U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Traxxas Nitro Revo 3.3 TQi TSM Rood
[TRX53097-3R]
€769,95 Bekijk beschikbare opties

De Traxxas Revo 3.3 Nitro 4WD Monster Truck is een zeer snelle 4wd Nitro Monster Truck met een topsnelheid van 70 km/h + . Heel veel nieuwe snufjes en een zeer groot formaat maken de Traxxas Revo 3.3 een indrukwekkende verschijning. De nieuwe Revo 3.3 is een Radiografisch Bestuurbaar Monster met een indrukwekkend lijstje specificaties. Het model is uitgerust met diverse extra's zoals een achteruit functie, ingebouwde failsafe en "Opti Drive" schakelmodule. Met deze schakelmodule zorgt de auto automatisch voor een soepel schakelmoment en kan men de versnellingsbak niet zomaar in zijn achteruit zetten wanneer de auto niet eerst tot stilstand is gekomen. Het model is nu ook voorzien van het Traxxas Stability Management systeem (TSM), dit systeem dat u zelf aan en uit kunt zetten zorgt er voor dat u stabiel kunt rijden onder alle omstandigheden en op elk terrein. Nieuw aan de Revo is de 2,4 Ghz zender waar deze mee is uitgerust. Deze nieuwste Special Edition 2,4GHz TQi pistoolzender kunt u met een extra Traxxas Link Wireless Module aan uw smartphone verbinden voor nog meer controle! Bovendien geeft de zender het model een ongelooflijk bereik (300 meter+) en ultieme controle.

De Nitro Revo 3.3 wordt compleet voorgemonteerd geleverd met 2.4GHz TQi zenderset, EZ-Start systeem met bijbehorende 7,2V accu en lader, benzine fles, extra glow plug en luchtfilter, een precision tool set, Nederlandse handleiding en 2 jaar garantie.


Traxxas Stability Management (TSM)

Het Traxxas Stability Management (TSM) systeem is een door Traxxas ontwikkeld systeem om de stabiliteit van uw wagen te regelen onder alle omstandigheden en op elk terrein. Soepel door bochten, lekker optrekken, niet steeds zelf corrigeren, dit zijn een aantal van de voordelen van TSM. En dit alles gaat niet ten koste van de verdere prestaties van uw wagen! Tevens kunt u het systeem zelf aan of uit zetten om altijd zelf de controle te kunnen bepalen.


Traxxas TQi zender

Dit Traxxas model beschikt over het bekende Traxxas TQi zendersysteem. Dit 2,4GHz zendersysteem is ideaal om uw wagen zelfs op grote afstand mee te besturen zonder daarbij last van storing te krijgen. Dit systeem zorgt voor de beste precisie, controle en bovendien gemak in het bedienen zodat u zo veel mogelijk van het rijden kunt genieten. Belangrijk bij de TQi zenders is dat u deze met behulp van uw smartphone of tablet, een Traxxas Link Wireless Module en de Traxxas Link App kunt verbinden om zo nog meer controle te hebben. De app geeft u onder andere de mogelijkheid om telemetry gegevens over uw wagens te verzamelen, instellingen in uw wagens te wijzigen en dit voor meerdere Traxxas modellen in een mooi en overzichtelijk interface.


TRX 3.3 Race Motor

De TRX 3.3 Race Motor is beroemd vanwege zijn brede, lineaire motor output dat extreme Pk's beschikbaar maakt in het complete toerenbereik. Trek de gashendel naar achteren en de Slash verpulverd de grond onder hem. De Slash heeft dankzij deze motor een topsnelheid van meer dan 80 km/u! De nieuwe extra grote Traxxas luchtfilter laat meer luchtcirculatie toe voor nog meer Torque en Pk. De nieuwe dubbele kamer uitlaat zorgt voor een gemiddelde torque verbetering van 10 procent ten opzichte van de standaard uitlaat. De differentiëlen zijn compleet afgesloten en zijn gemaakt voor de handling van extreme Torque. De Slash is gebouwd als een extreem duurzaam model, waardoor er meer mee gereden kan worden en minder hoeft te worden gesleuteld.


EZ-Start Systeem

Het model is uitgevoerd met een EZ-Start systeem. De Traxxas EZ-Start biedt de Nitro RC Coureurs het gemak van een elektro model met zijn EZ-Start systeem. De Traxxas EZ-Start voedt je gloeiplug en start de motor snel en soepel door een druk op de knop. De exclusieve intelligente Traxxas Start ™-technologie bewaakt kritisch de start functie en detecteert automatisch het probleem. LED lampjes zorgen real-time voor de status, en waarschuwen u wanneer een gloeibougie niet meer goed is. 


Technische Specificaties

 • Lengte: 525 mm
 • Hoogte: 280 mm
 • Breedte: 445 mm
 • Wielbasis: 348 mm
 • Gewicht: 4,69 kg
 • Traxxas Stability Management
 • Inclusief 2,4 Ghz TQi Pistoolzender die aan uw smartphone verbonden kan worden
 • 4WD
 • Inclusief Traxxas EZ-Start accu en lader
 • Inclusief benzine fles
 • Inclusief extra glow plug en luchtfilter
 • Inclusief precision tool set
 • Extra rockers & veren

Aktieve Motorkoeling met korting:
Batterijen voor de handzender:
Draagtas met korting:
Gereedschapset met korting:
LED Kapverlichting met korting:
Onboard Mini Camera met korting:
Reserve-onderdelen met korting:
Bekijk hier alle youtube filmpjes over dit produkt.
Recente beoordelingen: 0
Beoordelingen Meer
Beoordeling schrijvenSchrijf een beoordeling over dit artikel!
Currently viewing:  Traxxas Nitro Revo 3.3 TQi TSM Rood -

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl