U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Sinterklaas Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


RC Nitro Auto RC Nitro Auto
Verzenden

Welkom bij Monstercars, de site waar u alles kunt vinden op het gebied van RC, heeft u interesse in een RC Nitro Auto? MonsterCars heeft een ruim assortiment aan RC Nitro Auto's in 1:10 en 1:8 schaal. Al vanaf 180 euro! Een mooi geluid, hoge snelheden plus heel erg lange rijtijden maken een Nitro auto een mooie keuze! Accesoires als gloeispiralen, after run olie, starter kits etc zijn allemaal verkrijgbaar evenals nitro benzine. Veel van de modellen zijn ook rijklaar dus ideaal voor beginners in de hobby. Rij de motor van de auto een aantal keren goed in en geniet van de ruwe power en het geluid!

 

Ook voor advies over RC Nitro Auto's bent u bij monstercars aan het juiste adres of het nu gaat over gaat over A segment auto’s ofwel B segment auto’s. Kunt u een model niet vinden op onze site, grote kans dat we deze wel kunnen krijgen voor een goede prijs! U bent voor advies van harte welkom in onze winkel in Herkenbosch, maar u kunt voor informatie ook altijd bellen met het servicenummer dat bovenaan deze site staat vermeld.

 

U vindt een overzicht van alle RC Nitro Auto's onder de volgende link: RC Nitro Auto.

 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, mailt u ons dan gerust op info@monstercars.nl of belt u ons servicenummer dat vermeld staat bovenaan deze pagina.

Volgende

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl


Aanmelden voor onze nieuwsbrief?Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


?