U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Vandaag voor 18.00 uur besteld, morgen in huis!
Traxxas Nitro Jato 3.3 TQi TSM Geel Rood
[TRX55077-3YR]
€509,95 Bekijk beschikbare opties

De Jato 3.3 is een spectaculair snel off road nitro model van het Topmerk Traxxas. Door de extreme kracht van de TRX 3.3 nitro motor accelereert het model van 0 naar 100 km/h in slechts 4,2 seconden. De topsnelheid ligt hoger dan 110 km/h. Naast deze hoge topsnelheid heeft de Jato 3.3 zoveel brute kracht dat hij zelfs in zijn tweede versnelling wheelies kan trekken. Niet voor niets is het model standaard al uitgerust met een wheeliebar, geen overbodige luxe voor de extreme trekkracht. De Jato is uitgerust met een zeer robuust chassis, semi metallic remschijf, Revo -spec GTR schokdempers en vele opties tot tuning voor nog betere bestuurbaarheid. Nieuw aan de Jato is de 2,4 Ghz zender waar deze mee is uitgerust. Deze nieuwste Special Edition 2,4GHz TQi pistoolzender kunt u met een extra Traxxas Link Wireless Module aan uw smartphone verbinden voor nog meer controle! Bovendien geeft de zender het model een ongelooflijk bereik (300 meter+) en ultieme controle.

De Nitro Jato 3.3 wordt compleet voorgemonteerd geleverd met 2.4GHz TQi zenderset, EZ-Start systeem met bijbehorende 7,2V accu en lader, benzine fles, extra glow plug en luchtfilter, een precision tool set, Nederlandse handleiding en 2 jaar garantie.


Traxxas Stability Management (TSM)

Het Traxxas Stability Management (TSM) systeem is een door Traxxas ontwikkeld systeem om de stabiliteit van uw wagen te regelen onder alle omstandigheden en op elk terrein. Soepel door bochten, lekker optrekken, niet steeds zelf corrigeren, dit zijn een aantal van de voordelen van TSM. En dit alles gaat niet ten koste van de verdere prestaties van uw wagen! Tevens kunt u het systeem zelf aan of uit zetten om altijd zelf de controle te kunnen bepalen.


Traxxas TQi zender

Dit Traxxas model beschikt over het bekende Traxxas TQi zendersysteem. Dit 2,4GHz zendersysteem is ideaal om uw wagen zelfs op grote afstand mee te besturen zonder daarbij last van storing te krijgen. Dit systeem zorgt voor de beste precisie, controle en bovendien gemak in het bedienen zodat u zo veel mogelijk van het rijden kunt genieten. Belangrijk bij de TQi zenders is dat u deze met behulp van uw smartphone of tablet, een Traxxas Link Wireless Module en de Traxxas Link App kunt verbinden om zo nog meer controle te hebben. De app geeft u onder andere de mogelijkheid om telemetry gegevens over uw wagens te verzamelen, instellingen in uw wagens te wijzigen en dit voor meerdere Traxxas modellen in een mooi en overzichtelijk interface.


Traxxas EZ-Start systeem

Het model is uitgevoerd met een EZ-Start systeem. De Traxxas EZ-Start biedt de Nitro RC Coureurs het gemak van een elektro model met zijn EZ-Start systeem. De Traxxas EZ-Start voedt je gloeiplug en start de motor snel en soepel door een druk op de knop. De exclusieve intelligente Traxxas Start ™-technologie bewaakt kritisch de start functie en detecteert automatisch het probleem. LED lampjes zorgen real-time voor de status, en waarschuwen u wanneer een gloeibougie niet meer goed is. De Jato wordt geleverd inclusief de vereiste 6-cell accu en oplader voor de power van het EZ-Start-systeem.


Extreme kracht voor ervaren bestuurders

De Jato 3.3 is niet voor iedereen geschikt. Dit product is heeft een extreme snelheid en acceleratie! De Jato is dan ook alleen bedoeld voor ervaren RC coureurs. Ervaring met nitro aangedreven radiografisch bestuurbare modellen is vereist! De bestuurder aanvaardt de volledige verantwoordelijkheid voor de eigen veiligheid en de veiligheid van anderen. Rijden op volle snelheid vereist een grote vrije vlakte, vrij van obstakels en afgesloten van voetgangers en autoverkeer.

 
Technische Specificaties

 • Lengte: 420 mm
 • Breedte: 327 mm
 • Hoogte: 145 mm
 • Wielbasis: 285 mm
 • Gewicht: 2,35 kg
 • Traxxas Stability Management
 • Aandrijving: 2WD
 • Brandstoftank: 75 cc
 • Inclusief 2,4 Ghz TQi Pistoolzender die aan uw smartphone verbonden kan worden
 • Inclusief Traxxas EZ-Start accu en lader
 • Inclusief benzine fles
 • Inclusief extra glow plug en luchtfilter
 • Inclusief precision tool set

Aktieve Motorkoeling met korting:
Batterijen voor de handzender:
Draagtas met korting:
Gereedschapset met korting:
LED Kapverlichting met korting:
Onboard Mini Camera met korting:
Reserve-onderdelen met korting:
Bekijk hier alle youtube filmpjes over dit produkt.
Recente beoordelingen: 0
Beoordelingen Meer
Beoordeling schrijvenSchrijf een beoordeling over dit artikel!
Currently viewing:  Traxxas Nitro Jato 3.3 TQi TSM Geel Rood -

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl