U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Vandaag voor 18.00 uur besteld, morgen in huis!
Team Associated Fast RC10T4.1 2.4 Ghz
[RC10T41]
€289,95 Bekijk beschikbare opties

Deze Stadium Truck van Team Associated is voortgekomen uit het ontwerp van de 7 voudig nationale kampioen RC Auto De RC10T4. De Brushless RC10T4.1 Stadium Truck is een volledig geassembleerde Truck met vele componenten uit de RC10T4 Team kit. De RC10T4.1 heeft een 2.4 Ghz 3 kanaals Zender systeem wat de auto een gigantisch zendbereik geeft. De stuurservo is uitgevoerd met metalen tandwielen en is dus zeer stevig een duurzaam. Het chassis is zeer robuust uitgevoerd en de auto is uitgerust met olie gevulde schokdempers. U kunt nu uw eigen pakket samenstellen en zelf kiezen welk type accu en lader u voor de Truck wilt gebruiken en profiteren van enorme pakketkortingen. Deze wagens zijn ideaal om Off-Road mee te rijden en gras is voor deze Truck absoluut geen probleem. Ook kan met deze auto door zanderige gebieden worden geraced, de tandwielen zijn volledig afgeschermd tegen vuil om slijtage te voorkomen. Door de hoge acceleratie van de Stadium Truck kunnen er met gemak wheelies mee worden gemaakt. De Brushless Motor kan worden aangesloten op verschillende spanningsbronnen, van 7,2-12 Volt accu's, zowel NiMH als LiPo. De hoge ontlaadstroom tot wel 100 Ampere van hoge capaciteit LiPo accu's maakt het mogelijk het beest in de motor los te maken en de auto sneller te laten accelereren dan welke nitro auto ook. Kortom een aanrader voor iedereen die houdt van extreme krachten en snelheden. De auto wordt standaard geleverd met pistoolzender, maar exclusief accu en lader. U kunt hieronder echter zelf uw pakket samenstellen en profiteren van speciale kortingen op accu's en laders. bodies.

 

Over Team Associated

Associated Electronics is een Amerikaans topmerk dat reeds sinds 1964 bestaat en de hele ontwikkeling van de RC modellen heeft meegemaakt en daaraan heeft bijgedragen. Team Associated is in die jaren uitgegroeid tot een van de grootste RC merken in de wereld naast Tamiya, Traxxas en Kyosho. Maar Team associated is misschien wel het meest bekend van alle races die ze hebben gewonnen in de RC wereld, er zijn vanuit de Team Associated divisie 23 IFMAR wereldkampioenen voortgekomen.

 

Brushless VS Nitro Motoren

Nitro auto's hebben net als iedere brandstofmotor een koppel die maximaal is bij een specifiek toerental, waardoor bij lage toeren het koppel en dus ook de acceleratie beperkt is. Een Brushless motor heeft daarentegen een vast koppel, onafhankelijk van het toerental en overtreft een brandstofmotor wat betreft acceleratie met gemak. Bij het gebruik van een goede LiPo accu is de acceleratie zo hoog, dat het niet mogelijk is met de zender vol gas te geven, omdat de auto dan achterover zal klappen. Zoals hierboven ook al is vermeld kunnen zowel NiMH, NiCd en LiPo accu's worden gebruikt varierend van 7,2-12 Volt. Maximaal vermogen en snelheid worden geleverd bij hoge amperes (stroom) en hoge voltages (spanning), LiPo accu's kunnen een zeer hoge stroom leveren, tot wel 200A, terwijl dit bij normale NiMH accu's een stuk lager ligt. Voor maximaal vermogen dient u dus gebruik te maken van een LiPo accu.

 

Technische Specificaties

 • Lengte: 39 cm
 • Breedte: 31,6 cm
 • Gewicht: 1756g
 • Wielbasis: 28,8cm
 • Gear Ratio: 2.6:1
 • Aandrijving: 2WD
 • Gebouwd op het 7-time National Champion RC10T4 platform
 • XP3-SS 2.4 GHz 3-channel radio system with SHV1504MG metal gear servo
 • XP SC450-BL Brushless electronic speed control with LiPo cutoff, forward and reverse with reverse lock out
 • Reedy 3300kV brushless motor
 • 2.6:1 ratio gearbox with sealed gear differential, dual-sided adjustable slipper clutch, and rubber sealed ball bearings
 • Molded composite low-CG chassis with set-screw antenna tube lock
 • Blue aluminum shock bodies with molded pre-load clips
 • Battery strap with twist-lock thumb knobs
 • Rugged steel turnbuckles for adjustable camber and front toe-in
 • Angled bellcrank "co-planar" steering with built in servo saver
 • Vertical ball ends for roll center adjustments, front and rear
 • Pre-mounted tires on white dish wheels
 • Factory finished Interceptor-T polycarbonate body

Batterijen voor de handzender:
Extra accu met korting:
Extra lader met korting:
Bekijk hier alle youtube filmpjes over dit produkt.
Recente beoordelingen: 0
Beoordelingen Meer
Beoordeling schrijvenSchrijf een beoordeling over dit artikel!
Currently viewing:  Team Associated Brushless RC10T4.1 2.4 Ghz -

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl