U kunt bij Monstercars op vele manieren veilig betalen.
Home
RC Auto's Drones RC Tanks RC Werkvoertuigen Matras- & stuntvliegers Sinterklaas Tips
RC Helicopters RC Boten Metaaldetectoren Action Cams OP=OP Aanbiedingen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


RC Tank / RC Tanks RC Tank / RC Tanks
Verzenden

Welkom bij Monstercars, de grootste RC Shop van Nederland, ook als het om RC Tanks gaat. Momenteel hebben we een zeer ruim assortiment aan RC Tanks van onder andere de merken Heng Long en Hobby Engine. Heng Long is al wat langere tijd een bekende naam op het gebied van RC Tanks, maar Hobby Engine is bezig met het maken van een inhaalslag. Hobby Engine produceert kwalitatief betere RC Tanks dan Heng Long en produceert tevens in verschillende kwaliteiten. Zo is iedere RC Tank uitgevoerd in zowel een basismodel als een upgrade versie. Deze upgrade versies hebben metalen tandwielen, zijn uitgerust met een 2.4GHz zendersysteem en zijn krachtiger dan de basis RC Tanks.

 

Bent u van plan om een RC Tank te kopen, dan bent u van harte welkom in onze zaak in Herkenbosch om eens te kijken welke tanks er allemaal te krijgen zijn en wat de verschillen onderling precies zijn. Uiteraard zijn onze medewerkers door de jarenlange ervaring zeer goed in staat om u precies uit te leggen waar u op dient te letten bij de aankoop van een RC Tank. U bent van harte welkom in onze winkel in Herkenbosch, maar u kunt uiteraard voor info ook bellen met ons servicenummer dat bovenaan onze website vermeld staat.

 

U vindt een overzicht van alle RC Tanks onder de volgende link: RC Tanks.

 

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, mailt u ons dan gerust op info@monstercars.nl of belt u ons servicenummer dat vermeld staat bovenaan deze pagina.

Volgende

Hebt u vragen?
Bel onze klantenservice. Vandaag bereikbaar van 11.00-17.00 uur op

(+31) 0475-202015

of stuur ons een mail op

mail@monstercars.nl


Aanmelden voor onze nieuwsbrief?Aanmelden voor onze nieuwsbrief?


?