U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Sinterklaas Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


RC Shop RC Shop
Verzenden

MonsterCars is een van de grotere RC Shop’s in Nederland. Wat MonsterCars uniek maakt is zijn assortiment van heel goedkope speelgoed modellen van 30 euro tot en met de duurste RC Auto’s in de modelbouw van 800 euro +. Hierdoor kan iedereen terecht bij onze RC Shop voor een leuk kado of het starten van een hobby. Vanwege de zeer concurrende prijzen en goede service hebben we een vaste klantenkring opgebouwd die steeds groter wordt. Onderdelen worden snel geleverd en veelal uit eigen voorraad. Hierdoor kan de klant des te meer genieten van de aankoop van het RC Product. Monstercars biedt op dit moment de volgende RC Producten aan: RC Auto’s, Motoren, Helicopters, Werkvoertuigen, Boten, Tanks, Robots, Tanks en Vliegtuigen. Kortom zo’n beetje de hele range. Ook accessoires voor de RC Producten zijn bij onze RC Shop te verkrijgen. Wilt u dus uw rc auto van led verlichting voorzien, een snellader voor uw RC tank, een Camera voor in uw Rc Helicopter, of wellicht een extra accu. Het is allemaal te vinden op onze site.

 

Zodra u geinteresseerd bent in een heel specifiek product of onderdeel en u kunt het niet vinden op onze site, geef ons dan even een belletje of stuur een mailtje. Vaak kunnen we het gewenste product namelijk wel leveren of hebben we het zelfs op voorraad. Een van de belangrijke vragen bij de keuze van een RC Shop is garantieafhandeling, dit is bij monstercars perfect geregeld. Elk van onze producten heeft minimaal een jaar garantie. Voor meer info over onze garantie zie het garantie icoon in de linkerbalk. Omdat RC Auto’s een belangrijk onderdeel van onze RC Shop zijn is hier een aparte categorie van te vinden die opgedeeld is in meerdere subcategorieen. Een leuke tip zijn de Off Road Elektrische RC modelbouw Auto’s, dit zijn zeer populaire flashy modellen die zeer goed geprijsd zijn, makkelijk te besturen en bovendien weinig onderhoud vergen. Wilt u meer weten over onde RC produkten of over onze RC Shop? U bent voor advies van harte welkom in onze winkel in Herkenbosch, maar u kunt voor informatie ook altijd bellen met het servicenummer dat bovenaan deze site staat vermeld.

 

U vindt een overzicht van onze bedrijfsinformatie en de openingstijden van onze RC Shop onder de volgende link: Monstercars RC Shop.

 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, mailt u ons dan gerust op info@monstercars.nl of belt u ons servicenummer dat vermeld staat bovenaan deze pagina of kom langs in onze winkel in Herkenbosch (bij Roermond).

Volgende

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl


Aanmelden voor onze nieuwsbrief?Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


?