U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, de volgende dag in huis!
Traxxas E-Revo 2 VXL-6S TQi TSM Groen GEEN Accu en Lader
[TRX86086-4G]
€699,95 Bekijk beschikbare opties

De oude en vertouwde E-Revo van Traxxas maar dan in een nieuw jasje. Net als de andere Revo's is deze qua design en prestaties niet te overtreffen. Snelheid, kracht, wendbaarheid en duurzaamheid maken van dit model een echte topper. De Revo is gebouwd om de pure brute kracht (torque) te kunnen weerstaan van het Brushless aandrijvingssysteem. De tandwielen in het differentieel zijn van gehard staal en het model heeft kruiskoppeling cardanassen. Het Chassis is van hoge kwaliteit duurzaam materiaal gebouwd zodat het zeer impact resistent is. Het model is uitgerust met oliegevulde schokdempers en komt compleet gelagerd (rubber gesealde lagers). Het Formaat van de E-revo is tevens zeer indrukwekkend met een lengte van ongeveer 60 cm. De wegligging en het bochtenwerk is zeer goed voor een groot model vanwege het lage zwaartepunt van de Revo. Het model is nu ook voorzien van het Traxxas Stability Management systeem (TSM), en komt nu met de nieuwste 2.4GHz TQi pistoolzender. Daarnaast zijn alle onderdelen en elektronica zoals altijd makkelijk te bereiken mocht een reparatie of vervanging nodig zijn. De overige hoogtepunten van deze mooie Traxxas wagen kunt u onder verder lezen. Nieuw aan de E-Revo is de 2,4 Ghz zender waar deze mee is uitgerust. Deze nieuwste Special Edition 2,4GHz TQi pistoolzender kunt u met een extra Traxxas Link Wireless Module aan uw smartphone verbinden voor nog meer controle! Bovendien geeft de zender het model een ongelooflijk bereik (300 meter+) en ultieme controle.

Dit model wordt volledig geleverd exclusief accu en lader, u kunt deze in de opties onderaan toevoegen. Wel wordt het pakket geleverd inclusief de nieuwste 2.4GHz TQi Pistoolzender, Nederlandse handleiding en 2 jaar garantie.


Traxxas Stability Management (TSM)

Het Traxxas Stability Management (TSM) systeem is een door Traxxas ontwikkeld systeem om de stabiliteit van uw wagen te regelen onder alle omstandigheden en op elk terrein. Soepel door bochten, lekker optrekken, niet steeds zelf corrigeren, dit zijn een aantal van de voordelen van TSM. En dit alles gaat niet ten koste van de verdere prestaties van uw wagen! Tevens kunt u het systeem zelf aan of uit zetten om altijd zelf de controle te kunnen bepalen.


Traxxas TQi zender

Dit Traxxas model beschikt over het bekende Traxxas TQi zendersysteem. Dit 2,4GHz zendersysteem is ideaal om uw wagen zelfs op grote afstand mee te besturen zonder daarbij last van storing te krijgen. Dit systeem zorgt voor de beste precisie, controle en bovendien gemak in het bedienen zodat u zo veel mogelijk van het rijden kunt genieten. Belangrijk bij de TQi zenders is dat u deze met behulp van uw smartphone of tablet, een Traxxas Link Wireless Module en de Traxxas Link App kunt verbinden om zo nog meer controle te hebben. De app geeft u onder andere de mogelijkheid om telemetry gegevens over uw wagens te verzamelen, instellingen in uw wagens te wijzigen en dit voor meerdere Traxxas modellen in een mooi en overzichtelijk interface.


Automatisch flip systeem

Door het waanzinnige vermogen kan het af en toe gebeuren dat de E-Revo over de kop slaat en op de rug komt te liggen. Dit is echter bij deze wagen geen probleem, hij heeft namelijk een functie waarmee hij zichzelf weer op zijn wielen kan plaatsen. Een simpele druk op de knop is genoeg om de Revo weer om te draaien en u kunt meteen weer verder rijden zonder problemen. U hoeft dus niet meer helemaal naar de auto te lopen om dit probleem op te lossen.


Velineon VXL-6S snelheidsregelaar & 2200kV brushless motor

Zoals te verwachten, is deze wagen uitgerust met de beste brushless elektronica van Traxxas. Deze nieuwe E-revo heeft het aandrijfsysteem overgenomen van de X-Maxx. Hierdoor kan de snelheidsregelaar worden gecombineerd met 6S LiPo accu's om het meeste vermogen uit te wagen te kunnen halen. Daarnaast kan deze regelaar ook telemetriegegevens met de Traxxas Link app delen zodat u precies uit kunt lezen hoe uw wagen presteert. Tevens kunt u dan ook via de app de regelaar heel eenvoudig programmeren om precies de instelling te hebben die bij uw rijstijl aansluiten, hier hebt u enkel de draadloze Traxxas Link module nog voor nodig. Ook de motor is erg krachtig om de kracht van de regelaar aan te kunnen, zo kan de wagen een snelheid van maar liefst 100 km/u bereiken! En dat is niet alles, de elektronica is ook nog een waterdicht afgesloten in de wagen zodat werkelijk elk terrein met de Desert Racer te overwinnen is.


Technische Specificaties

 • Lengte: 58,5 cm
 • Breedte: 46,5 cm
 • Hoogte: 22,1 cm
 • Wielbasis: 38,0 cm
 • Gewicht: 5,08 kg
 • 4WD
 • Snelheid: 100 km/u
 • Velineon VXL-6S snelheidsregelaar
 • 2200kV brushless motor
 • Inclusief 2,4 Ghz TQi Pistoolzender die aan uw smartphone verbonden kan worden
 • Dubbele 2075 servo's
 • Exclusief accu
 • Exclusief lader
 • Exclusief 4 x AA batterijen voor de handzender

Aktieve Motorkoeling met korting:
Batterijen voor de handzender:
Draagtas met korting:
Extra lader met korting:
Extra LiPo accu met korting:
Extra NiMH accu met korting:
Gereedschapset met korting:
LED Kapverlichting met korting:
Onboard Mini Camera met korting:
Reserve-onderdelen met korting:
Bekijk hier alle youtube filmpjes over dit produkt.
Recente beoordelingen: 0
Beoordelingen Meer
Beoordeling schrijvenSchrijf een beoordeling over dit artikel!
Currently viewing:  Traxxas E-Revo 2 VXL-6S TQi TSM Groen GEEN Accu en Lader -

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag helaas gesloten maar Maandag bereikbaar van 11.00 - 17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl