U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Vandaag voor 18.00 uur besteld, morgen in huis!
Traxxas Nitro Rustler TQi TSM Zilver Blauw
[TRX44096-3]
€399,95 Bekijk beschikbare opties

De Traxxas Nitro Rustler aanschaffen is de makkelijkste, meest betaalbare manier om een een start te maken in de wereld van high performance Nitro modellen. De Nitro Rustler is makkelijk in zijn gebruik, onder andere vanwege het gepatenteerde EZ start systeem. Hierdoor is de motor van de Nitro Rustler met een druk op de knop draaiende te krijgen. De TRX 2.5 motor levert bewezen kracht en duurzaamheid. Het brede tuning bereik maakt de motor van de Nitro Rustler zeer vergevingsgezind bij het afstellen. Het model heeft verder een spectaculaire acceleratie en topsnelheid (80 km/h+). Naast de goede prestaties is het een zeer uitgebreid uitgerust model. De Nitro Rustler is uitgerust met een verstelbare slipper clutch, onafhankelijke suspensie en afstelbare oliegevulde schokdempers. Het model is volledig gelagerd, heeft een krachtige disc remschijf en reageert heel goed op de stuur commando's van de zender. De Nitro Rustler heeft een geraffineerd chassis gemaakt van een lichtgewicht composiet materiaal. De Nitro Rustler is een kwalitatief zeer goed model en er zijn veel upgrades verkrijgbaar voor het model om het model onverwoestbaar te maken! Verder is een groot voordeel van de Nitro Rustler, het zeer eenvoudig vervangen van onderdelen, dit in tegenstelling tot veel nitro modellen van andere merken!

De Nitro Rustler wordt compleet voorgemonteerd geleverd met 2.4GHz TQi zenderset, EZ-Start systeem met bijbehorende 7,2V accu en lader, benzine fles, extra glow plug en luchtfilter, een precision tool set, Nederlandse handleiding en 2 jaar garantie.


Traxxas Stability Management (TSM)

Het Traxxas Stability Management (TSM) systeem is een door Traxxas ontwikkeld systeem om de stabiliteit van uw wagen te regelen onder alle omstandigheden en op elk terrein. Soepel door bochten, lekker optrekken, niet steeds zelf corrigeren, dit zijn een aantal van de voordelen van TSM. En dit alles gaat niet ten koste van de verdere prestaties van uw wagen! Tevens kunt u het systeem zelf aan of uit zetten om altijd zelf de controle te kunnen bepalen.


Traxxas TQi zender

Dit Traxxas model beschikt over het bekende Traxxas TQi zendersysteem. Dit 2,4GHz zendersysteem is ideaal om uw wagen zelfs op grote afstand mee te besturen zonder daarbij last van storing te krijgen. Dit systeem zorgt voor de beste precisie, controle en bovendien gemak in het bedienen zodat u zo veel mogelijk van het rijden kunt genieten. Belangrijk bij de TQi zenders is dat u deze met behulp van uw smartphone of tablet, een Traxxas Link Wireless Module en de Traxxas Link App kunt verbinden om zo nog meer controle te hebben. De app geeft u onder andere de mogelijkheid om telemetry gegevens over uw wagens te verzamelen, instellingen in uw wagens te wijzigen en dit voor meerdere Traxxas modellen in een mooi en overzichtelijk interface.


TRX 2.5 Motor

De TRX 2.5 motor is waar kracht en technologie elkaar ontmoeten. Deze krachtige motor van Traxxas kan uw auto tot meer dan 80 km/u laten gaan. Ook is deze motor eenvoudig te gebruiken mede dankzij het EZ-Start systeem van Traxxas. Met deze motor maakt Traxxas het nitro rijden een stukje makkelijker en toegankelijker zodat ook beginners goed aan de gang kunnen gaan met hun eigen nitro wagen.


EZ-Start Systeem
Het model is uitgevoerd met een EZ-Start systeem. De Traxxas EZ-Start biedt de Nitro RC Coureurs het gemak van een elektro model met zijn EZ-Start systeem. De Traxxas EZ-Start voedt je gloeiplug en start de motor snel en soepel door een druk op de knop. De exclusieve intelligente Traxxas Start ™-technologie bewaakt kritisch de start functie en detecteert automatisch het probleem. LED lampjes zorgen real-time voor de status, en waarschuwen u wanneer een gloeibougie niet meer goed is. De Slayer Pro 4X4 wordt geleverd inclusief de vereiste 6-cell accu en oplader voor de power van het EZ-Start-systeem.


Technische Specificaties

 • Lengte: 438 mm
 • Breedte: 318 mm
 • Hoogte: 152 mm
 • Wielbasis: 287 mm
 • Gewicht: 2 kg
 • Traxxas Stability Management
 • Aandrijving: 2WD
 • Brandstoftank: 75 cc
 • Inclusief 2,4 Ghz TQi Pistoolzender die aan uw smartphone verbonden kan worden
 • Inclusief Traxxas EZ-Start accu en lader
 • Inclusief benzine fles
 • Inclusief extra glow plug en luchtfilter
 • Inclusief precision tool set

Aktieve Motorkoeling met korting:
Batterijen voor de handzender:
Draagtas met korting:
Gereedschapset met korting:
LED Kapverlichting met korting:
Onboard Mini Camera met korting:
Reserve-onderdelen met korting:
Bekijk hier alle youtube filmpjes over dit produkt.
Recente beoordelingen: 0
Beoordelingen Meer
Beoordeling schrijvenSchrijf een beoordeling over dit artikel!
Currently viewing:  Traxxas Nitro Rustler TQi TSM Zilver Blauw -

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl