U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Traxxas Slash 4x4 VXL TQi TSM Rood GEEN Accu en Lader
[TRX68086-4R]
€459,95 Bekijk beschikbare opties

De Traxxas Slash 4x4 is al jaren een van de bestsellers. Op veler verzoek is er nu eindelijk een Brushless uitvoering voor meer power en meer snelheid! De Traxxas Slash VXL haalt snelheden van ruim 90km/u! De Traxxas Slash 4x4 VXL is de ultieme short course truck van het Topmerk Traxxas. Dit model is extreem populair onder de RC Fanaten. Het model is voorzien van een waterdichte brushless motor en regelaar waardoor rijden door plassen geen enkele probleem meer is voor de elektronica. De velineon Brushless motor en ESC van de Traxxas Slash 4x4 geven snelheden van 100+ km/h op een hoge capaciteits 3 cell lipo accu. De slash 4x4 is voornamelijk zo populair vanwege zijn wegligging en extreem stevige chassis. Met enkele upgrades is het model vrijwel onverwoestbaar te maken. Net als iedere andere Traxxas auto is de Slash 4x4 makkelijk in gebruik. Met de aanschaf van een Slash 4x4 VXL Maak je een start in een leuke hobby en heb je gelijk het beste van het beste gekozen! Het model is nu ook voorzien van het Traxxas Stability Management systeem (TSM), dit systeem dat u zelf aan en uit kunt zetten zorgt er voor dat u stabiel kunt rijden onder alle omstandigheden en op elk terrein. Traxxas is het grootste en meest bekende RC merk in de wereld en elk rc model van Traxxas is uitgevoerd met de nieuwste en beste technologie. Een van deze technologieen is de training mode, die is ontwikkeld voor de beginnende rijder. Indien deze wordt ingeschakeld, wordt de snelheid van de auto beperkt met 50%. Zo kan ook de onervaren rijder de modellen van Traxxas leren rijden. Een andere technologie is de automatische shutdown functie die de snelheidsregelaar beschermd tegen overhitting. De aandrijving is uitgerust met een Torque-Control slipperclutch welke de tandwielen beschermd, een tandwiel differentieel met stalen tandwielen en 'high-quality' metalen turnbuckles. Natuurlijk is ook de borstelloze Velineon 3500 motor reeds gemonteerd, evenals de brushless regelaar. Accu opladen en gaan! Nieuw aan de Slash VXL is de 2,4 Ghz zender waar deze mee is uitgerust. Deze nieuwste Special Edition 2,4GHz TQi pistoolzender kunt u met een extra Traxxas Link Wireless Module aan uw smartphone verbinden voor nog meer controle! Bovendien geeft de zender het model een ongelooflijk bereik (300 meter+) en ultieme controle.

Dit model wordt volledig geleverd exclusief accu en lader, u kunt deze in de opties onderaan toevoegen. Wel wordt het pakket geleverd inclusief de nieuwste 2.4GHz TQi Pistoolzender, Nederlandse handleiding en 2 jaar garantie.


Traxxas Stability Management (TSM)

Het Traxxas Stability Management (TSM) systeem is een door Traxxas ontwikkeld systeem om de stabiliteit van uw wagen te regelen onder alle omstandigheden en op elk terrein. Soepel door bochten, lekker optrekken, niet steeds zelf corrigeren, dit zijn een aantal van de voordelen van TSM. En dit alles gaat niet ten koste van de verdere prestaties van uw wagen! Tevens kunt u het systeem zelf aan of uit zetten om altijd zelf de controle te kunnen bepalen.


Traxxas TQi zender

Dit Traxxas model beschikt over het bekende Traxxas TQi zendersysteem. Dit 2,4GHz zendersysteem is ideaal om uw wagen zelfs op grote afstand mee te besturen zonder daarbij last van storing te krijgen. Dit systeem zorgt voor de beste precisie, controle en bovendien gemak in het bedienen zodat u zo veel mogelijk van het rijden kunt genieten. Belangrijk bij de TQi zenders is dat u deze met behulp van uw smartphone of tablet, een Traxxas Link Wireless Module en de Traxxas Link App kunt verbinden om zo nog meer controle te hebben. De app geeft u onder andere de mogelijkheid om telemetry gegevens over uw wagens te verzamelen, instellingen in uw wagens te wijzigen en dit voor meerdere Traxxas modellen in een mooi en overzichtelijk interface.


 

Technische Specificaties

 • Lengte: 568 mm
 • Hoogte: 193 mm
 • Breedte: 296 mm
 • Wielbasis: 335mm
 • Gewicht: 2,64 kg
 • 4WD
 • Velineon VXL-3S regelaar
 • Velineon 3500 kv motor
 • Traxxas Stability Management
 • Dual-bellcrank steering met geintegreerde servo saver
 • Heavy-Duty aandrijfassen
 • Instelbare wheelie bar
 • Gesealde, en silicone gevulde differentielen
 • Inclusief 2,4 Ghz TQi Pistoolzender die aan uw smartphone verbonden kan worden
 • Waterproof elektronica
 • Digitale waterproof high torque servo
 • Rubber sealed kogellagers
 • Sport Mode - Vooruit / Achteruit / Remmen
 • Race Mode - Vooruit / Remmen
 • Training Mode™ - 50% van het vermogen (25km/h) voor de kinderen
 • Exclusief accu en lader
 • Exclusief 4 x AA batterijen voor de handzender

Aktieve Motorkoeling met korting:
Batterijen voor de handzender:
Draagtas met korting:
Extra lader met korting:
Extra LiPo accu met korting:
Extra NiMH accu met korting:
Gereedschapset met korting:
LED Kapverlichting met korting:
Onboard Mini Camera met korting:
Reserve-onderdelen met korting:
Bekijk hier alle youtube filmpjes over dit produkt.
Recente beoordelingen: 0
Beoordelingen Meer
Beoordeling schrijvenSchrijf een beoordeling over dit artikel!
Currently viewing:  Traxxas Slash 4x4 VXL TQi TSM Rood GEEN Accu en Lader -

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl