U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Sinterklaas Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


RC Buggy / RC Buggies RC Buggy / RC Buggies
Verzenden

Welkom bij Monstercars, de grootste site op het gebied van RC Buggies en vele andere modelbouw produkten. Monstercars is al jarenlang een toonaangevend bedrijf binnen de RC wereld en we hebben in de loop van de jaren een zeer ruim assortiment opgebouwd, ook als het om RC Buggies gaat. Er bestaan vele soorten en merken buggies en het aanbod hierin wordt steeds groter. We horen dan ook steeds vaker van onze klanten dat het lastig is een goed overzicht te krijgen in het enorme aanbod van RC Buggies. Doordat onze medewerkers veel ervaring hebben kunnen wij u als klant precies uitleggen wat de verschillen zijn en waar u op dient te letten bij de aanschaf van een buggy. Tevens kunnen we samen met u kijken naar welk model, type en merk het beste bij u past.

 

Er bestaan veel verschillen tussen de onderlinge RC Buggies, zoals merk, schaal, maar ook de aandrijving. Er zijn een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden om te bepalen of u beter kunt kiezen voor een brandstof model op benzine of op Nitro of dat u juist beter kunt kiezen voor een elektro model met brushed of juist Brushless motor. Bent u op zoek naar een RC Buggy en wilt u graag advies over het merk of het type en wilt u graag deskundig advies om te zien welk model het beste bij u past, dan bent u van harte welkom in onze winkel in Herkenbosch, maar u kunt voor informatie ook altijd bellen met het servicenummer dat bovenaan deze site staat vermeld.

 

U vindt een overzicht van alle RC Buggies onder de volgende link: RC Buggy.

 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, mailt u ons dan gerust op info@monstercars.nl of belt u ons servicenummer dat vermeld staat bovenaan deze pagina.

Volgende

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag helaas gesloten maar Maandag bereikbaar van 11.00 - 17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl


Aanmelden voor onze nieuwsbrief?Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


?