U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Traxxas Unlimited Desert Racer VXL-6S TSM Rigid GEEN Accu+Lader
[TRX85076-4R]
€799,95 Bekijk beschikbare opties

De Unlimited Desert Racer is de allernieuwste wagen van Traxxas die op het hoogste niveau kan preseteren. Dankzij de nieuwste innovaties van Traxxas en oude en bekende kenmerken die we van ze gewend zijn zoals de hoge kwaliteit, is deze Desert Racer een super wagen die elk soort terrein kan overwinnen. Tevens is de uitvoering van deze wagen enorm realistisch. Het chassis is door een team van experts ontworpen om de rijervaring hetzelfde als de echte desert racers te maken. Ook is de aandrijving exact geometrisch afgesteld om hem zo soepel mogelijk te laten rijden. Hierdoor voelt de wagen bovendien erg natuurlijk aan waardoor de rijervaring nog indrukwekkender is dan voorgaande modellen van Traxxas of wel ander merk dan ook. Naast dit soort vernieuwingen beschikt de wagen natuurlijk ook over de technologie en kwaliteit die we bij Traxxas kunnen verwachten. Zo heeft deze wagen ook 4WD waardoor de wagen meer grip heeft en het vermogen van de krachtige elektronica beter overgebracht kan worden. Daarnaast zijn alle onderdelen en elektronica zoals altijd makkelijk te bereiken mocht een reparatie of vervanging nodig zijn. De overige hoogtepunten van deze mooie Traxxas wagen kunt u onder verder lezen. Nieuw aan de Unlimited Desert Racer is de 2,4 Ghz zender waar deze mee is uitgerust. Deze nieuwste Special Edition 2,4GHz TQi pistoolzender kunt u met een extra Traxxas Link Wireless Module aan uw smartphone verbinden voor nog meer controle! Bovendien geeft de zender het model een ongelooflijk bereik (300 meter+) en ultieme controle.

Dit model wordt volledig geleverd exclusief accu en lader, u kunt deze in de opties onderaan toevoegen. Wel wordt het pakket geleverd inclusief de nieuwste 2.4GHz TQi Pistoolzender, Nederlandse handleiding en 2 jaar garantie.


Traxxas Stability Management (TSM)

Het Traxxas Stability Management (TSM) systeem is een door Traxxas ontwikkeld systeem om de stabiliteit van uw wagen te regelen onder alle omstandigheden en op elk terrein. Soepel door bochten, lekker optrekken, niet steeds zelf corrigeren, dit zijn een aantal van de voordelen van TSM. En dit alles gaat niet ten koste van de verdere prestaties van uw wagen! Tevens kunt u het systeem zelf aan of uit zetten om altijd zelf de controle te kunnen bepalen.


Traxxas TQi zender

Dit Traxxas model beschikt over het bekende Traxxas TQi zendersysteem. Dit 2,4GHz zendersysteem is ideaal om uw wagen zelfs op grote afstand mee te besturen zonder daarbij last van storing te krijgen. Dit systeem zorgt voor de beste precisie, controle en bovendien gemak in het bedienen zodat u zo veel mogelijk van het rijden kunt genieten. Belangrijk bij de TQi zenders is dat u deze met behulp van uw smartphone of tablet, een Traxxas Link Wireless Module en de Traxxas Link App kunt verbinden om zo nog meer controle te hebben. De app geeft u onder andere de mogelijkheid om telemetry gegevens over uw wagens te verzamelen, instellingen in uw wagens te wijzigen en dit voor meerdere Traxxas modellen in een mooi en overzichtelijk interface.


GTR schokdempers

De Traxxas Unlimited Desert Racer is uitermate geschikt om ruig terrein mee te overmeesteren. Dit komt mede door de hoge kwaliteit dubbele GTR schokdempers waar de wagen over beschikt. Deze schokdempers vangen klappen op, helpen met het navigeren van oneffen terrein en maken jumps nog vetter. Met deze schokdempers hoef je je niet zo snel zorgen te maken over schade bij een harde landing.


Velineon VXL-6S snelheidsregelaar & 2200kV brushless motor

Zoals te verwachten, is de Unlimited Desert Racer uitgerust met de beste brushless elektronica van Traxxas. De snelheidsregelaar kan worden gecombineerd met 6S LiPo accu's om het meeste vermogen uit te wagen te kunnen halen. Daarnaast kan deze regelaar ook telemetriegegevens met de Traxxas Link app delen zodat u precies uit kunt lezen hoe uw wagen presteert. Tevens kunt u dan ook via de app de regelaar heel eenvoudig programmeren om precies de instelling te hebben die bij uw rijstijl aansluiten, hier hebt u enkel de draadloze Traxxas Link module nog voor nodig. Ook de motor is erg krachtig om de kracht van de regelaar aan te kunnen, zo kan de wagen een snelheid van maar liefst 90 km/u bereiken! En dat is niet alles, de elektronica is ook nog een waterdicht afgesloten in de wagen zodat werkelijk elk terrein met de Desert Racer te overwinnen is.


Technische Specificaties

 • Lengte: 69,4 cm
 • Breedte: 34,5 cm
 • Hoogte: 26,1 cm
 • Wielbasis: 42,0 cm
 • Gewicht: 6,1 kg
 • 4WD
 • Traxxas Stability Management
 • Maximale snelheid: 90 km/u
 • Velineon VXL-6S snelheidsregelaar
 • 2200kV brushless motor
 • Inclusief 2,4 Ghz TQi Pistoolzender die aan uw smartphone verbonden kan worden
 • 2075X servo met metalen tandwielen
 • Exclusief accu
 • Exclusief lader
 • Exclusief 4 x AA batterijen voor de handzender

Aktieve Motorkoeling met korting:
Batterijen voor de handzender:
Draagtas met korting:
Extra 11,1V 3S LiPo accu korting:
Extra 14,8V 4S LiPo accu korting:
Extra lader met korting:
Gereedschapset met korting:
LED Kapverlichting met korting:
Onboard Mini Camera met korting:
Reserve-onderdelen met korting:
Bekijk hier alle youtube filmpjes over dit produkt.
Recente beoordelingen: 0
Beoordelingen Meer
Beoordeling schrijvenSchrijf een beoordeling over dit artikel!
Currently viewing:  Traxxas Unlimited Desert Racer 4x4 VXL-6S TQi TSM Rigid GEEN Accu en Lader -

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl