U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, de volgende dag in huis!
Traxxas Ford GT 4-Tec 2.0 XL5 TQi TSM Blauw GEEN Accu en Lader
[TRX83056-4]
€329,95 Bekijk beschikbare opties

De nieuwe Ford GT zorgde voor veel aandacht over de hele wereld dankzij het aerodynamische design, de erg krachtige 3,5L EcoBoost V6 motor, en de historische terugkeer door na 50 jaar te winnen in 24 uur van Le Mans. Alles aan deze wagen is gericht op pure performance. Met deze prachtige 1 op 10 replica weet Traxxas zowel het mooie uiterlijk als de geweldige prestaties op kleine schaal te recreëren. Aan alle details is gedacht. Van de uitlaat tot de lichten. Dit model heeft een gloednieuw Traxxas 4-Tec 2.0 chassis dat helemaal opnieuw is ontworpen. Dit is het meest verstelbare chassis van Traxxas tot nu toe en het is gemaakt om flink mee te rijden. Deze auto is net zo makkelijk te gebruiken als dat hij leuk is om mee te rijden. De bekende 550 12T Titan motor van Traxxas zorgt voor veel kracht en een topsnelheid van zo'n 50km/u. De elektronica in de wagen is waterdicht zodat het weer geen reden meer is om niet te kunnen rijden. De meegeleverde 2,4GHz zender voorkomt storingen en heeft een enorm bereik. Ook beschikt de Ford GT over Traxxas Stability Management (TSM), dit systeem kunt u aan en uit zetten en zorgt dat de wagen meer stabiliteit heeft bij het rijden zodat het nog makkelijker is om goed te rijden. De auto wordt geleverd met een sterke 8,4V 3000mAh accu maar zonder lader. U kunt in de opties onderaan een lader en andere accessoires toevoegen om nog meer rijplezier te beleven. Een mooie auto met de prestaties die daar bij horen, zeker een aanrader. Nieuw aan de Ford GT 4-Tec is de 2,4 Ghz zender waar deze mee is uitgerust. Deze nieuwste Special Edition 2,4GHz TQi pistoolzender kunt u met een extra Traxxas Link Wireless Module aan uw smartphone verbinden voor nog meer controle! Bovendien geeft de zender het model een ongelooflijk bereik (300 meter+) en ultieme controle.

Dit model wordt volledig geleverd exclusief accu en lader, u kunt deze in de opties onderaan toevoegen. Wel wordt het pakket geleverd inclusief de nieuwste 2.4GHz TQi Pistoolzender, Nederlandse handleiding en 2 jaar garantie.


Traxxas Stability Management (TSM)

Het Traxxas Stability Management (TSM) systeem is een door Traxxas ontwikkeld systeem om de stabiliteit van uw wagen te regelen onder alle omstandigheden en op elk terrein. Soepel door bochten, lekker optrekken, niet steeds zelf corrigeren, dit zijn een aantal van de voordelen van TSM. En dit alles gaat niet ten koste van de verdere prestaties van uw wagen! Tevens kunt u het systeem zelf aan of uit zetten om altijd zelf de controle te kunnen bepalen.


Traxxas TQi zender

Dit Traxxas model beschikt over het bekende Traxxas TQi zendersysteem. Dit 2,4GHz zendersysteem is ideaal om uw wagen zelfs op grote afstand mee te besturen zonder daarbij last van storing te krijgen. Dit systeem zorgt voor de beste precisie, controle en bovendien gemak in het bedienen zodat u zo veel mogelijk van het rijden kunt genieten. Belangrijk bij de TQi zenders is dat u deze met behulp van uw smartphone of tablet, een Traxxas Link Wireless Module en de Traxxas Link App kunt verbinden om zo nog meer controle te hebben. De app geeft u onder andere de mogelijkheid om telemetry gegevens over uw wagens te verzamelen, instellingen in uw wagens te wijzigen en dit voor meerdere Traxxas modellen in een mooi en overzichtelijk interface.


Technische Specificaties

 • Lengte: 44,8 cm
 • Breedte: 19,6 cm
 • Hoogte: 10,6
 • Ground clearance: 0,9 cm
 • Wielbasis: 25,6 cm
 • Gewicht: 1,45 kg
 • XL5 brushed snelheidsregelaar
 • Titan 12T 550 brushed motor
 • Inclusief 2,4 Ghz TQi Pistoolzender die aan uw smartphone verbonden kan worden
 • Exclusief accu
 • Exclusief lader
 • Exclusief 4 x AA batterijen voor de handzender

Aktieve Motorkoeling met korting:
Batterijen voor de handzender:
Draagtas met korting:
Extra accu:
Extra lader met korting:
Gereedschapset met korting:
LED Kapverlichting met korting:
Onboard Mini Camera met korting:
Reserve-onderdelen met korting:
Bekijk hier alle youtube filmpjes over dit produkt.
Recente beoordelingen: 0
Beoordelingen Meer
Beoordeling schrijvenSchrijf een beoordeling over dit artikel!
Currently viewing:  Traxxas Ford GT 4-Tec 2.0 XL5 TQi TSM Blauw GEEN Accu en Lader -

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag helaas gesloten maar Maandag bereikbaar van 11.00 - 17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl