U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Vandaag voor 18.00 uur besteld, morgen in huis!
Traxxas E-Revo XL5 TQi TSM Zilver GEEN Accu en Lader
[TRX56036-4]
€529,95 Bekijk beschikbare opties

Je hoeft maar een blik te werpen op deze E-Revo en je weet dat je te maken hebt met een uniek monster! Deze monstertruck is met afstand de meest hoogwaardige r/c auto die Traxxas ooit heeft gemaakt. De Traxxas E-Revo is uitgerust met 2 Titan 550 motoren en wordt volledig "Ready to Race" geleverd! Geef gas en de auto komt met de voorwielen los van de grond! Snelheden van ruim 50 km/u zijn prima haalbaar met 2x 7-cellige NiHM accupacks. Natuurlijk wordt ook de E-Revo met een trainingsmodus geleverd, zodat je je onervaren vrienden veilig kunt laten rijden met maximaal 50% van het vermogen. Het model is nu ook voorzien van het Traxxas Stability Management systeem (TSM), dit systeem dat u zelf aan en uit kunt zetten zorgt er voor dat u stabiel kunt rijden onder alle omstandigheden en op elk terrein. Nieuw aan de Rustler VXL is de 2,4 Ghz zender waar deze mee is uitgerust. Deze nieuwste Special Edition 2,4GHz TQi pistoolzender kunt u met een extra Traxxas Link Wireless Module aan uw smartphone verbinden voor nog meer controle! Bovendien geeft de zender het model een ongelooflijk bereik (300 meter+) en ultieme controle.

Dit model wordt volledig geleverd exclusief accu's en laders, u kunt deze in de opties onderaan toevoegen. Wel wordt het pakket geleverd inclusief de nieuwste 2.4GHz TQi Pistoolzender, Nederlandse handleiding en 2 jaar garantie.

 


Motor en regelaar

In de E-Revo Brushed worden maar liefst 2 Titan 12T 550 motoren gebruikt. Deze motoren zijn goed voor een snelheid van circa 55 km/h. In de Traxxas E-Revo brushed kunnen ook 7.4V (2S) LiPo accu's worden gebruikt om deze maximale snelheid te halen (u kunt accu's via de opties onderaan aan uw bestelling toevoegen. Let wel op: er is een aparte LiPo lader nodig om de LiPo accu's op te laden).


Traxxas Stability Management (TSM)

Het Traxxas Stability Management (TSM) systeem is een door Traxxas ontwikkeld systeem om de stabiliteit van uw wagen te regelen onder alle omstandigheden en op elk terrein. Soepel door bochten, lekker optrekken, niet steeds zelf corrigeren, dit zijn een aantal van de voordelen van TSM. En dit alles gaat niet ten koste van de verdere prestaties van uw wagen! Tevens kunt u het systeem zelf aan of uit zetten om altijd zelf de controle te kunnen bepalen.


Traxxas TQi zender

Dit Traxxas model beschikt over het bekende Traxxas TQi zendersysteem. Dit 2,4GHz zendersysteem is ideaal om uw wagen zelfs op grote afstand mee te besturen zonder daarbij last van storing te krijgen. Dit systeem zorgt voor de beste precisie, controle en bovendien gemak in het bedienen zodat u zo veel mogelijk van het rijden kunt genieten. Belangrijk bij de TQi zenders is dat u deze met behulp van uw smartphone of tablet, een Traxxas Link Wireless Module en de Traxxas Link App kunt verbinden om zo nog meer controle te hebben. De app geeft u onder andere de mogelijkheid om telemetry gegevens over uw wagens te verzamelen, instellingen in uw wagens te wijzigen en dit voor meerdere Traxxas modellen in een mooi en overzichtelijk interface.Technische Specificaties

 • Lengte 582mm
 • Breedte 416mm
 • Hoogte 210mm
 • Wielbasis: 358mm
 • Gewicht: 4.94 kg (met batterijen)
 • Compleet gebouwd en rijklaar
 • Motor: 2 x Titan 12T 550
 • Servo: 2 x Digital stuurservo TRX2075 (Waterbestendig)
 • Traxxas Stability Management
 • Kruiskoppeling cardanandrijving
 • "Pivot Ball" ophanging
 • Ultra Shocks schokdempers
 • Met silicone olie gevulde differentiëlen
 • Kogellagers met rubber afdichtingen
 • Kogelgelagerde transmissie met slipkoppeling
 • Inclusief 2,4 Ghz TQi Pistoolzender die aan uw smartphone verbonden kan worden
 • Exclusief accu's en laders
 • Exclusief 4 x AA batterijen voor de handzender

Aktieve Motorkoeling met korting:
Batterijen voor de handzender:
Draagtas met korting:
Extra accu met korting:
Extra lader met korting:
Gereedschapset met korting:
LED Kapverlichting met korting:
Onboard Mini Camera met korting:
Reserve-onderdelen met korting:
Bekijk hier alle youtube filmpjes over dit produkt.
Recente beoordelingen: 0
Beoordelingen Meer
Beoordeling schrijvenSchrijf een beoordeling over dit artikel!
Currently viewing:  Traxxas E-Revo XL5 TQi TSM Zilver GEEN Accu en Lader -

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl