U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Kado Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Hobby Engine Abrams M1 1:16 Forest RC Tank PRO EDITIE
[HE0711]
€199,95 €159,95
Beoordelingen 1 tot en met 20 (van 32 beoordelingen) Pagina(s) gevonden:  1  2  [Volgende >>] 
van S.J. Stamhuis Datum toegevoegd: vrijdag, 13 januari 2017
Uitstekende Tank. Sieraad in de vitrine thuis. Daarbij: op elk moment beschikbaar voor een realistische demonstratie aan je gasten. En: meer dan voldoende mogelijkheden om naar eigen inzicht te beschilderen. Neem hierbij de zeer snelle levering door Monstercars: - om 17.30 uur besteld - volgende dag om 11.30 tuis bezorgd - uitstekend verpakt - compleet en verzorgd. - uitpakken en rijden maar. TIP: wil je iets moois met een 'beperkt' budget voor thuisgebruik? Beslist geen miskoop!..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
van Carmen Ariens Datum toegevoegd: zaterdag, 04 juni 2016
We hebben de tank gekocht voor ons zoontje. Helaas gaan de tracks steeds kapot. Op het gras kan hij daar door niet rijden. Of wij doen iets verkeerd?..

Waardering: 4 van 5 sterren! [4 van 5 sterren!]
van Peter Schipper Datum toegevoegd: vrijdag, 07 augustus 2015
Geweldige tank! Toen ik hem kreeg heb ik er een leuke middag mee gehad maar toen kreeg hij een defect, binnen 2 dagen nieuwe gekregen, geweldige service. De tank kan over hoge obstakels en heeft verrassend veel vermogen voor een schaalmodel rc. De gun is enorm krachtig en precies. enige nadeel is dat ik de verzendkosten voor het terugsturen de defecte zelf moest betalen. De optie voor zenderbatterijen is niet kloppend, hij gebruikt een 9v batterij, en die is inclusief (dus niet 6X AA wat als optie wordt gegeven) toppie monstercars!..

Waardering: 4 van 5 sterren! [4 van 5 sterren!]
van thijs. waij. Datum toegevoegd: woensdag, 20 mei 2015
Tank keurig op tijd en netjes afgeleverd, helaas ontbraken de officieel volgens de gebruiksaanwijzing de 10 afschietbare kogeltjes. Maar na 2 emailtjes werd mij beloofd dat ze deze dezelfde dag nog zouden opsturen, zodat ik de volgende dag alles kon uittesten. En inderdaad de volgende dag 2 doosjes met kogeltjes ontvangen. Dus zelfs meer dan normaal, toegestuurd . Alles werkte perfect dus een zeer tevreden klant, en ik hoop er nog veel plezier aan te beleven. Vr. Gr. th. waij Kaatsheuvel..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
van Geoffrey vermeer Datum toegevoegd: donderdag, 01 januari 2015
Leuke tank, alleen wat voor stekker moet ik halen om hem op te kunnen laden? Hij past namelijk niet in de gewone Nederlandse stopcontacten, kan iemand me helpen??..

Waardering: 4 van 5 sterren! [4 van 5 sterren!]
van Jan van't Veer Datum toegevoegd: dinsdag, 30 december 2014
alles leuk en aardig bestelling netjes optijd binnen, heb extra 9v batterij besteld voor hand zender gaan er 6 AA batterijen in. Verder geen klachten...

Waardering: 4 van 5 sterren! [4 van 5 sterren!]
van Peter Grond Datum toegevoegd: maandag, 24 november 2014
Mooie afgewerkte Leopard werkt perfect en heeft echt vele verbeteringen tegenover oude model. Tracks bestaat uit losse klik-stukken en niet meer uit één geheel. Elektromotoren zijn sterker en tandwielen van metaal. Schokdempers zijn hetzelfde als oude model. De koepel draait 360° en geluiden zijn goed en hoorbaar. Schietfunctie is perfect je kunt 7 BB kogeltjes laden. Echter de afstand van schieten is maximaal 3 tot 4 meter. De 2,4 GHz zender werkt super en voldoet perfect. Eindconclusie super RC Tank voor een goede prijs...

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
van renzo kloppers Datum toegevoegd: donderdag, 02 oktober 2014
de abramtank is een degelijk ding die best sterk is en zonder problemen een hoge dempel van de deur op en af kan.. nou weet ik niet of deze tank geschikt om mee door mul zand te gaan rijden ivm beschadiging tandwielen van binnen werk.. het enige wat niet klopt volgens de reclame beschrijving van monster cars is dat het kanon van deze tanks 15 m ver kunnen schieten maar dat valt vies tegen want de tank schiet in de praktijk 2 a 3 m ver en dat is wel anders dan beschreven word.. ik zat nou zelf te twijfelen of dit nou een product is voor volwassenen of kinderen.. ik moet uiteindelijk wel toegeven dat ik toch wel tevreden ben over de tank op de bereik van het schieten na....

Waardering: 4 van 5 sterren! [4 van 5 sterren!]
van Henk Sanders Datum toegevoegd: maandag, 15 september 2014
Hoi ben blij met snelle levering maar in de beschijving staat dat hij 41 cm lang is maar dat is hij niet hij is maar 31 cm als ik de loop 90 graden draai is hij net zo breed ook bijna 31 cm inplaats van 15 cm vind ik jammer had het frame groter verwacht hoop dat je hier wat mee kan verder goed tevreden gr henk stuc..

Waardering: 4 van 5 sterren! [4 van 5 sterren!]
van Bart van Buuren Datum toegevoegd: donderdag, 06 februari 2014
het is een goede tank alleen er zijn wel wat opstartprobleempjes met het schieten en je hoeft echt niet de duurdere verzendmethode te nemen. ik had de goedkope verzendmethode en hij was er binnen 24 uur..

Waardering: 4 van 5 sterren! [4 van 5 sterren!]
van Freddy Lannoye Datum toegevoegd: dinsdag, 19 november 2013
Een prachtig en stevig afgewerkte tank. Zeker en vast ,een goede koop .

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
van D. ter Hark Datum toegevoegd: zondag, 07 juli 2013
Ik heb onlangs deze tank besteld en ontvangen, en ik ben er zeer tevreden over. De "used look" staat echt fantastisch en ziet er erg gaaf en realistisch uit. Over het algemeen ziet deze M1A2 Abrams er echt hel stoer uit. Het is alleen wel jammer dat er maar 7-9 kogeltjes in het magazijn passen. Het klepje dat je moet verwijderen om het kanon te laden is ook erg lastig los te halen. De tank zelf is in het begin wat lastig te besturen. Dit omdat je twee joysticks hebt, een voor de linker rupsband en een voor de rechter. In het begin is het lastig om ze goed te timen zodat de tank mooi in een rechte lijn rijdt. Maar als je even geoefend hebt, gaat dit steeds makkelijker, dus het eigenlijk niet echt een probleem. En wat de rupsbanden betreft: het is erg onduidelijk waar je nieuwe rupsbanden kunt kopen. Op deze site staan wel een paar setjes, maar er staan bij de meesten geen afbeeldingen bij, maar ze schijnen wel verkrijgbaar te zijn. Dus als de mensen van Monstercars hier iets aan zou willen doen, dan zou ik dat zeer op prijs stellen. Maar verder is deze tank echt fantastisch en het is een echte aanrader. ( er schijnen ook metalen rupsbanden verkrijgbaar te zijn voor deze tank dus als de mensen van Monstercars hier aan willen werken zodat deze ook te koop zijn vanaf deze site zou dat fantastisch zijn) m.v.g. Danny ter Hark..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
van Hubert Meiss Datum toegevoegd: woensdag, 26 juni 2013
Aan mijn panzer was een defect.Dit is super snel opgelost! Prima service!! hartelijk bedankt hiervoor...

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
van JOHAN STAMPER Datum toegevoegd: vrijdag, 19 april 2013
ik de leopard tank gekocht en heb geen spijt van mooi nagemaakt en reageerd derect op de comades die hij krijgt ik raad hem aan..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
van Martha van der Stelt Datum toegevoegd: vrijdag, 17 augustus 2012
Wij zijn tevreden over deze tank.

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
van Linda Visser Datum toegevoegd: donderdag, 19 juli 2012
Mooie Tank rijd super. Mijn zoon had iets kapot en het was geen probleem werd gelijk een vervangend onderdeel opgestuurd. Super service!..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
van michiel willems Datum toegevoegd: maandag, 04 juni 2012
Het is een mooie tank maar de service gaat een beetje te traag vind ik. Ik heb besteld vanuit Belgie en het duurde 5 dagen voor ik deze tank eindelijk had...

Waardering: 3 van 5 sterren! [3 van 5 sterren!]
van John vanJohnvankeulen Keulen Datum toegevoegd: zaterdag, 02 juni 2012
Tank ziet er mooi uit. Levering snel. Echter bij levering tank beschadigd. Jammer want een degelijkere verpakking had dat kunnen voorkomen. Maar dat zegt meer iets over de transporteur. Wat op de site staat over deze tank komt niet geheel overeen met de werkelijkheid. Tank zou wel 30 meter ver schieten.... Net aan 20 meter dus. Magazijn zou groot zijn maar de werkelijkheid is dat er slechts 7 kogeltjes in het magazijn kunnen. Kogeltjes die niet bij de tank meegeleverd werden ondanks dat dit wel op de site staat. We hadden twee tanks besteld maar in geen van beide dozen zaten ze dus geen vergissing vanuit de fabriek. Mooie tank. Geluid is wat mager qua en het rijvermogen kan beter. Prijs prestatie en levering.... 6...

Waardering: 3 van 5 sterren! [3 van 5 sterren!]
van michiel willems Datum toegevoegd: zaterdag, 02 juni 2012
Perfecte tank! Alleen vind ik het jammer dat ik niet wist of het een BB-gun was of een ander kanon. Het is voor alle duidelijkheid geen BB-gun kanon...

Waardering: 4 van 5 sterren! [4 van 5 sterren!]
van claus bruels Datum toegevoegd: dinsdag, 29 november 2011
identisch zu den teureren graupner modellen.schoenes modell.guter service von monstercars.nl.nur zu empfehlen..

Waardering: 5 van 5 sterren! [5 van 5 sterren!]
Beoordelingen 1 tot en met 20 (van 32 beoordelingen) Pagina(s) gevonden:  1  2  [Volgende >>] 
Terug Beoordeling schrijven

In winkelwagen


Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl