U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Traxxas TRX-4 KIT Crawler TQi XL5 GEEN Accu en Lader
[TRX82016-4]
€459,95 Bekijk beschikbare opties

 

Met deze KIT versie van de populaire Traxxas TRX-4 kunt u nu uw eigen crawler bouwen. De KIT bevat alle onderdelen die u nodig hebt om zelf een TRX-4 te bouwen met natuurlijk een handleiding die precies uitlegt hoe het moet. U hebt enkel uw eigen gereedschap nodig om deze mooie en indrukwekkende wagen van Traxxas in elkaar te zetten. De TRX-4 KIT crawler van Traxxas is een terreinwagen die alle competitie achter zich laat. Deze wagen met veel nieuwe eigenschappen, mogelijkheden en enorme veelzijdigheid laat zien hoe dit soort wagens allemaal zouden moeten functioneren. De TRX-4 beschikt onder andere over verstevigde metalen onderdelen zoals een stalen frame en metalen tandwielen in onder andere de servo. Verder heeft de wagen bekende Traxxas elektronica en kenmerken die het tot een hoge kwaliteit maken. Het uiterlijk is natuurlijk ook helemaal voorzien om de wagen zo realistisch mogelijk te maken en zo het gevoel te geven dat het een echte terreinwagen is. Zelfs aan details die niet meteen opvallen is gedacht. Zo is de onderkant van de wagen ook realistisch nagemaakt. Traxxas heeft echt alles uit de kast getrokken om de TRX-4 neer te zetten en dat is ook te merken. Nog nooit eerder is dit type wagen zo goed uitgevoerd als met dit model, als u op zoek bent om zelf de ultieme rock crawler of terreinwagen te bouwen, dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Nieuw aan de TRX-4 is de 2,4 Ghz zender waar deze mee is uitgerust. Deze nieuwste Special Edition 2,4GHz TQi pistoolzender kunt u met een extra Traxxas Link Wireless Module aan uw smartphone verbinden voor nog meer controle! Bovendien geeft de zender het model een ongelooflijk bereik (300 meter+) en ultieme controle.

Dit model wordt geleverd exclusief accu en lader, u kunt deze in de opties onderaan toevoegen. Wel wordt het pakket geleverd inclusief de nieuwste 2.4GHz TQi Pistoolzender, Nederlandse handleiding en 2 jaar garantie.


Traxxas TQi zender

Dit Traxxas model beschikt over het bekende Traxxas TQi zendersysteem. Dit 2,4GHz zendersysteem is ideaal om uw wagen zelfs op grote afstand mee te besturen zonder daarbij last van storing te krijgen. Dit systeem zorgt voor de beste precisie, controle en bovendien gemak in het bedienen zodat u zo veel mogelijk van het rijden kunt genieten. Belangrijk bij de TQi zenders is dat u deze met behulp van uw smartphone of tablet, een Traxxas Link Wireless Module en de Traxxas Link App kunt verbinden om zo nog meer controle te hebben. De app geeft u onder andere de mogelijkheid om telemetry gegevens over uw wagens te verzamelen, instellingen in uw wagens te wijzigen en dit voor meerdere Traxxas modellen in een mooi en overzichtelijk interface.


Niet alleen voor experts

De TRX-4 KIT is niet alleen voor de experts ontworpen. Dankzij de handleiding met veel afbeeldingen in kleur is het bouwen van deze wagen ook voor beginners toegankelijk. De onderdelen zijn verpakt in gemarkeerde zakjes waar de handleiding naar verwijst zodat alles ook makkelijk te vinden is. Ook zorgen afbeeldingen op exacte schaal ervoor dat u nooit per ongeluk de verkeerde schroef zult gebruiken. Dankzij al deze handige hulpmiddelen kan iedereen zijn eigen truck in elkaar zetten.

 


Traxxas portal assen

De TRX-4 is uitgerust met een set van de nieuwe portal assen van Traxxas. Deze assen tillen de truck bij de wielen een stuk van de grond af voor enorme ruimte onder de bodemplaat van de wagen, dit is ideaal voor rock crawler die op zeer oneffen terrein moeten kunnen rijden. Om met normale assen hetzelfde resultaat te bereiken zouden de wielen een stuk groter moeten zijn, deze slimme oplossing van Traxxas zorgt dus dat dit niet nodig is. Zo kan de TRX-4 met gemak over rotsen rijden en op terrein komen waar normale trucks en zelfs andere rock crawlers niet kunnen komen. De assen zorgen tevens voor vermindering in de koppelwring. Zo kan de motor alle kracht gebruiken om vooruit te gaan en heeft u geen last meer van afwijkingen waardoor u van uw gewenste pad afdwaalt.

 

Metalen onderdelen

Een belangrijke verbetering in deze wagen ten opzichte van veel van de concurrentie is het gebruik van metalen onderdelen. Zo heeft de TRX-4 bijvoorbeeld een stalen frame. Dit frame zorgt voor een stevig platform voor de rest van de wagen en zorgt dat de ophanging kan doen waar deze voor is ontworpen. U zult dit vooral merken op moeilijk terrein, een stabiel en sterk frame maakt daar echt het verschil. De ophanging heeft oliegevulde aluminium schokdempers die speciaal voor de wagen zijn ontworpen. Deze verstelbare schokdempers kunt u gebruiken om de hoogte van de wagen aan te passen en ze zijn natuurlijk speciaal ontworpen om het rijden over rotsen en moeilijk terrein mogelijk te maken zoals dat bij een rock crawler hoort. Ook beschikt de truck over metalen tandwielen in onder andere de stuurservo. Deze tandwielen gaan een stuk langer mee dan plastic tandwielen en zijn dan ook beter om altijd goede en betrouwbare controle te bieden.

 

Elektronica

De TRX-4 is uitgerust met een 3S power systeem. De nieuwe XL-5 HV snelheidsregelaar maakt het gebruik van 3S LiPo's mogelijk. Tevens is deze versie verbeterd voor betere controle. Een trail setting zorgt voor gemak in het rijden en een crawl setting helpt op moeilijker terrein met een hill hold functie en instant reverse voor de moeilijkste gebieden. Met een 3S 5000mAh iD LiPo van Traxxas is het zelfs mogelijk om tot 2 uur lang te rijden. De standaard motor in de TRX-4 is een Titan 550 21T motor. Ook krijgt u bij de wagen uiteraard een Traxxas 2,4GHz TQi zender voor de ultieme controle over uw rock crawler. Deze zender beschikt over een cruise control functie om de wagen op lange stukken makkelijk op een vaste snelheid te houden, zo is de TRX-4 heel prettig om voor langere tijd te gebruiken.


Remote locking differentieel

De TRX-4 beschikt over een zeer innovatieve differentieel. U kunt deze namelijk op afstand met de zender vast en los zetten, zowel voor als achter. Voor een rustige rit laat u ze los staan voor betere bochten en betere controle op hoge snelheid. Als het terrein moeilijker wordt zet u ze zo weer vast om zo het klimmen over rotsen en dergelijken makkelijker te maken. Traditionele crawler leveren vaak wendbaarheid in voor meer grip en tractie. Dankzij het differentieel dat los en vast te zetten is kan de TRX-4 gebruik maken van een grotere stuurhoek. Wanneer de scherpe bocht gemaakt is kunt u dan simpelweg het differentieel weer vast zetten voor de perfecte controle.

 

Hi/Low range transmissie

Naast het verstellen van de differentieel vanaf uw zender kunt u ook de transmissie op afstand aanpassen. Als het terrein lastiger wordt kunt u met uw zender de transmissie naar low range zetten om zo ongelofelijke kracht te krijgen. Zet de stand naar high range om snelheid te kunnen maken op makkelijker terrein. Deze wagen is echt in alle omstandigheden helemaal aan te passen om hem ideaal te maken voor elk soort gebruik.

 

Waterdicht

Deze wagen is niet simpelweg spatwaterdicht maar echt helemaal waterdicht. Traxxas heeft de TRX-4 waterdicht gemaakt zodat het een echte terreinwagen is. Beekjes, sneeuw of modder is voor deze truck geen probleem meer. Het enige probleem is dan dat u de wagen even moet schoonmaken, dat kan hij helaas niet.

 

Stevige bouw

De TRX-4 is gemaakt om het een en ander aan te kunnen. Naast het frame van staal beschikt de truck over een groot aantal onderdelen die speciaal zijn ontworpen om het ruwe terrein te overmeesteren zonder dat het ten koste komt van de wagen. Traxxas composiet onderdelen bieden u veel kracht en duurzaamheid en zo dus minder problemen en onderhoud. Ook de wielen zijn van hoge kwaliteit, een diep profiel zorgt voor goede grip, zelfs op de moeilijkste plekken en ze passen ook nog eens perfect bij de rest van het uiterlijk van de truck. Traxxas heeft aan alles gedacht om dit tot de beste rock crawler te maken die te krijgen is.

 

Technische Specificaties

 • Lengte: 52,3 cm
 • Breedte: 24,9 cm
 • Hoogte: 26,6 cm
 • Ground clearance: 8 cm
 • Gewicht: 2,91 kg
 • Frame van staal
 • Metalen tandwielen
 • Aluminium schokdempers
 • Waterdicht
 • Inclusief 2,4 Ghz TQi Pistoolzender die aan uw smartphone verbonden kan worden
 • Titan 550 21T motor
 • XL5 HV snelheidsregelaar


Nodig om de truck compleet te maken

 • TRX-4 kap
 • 4 x AA batterijen
 • Accu met Traxxas connector (6 of 7 cell NiMH of 2S of 3S LiPo)
 • Lader
 • Gereedschap
 • Bandenlijm

Aktieve Motorkoeling met korting:
Batterijen voor de handzender:
Draagtas met korting:
Extra lader met korting:
Extra LiPo accu met korting:
Extra NiMH accu met korting:
Gereedschapset met korting:
LED Kapverlichting met korting:
Onboard Mini Camera met korting:
Reserve-onderdelen met korting:
Bekijk hier alle youtube filmpjes over dit produkt.
Recente beoordelingen: 0
Beoordelingen Meer
Beoordeling schrijvenSchrijf een beoordeling over dit artikel!
Currently viewing:  Traxxas TRX-4 KIT Crawler TQi XL5 GEEN Accu en Lader -

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl