U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, de volgende dag in huis!
Traxxas DCB M41 Catamaran Speedboot TQi TSM Oranje
[TRX57046-4]
€559,95 Bekijk beschikbare opties

De Traxxas DCB M41 is op het moment echt dé boot om mee te racen over het water. Deze gelicenseerde replica bereikt met gemak een snelheid van 80km/u, een echt monster! En naast deze fantastische prestaties ziet de boot ook nog eens fantastisch uit. Traxxas heeft veel aandacht gestoken in het maken van een exacte replica van de DCB M41 speedboot. Zo is de cockpit uitgerust met speakers, een stuurwiel en stoelen en is de rest van het uiterlijk ook een kleine versie van de echte boot. Ook de snelheid is voor een schaal replica vergelijkbaar met de echte speedboot. Deze replica is zelf ook erg groot met een lengte van 1 meter. Ondanks deze imposante grootte is de boot toch zeer flexibel en gemakkelijk te besturen, dit komt door het strakke design met een V-vorm en catamaran voorkant, dit helpt ook bij varen met golven. Met de enorme prestaties van de M41 raden wij u wel aan om niet meteen de volle snelheid op te zoeken maar eerst rustig te proberen waar hij toe in staat is, schade zou immers zonde zijn. Zoals u kunt verwachten bij een boot van deze kwaliteit, is de elektronica zoals de servo, ontvanger en snelheidsregelaar voorzien van een waterdichte behuizing. Dit is vooral belangrijke met de hoge snelheden die de boot bereikt omdat het risico op water dat elektronica bereikt dan het grootst is. Deze boot beschikt over Traxxas Stability Management. Dit TSM systeem zorgt dat u meer controle over uw voertuig krijgt. De boot blijft dus onder alle weersomstandigheden gewoon recht varen, ook kunt u instellen over het water ruig of rustig is om de optimale resultaten te krijgen en dat allemaal zonder prestatie in te leveren. De hoge snelheid heeft de M41 te danken aan de krachtige Velineon VXL-6S snelheidsregelaar met de Velineon 540XL motor. De hoogste snelheid kunt u bereiken in combinatie met een 6S LiPo accu. Ook wordt de elektronica met water gekoeld zodat deze langer mee gaat en minder onderhoud nodig heeft. U hoeft zich ook geen zorgen te maken dat de boot met hoge snelheid omslaat en zinkt, speciaal foam aan de binnenkant van de boot zorgt ervoor dat deze altijd blijft drijven. Zoals andere Traxxas modellen heeft de M41 boot een TQi 2,4GHz zendersysteem, zo heeft u altijd groot bereik zonder storing. Het slimme design van Traxxas maakt het ook eenvoudig om elektronica uit de boot te verwijderen als onderhoud nodig is bijvoorbeeld. U hoeft dan niet de gehele boot uit elkaar te halen.

Dit model wordt volledig geleverd exclusief accu's en laders, u kunt deze in de opties onderaan toevoegen. Wel wordt het pakket geleverd inclusief de nieuwste 2.4GHz TQi Pistoolzender, Nederlandse handleiding en 2 jaar garantie.


Elektronica

De elektronica in de boot zijn voorzien van waterdichte behuizing, uiteraard is de boot zo ontworpen dat water niet in de buurt van de elektronica zou moeten komen maar er kan altijd wel iets gebeuren en dan is het fijn dat er nog een extra stukje bescherming is. De elektronica in de boot zelf bestaat uit een Velineon VXL-6S set van Traxxas. De 540XL brushless motor heeft minder onderhoud nodig dan een standaard brushed motor en zorgt bovendien voor meer kracht. Deze kracht wordt door de brushless VXL-6S snelheidsregelaar aangestuurd. Deze snelheidsregelaar is in staat om 2 LiPo accu’s van 2-6 cellen (14,8-22,2 V) aan te kunnen en met 6S LiPo's kunt u het allermeeste uit te boot halen. Verder beschikt de regelaar over 3 verschillende standen: De trainingmodus biedt u de mogelijkheid om te oefenen met een lagere topsnelheid en minder kracht, de sport en race modus stellen u in staat om het meeste uit de boot te halen in elke situatie. Ten slotte zijn de motor en de regelaar watergekoeld om oververhitting te voorkomen en daarmee de levensduur van de elektronica te vergroten.


Metalen onderdelen

De buitenkant van de boot is van stevig ABS plastic gemaakt maar bepaalde kwetsbare onderdelen zoals het roer en de behuizing van de propeller zijn van aluminium gemaakt om meer aan te kunnen en uw boot dus nog een stuk beter te maken. Verder zijn de schroeven in de boot van roestvrij staal gemaakt, een boot moet immers tegen wat water kunnen. Zo gaat de DCB M41 boot dus lang mee en kunt u er flink mee aan de slag.


Traxxas Stability Management (TSM)

Het Traxxas Stability Management (TSM) systeem is een door Traxxas ontwikkeld systeem om de stabiliteit van uw voertuig te regelen onder alle omstandigheden. Soepel door bochten, lekker optrekken, niet steeds zelf corrigeren, dit zijn een aantal van de voordelen van TSM. En dit alles gaat niet ten koste van de verdere prestaties van uw voertuig! Tevens kunt u het systeem zelf aan of uit zetten om altijd zelf de controle te kunnen bepalen.


Traxxas TQi zender

Dit Traxxas model beschikt over het bekende Traxxas TQi zendersysteem. Dit 2,4GHz zendersysteem is ideaal om uw voertuig zelfs op grote afstand mee te besturen zonder daarbij last van storing te krijgen. Dit systeem zorgt voor de beste precisie, controle en bovendien gemak in het bedienen zodat u zo veel mogelijk van het varen kunt genieten. Belangrijk bij de TQi zenders is dat u deze met behulp van uw smartphone of tablet, een Traxxas Link Wireless Module en de Traxxas Link App kunt verbinden om zo nog meer controle te hebben. De app geeft u onder andere de mogelijkheid om telemetry gegevens over uw voertuigen te verzamelen, instellingen in uw voertuigen te wijzigen en dit voor meerdere Traxxas modellen in een mooi en overzichtelijk interface.


Technische Specificaties

 • Lengte: 100,3 cm
 • Breedte: 26,7 cm
 • Hoogte: 15,1 cm
 • Gewicht: 2,46 kg
 • Velineon 540XL brushless watergekoelde motor
 • Velineon VXL-6S watergekoelde snelheidsregelaar
 • 2,4GHz TQi zender
 • ABS catamaran body
 • Aluminium onderdelen voor extra stevigheid
 • Waterdichte elektronica
 • Exclusief accu's en laders
 • Exclusief 4 x AA batterijen voor de handzender

Batterijen voor de handzender:
Extra 14,8V 4S LiPo accu korting:
Extra lader met korting:
Gereedschapset met korting:
Bekijk hier alle youtube filmpjes over dit produkt.
Recente beoordelingen: 0
Beoordelingen Meer
Beoordeling schrijvenSchrijf een beoordeling over dit artikel!
Currently viewing:  Traxxas DCB M41 Catamaran Speedboot TQi TSM Oranje -

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag helaas gesloten maar Maandag bereikbaar van 11.00 - 17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl