schrijvenSchrijf een beoordeling over dit artikel!
Currently viewing:  Himoto 1:10 Brushless Eamba Truggy Pink Flames -

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl