U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Sinterklaas Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen













Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


RC Drift RC Drift
Verzenden

Welkom bij Monstercars, de grootste aanbieder van RC Drift artikelen en andere RC produkten. Driften wordt steeds populairder, wat mede veroorzaakt is door de opkomst van de zeer krachtige Brushless motor, wat RC Driften, zeker in combinatie met de krachtige LiPo accu's, naar een nieuw level heeft getild. Brushless motoren leveren de kracht die nodig is om tijdens het RC Driften zo veel vermogen aan de banden te leveren dat deze gaan slippen en zo de mogelijkheid wordt verkregen om te driften. Bij RC Driften ben je meestal aangewezen op binnenbanen, omdat er nu eenmaal weinig "natuurlijke" wegen zijn die glad genoeg zijn om te kunnen driften. Wel zijn er speciale buitenbanen en circuits met gladde banen speciaal voor RC Drift.

 

Er zijn vele type RC Drift auto's op de markt, zowel met elektrische als Nitro motor aangedreven. Welk van deze types u kiest is volledig afhankelijk van uw eisen, maar als het gaat om het vermogen, kunnen de Nitro modellen tegenwoordig niet meer op tegen de High Tech Brushless motoren, welke ook bij lage snelheid een bijzonder hoog koppel hebben, in tegenstelling tot Nitro motoren die pas bij hogere toeren het grootste koppel kunnen leveren. Om een juiste keuze te maken uit alle Rc Drift auto's bent u van harte welkom in onze winkel in Herkenbosch. Onze medewerkers kunnen u door hun jarenlange ervaring zeer goed uitleggen op welke zaken u bij het maken van een keuze dient te letten en tevens kunnen we samen met u kijken welke RC Drift auto het beste bij u past. U kunt voor informatie langskomen in onze winkel in Herkenbosch of bellen met ons servicenummer dat bovenaan onze website vermeld staat.

 

U vindt een overzicht van al onze RC Drift Auto's onder de volgende link: RC Drift Auto's.

 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, mailt u ons dan gerust op info@monstercars.nl of belt u ons servicenummer dat vermeld staat bovenaan deze pagina.

Volgende

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag helaas gesloten maar Maandag bereikbaar van 11.00 - 17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl


Aanmelden voor onze nieuwsbrief?











Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


?