U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Sinterklaas Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


RC Off-Road RC Off-Road
Verzenden

Welkom bij Monstercars, de site waar u alles kunt vinden op het gebied van RC Off-Road produkten en accessoires. RC Off-Road is een term die RC Modellen, die off road gebruikt worden, omvat. Dit zijn modellen die op gras, zand, bos of ander Off Road terrain worden gebruikt. Vanwege het ruwe type terrein zijn dit vaak modellen met grote banden zoals bijvoorbeeld die van een Monster Truck. Ook is het profiel van de banden belangrijk, om grip te hebben op dit terrein kunnen geen “slicks” worden gebruikt. Hiervoor is een off road profiel nodig. MonsterCars heeft Veel RC Off Road Modellen staan zoals bijvoorbeeld de Monster Truck, Buggy en Truggy van verschillende Goede merken zoals Traxxas, Team Associated, Himoto en LRP. Schaalgrootte van een RC RC Off-Road model en de grootte van de banden speelt een belangrijke rol voor het rijden op een gras en bos ondergrond. Buggy’s hebben een stuk kleinere banden en komen hier meestal moeilijker doorheen dan bijvoorbeeld Monster Trucks.

 

Aandrijving is een ander belangrijk criterium. Voor RC Off-Road Terrein is een 4x4 RC Model te adviseren vanwege betere grip en algemene handling van de auto. Deze zijn vaak niet eens veel duurder dan de 2 wielaangedreven variant van de auto.Vanwege het ruwe terrein is het verder belangrijk om shockdempers te gebruiken die niet te strak zijn afgesteld en ook niet te stroef reageren. Dit vanwege het feit dat deze shocks op RC Off Road terrein flinke klappen moet verwerken. Zodra deze krachten niet goed opgevangen worden door de schokdempers krijgen andere onderdelen veel te leiden. Er zijn elektrisch aangedreven RC Off-Road Auto’s en Modellen die worden aangedreven door een benzine motor. Info over verschillen hierin kunt u terugvinden in de RC Auto’s sectie. De keuze van wat voor type RC Off Road Model blijft uiteindelijk een persoonlijke keuze gebaseerd op oa uiterlijk, prestaties en prijs. MonsterCars heeft een ruim assortiment RC Off-Road Auto’s en u bent voor advies van harte welkom in onze winkel in Herkenbosch, maar u kunt voor informatie ook altijd bellen met het servicenummer dat bovenaan deze site staat vermeld.

 

U vindt een overzicht van alle Off-Road modellen onder de volgende link: RC Off-Road.

 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, mailt u ons dan gerust op info@monstercars.nl of belt u ons servicenummer dat vermeld staat bovenaan deze pagina of kom langs in onze winkel in Herkenbosch (bij Roermond).

Volgende

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag helaas gesloten maar Maandag bereikbaar van 11.00 - 17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl


Aanmelden voor onze nieuwsbrief?Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


?